Suplementy - jakie szczerze polecacie?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
bloodmenace
- Srebrna Kropeczka
Suplementy - jakie szczerze polecacie?
Po zrobieniu różnych badań okazuje się, że mam kilka niedoborów. To, co mogłam to kupiłam w formie leku, ale chciałam też się wspomóc suplami. Czy znacie jakieś porządne firmy, które nie miały żadnych afer, mają spory wybór i nie kosztują milionów? Chciałam zamówić z SFD i już idzie do mnie paczka, ale zaczęłam czytać o wszystkich aferach z nimi związanymi i podziękuję, nie odbiorę paczki… kfd raczej też odpada. Słyszałam, że OLIMP ma dobre suplementy, ale nie znam nikogo kto by je brał a zdaniem influencerek się nie kieruje. Prosze polećcie coś, bo jak już wybiorę coś co wpada w gusta to się nagle okazuje, że wykryto tam rtęć albo nie ma nawet połowy deklarowanej dawki. Chodzi mi głównie o Omega 3, korzeń maca, colostrum, L-teanina, B12
- Rabarblador
- BlondDoczep
omega3 mam z alliness, biorę też GABA na sen (ze swason)
Bardzo pozytywne opinie ma firma SWANSON. Amerykańska chyba. Testowałam i polecam. Cena ok w stosunku do jakości.bloodmenace pisze: ↑ndz kwie 13, 2025 11:40 pm Po zrobieniu różnych badań okazuje się, że mam kilka niedoborów. To, co mogłam to kupiłam w formie leku, ale chciałam też się wspomóc suplami. Czy znacie jakieś porządne firmy, które nie miały żadnych afer, mają spory wybór i nie kosztują milionów? Chciałam zamówić z SFD i już idzie do mnie paczka, ale zaczęłam czytać o wszystkich aferach z nimi związanymi i podziękuję, nie odbiorę paczki… kfd raczej też odpada. Słyszałam, że OLIMP ma dobre suplementy, ale nie znam nikogo kto by je brał a zdaniem influencerek się nie kieruje. Prosze polećcie coś, bo jak już wybiorę coś co wpada w gusta to się nagle okazuje, że wykryto tam rtęć albo nie ma nawet połowy deklarowanej dawki. Chodzi mi głównie o Omega 3, korzeń maca, colostrum, L-teanina, B12
-
Hiszpanska
- RoyalBaby
Lubię Swanson, Olimp, Gal, Doppel Herz, Now foods.
-
Sortowacz48
- RóżowePolo
Ja używam suplementów z sfd,ale spod marki all nutrution i jestem bardzo zadowolona,ciekawa jestem co to za afera 
Vitaminall sport,Wit B12 drops
Adapto,
Wit B5,olej z wątroby dorsza omega 3,wyciąg z korzenia pokrzywy,pikolinian cynku z firmy now (typowo pod trądzik pospolity z przyczyn hormonalnych,wspomagam gojenie blizn),
Potas z firmy Potazek
Od roku tego pilnuje plus pije kolagen,niesamowicie mocno poprawiło się moje zdrowie,spokój,samopoczucie,skupienie,pamięć.
Jeszcze w styczniu 2024,miałam problemy ze snem,spałam całe dnie (mam pracę zmianowa),nie miałam siły na nic,a w pracy nie mogłam się skupić..
Adapto,
Wit B5,olej z wątroby dorsza omega 3,wyciąg z korzenia pokrzywy,pikolinian cynku z firmy now (typowo pod trądzik pospolity z przyczyn hormonalnych,wspomagam gojenie blizn),
Potas z firmy Potazek
Od roku tego pilnuje plus pije kolagen,niesamowicie mocno poprawiło się moje zdrowie,spokój,samopoczucie,skupienie,pamięć.
Jeszcze w styczniu 2024,miałam problemy ze snem,spałam całe dnie (mam pracę zmianowa),nie miałam siły na nic,a w pracy nie mogłam się skupić..
-
Testtesttest111
- Koczkodan
Aktualnie biorę kilka suplementów/leków OTC, ale tak naprawdę naprawdę mogę polecić jeden.
Vigantoletten
Dzięki temu faktycznie widzę zmiany w wynikach badań laboratoryjnych D3. Przy czym ostatnimi czasy kupuje wersję suplementu (4000 jednostek) zamiast leku (1000 jednostek). I działa
A co do suplementów z posta, to mój ojciec był bardzo zadowolony z Maca z A-Z Medica. Ogólnie sporo suplementów stamtąd przerobił
Vigantoletten
Dzięki temu faktycznie widzę zmiany w wynikach badań laboratoryjnych D3. Przy czym ostatnimi czasy kupuje wersję suplementu (4000 jednostek) zamiast leku (1000 jednostek). I działa
A co do suplementów z posta, to mój ojciec był bardzo zadowolony z Maca z A-Z Medica. Ogólnie sporo suplementów stamtąd przerobił
Czy polecacie jakiś maslan sodu? Czy to coś wam daje? Ostatnio przytyłam, próbuje się ogarnąć. Jest ciężko bo zawsze byłam szczupła a tu nagle zaczęło być mi ciasno w ubraniach. Zaczęłam siłownię, zaczęłam liczyć kalorie dopiero się ucze
Jaki kolagen polecacie?Sortowacz48 pisze: ↑sob cze 07, 2025 2:44 pm Ja używam suplementów z sfd,ale spod marki all nutrution i jestem bardzo zadowolona,ciekawa jestem co to za afera
Adapto,
Potas z firmy Potazek
- montekarbon
- RoyalBaby
Healthlabs Care. Drogie ale warto.
Koenza - ten postbiotyk jest super.
Probiotyki - San Probi.
Koenza - ten postbiotyk jest super.
Probiotyki - San Probi.
- sleep token
- Koczkodan
ostrovit ma pełno sensownych suplementów w rozsądnej cenie. zerkam czasem także na "bulk".
-
Niebieskachmurka
- Koczkodan
hej czy macie jakies doswiadczenie z hemorigen femina?
-
moonly_cards
- GrzaneWino
Ja używam tego z Health Labs, ale czy widzę jakieś efekty? Nie wiem, może na mnie nie działa, a może działa, ale ja nie czuję?
Ja kiedyś brałam, mi pomagał, hamował obfite krwawienia i lepiej się czułam.Niebieskachmurka pisze: ↑wt lip 22, 2025 2:55 pm hej czy macie jakies doswiadczenie z hemorigen femina?
- nienadlugo
- GreckieWakacje
Czy ktos próbował suplementów lifeupgrade, stworzonych przez mad miss? Polecacie?
Ja mam problemy z bolesnymi piersiami przez dolegliwości hormonalne. Moja pani dr poleciła mi Oeparol, tylko żeby brać odpowiednią dawkę i przez co najmniej 3 miesiące. Byłam sceptyczna, a poprawiła mi się cera, włosy i faktycznie ból piersi zmalał tak do 20%. Natomiast brałam długo i regularnie, a efekty pojawiły się tak po pół roku? Może faktycznie tego mi brakowało w diecie