Start
Mój profil

Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Post autor: Damroka »

Ona w ogóle nie jest w typie jakichś szejków, oni wolą blondynki i jasne karnację, Oli uroda jest atrakcyjna dla naszej części Europy, więc w żadne porwanie na jacht na zlecenie w ogóle nie wierzę.

Jak ktoś pisał, taka energia jest niemożliwa bez używek, chcieli dotrwać do lotu i przedłużyć fazę. A Policja rzeczywiście zataja fakty i monitoringi, ale nie żeby chronić urojonych szejków, ale tamtejszych bosow narkotykowych, siedzą w ich kieszeni. Zresztą Alsina, Maldonado, same meksykańskie nazwiska. Sprzedali im jakiś shit trefny i nie chcą ponieść konsekwencji.
Awatar użytkownika
dzudidzetson
LouiBag

Post autor: dzudidzetson »

Karolinkaaa87 pisze: śr lip 16, 2025 11:19 am Telefon Oli był u prywatnych informatyków jak i na policji stołecznej. Miami trzymało telefon Oli rok i jest ponoć bardziej zablokowany nic był. Jedynie z nakazem sądu główna siedziba w Kanadzie może pomoc. Dawid miał zwykły telefon który wykradł Alsina po wtargnięciu fo szpitala i usunął z niego wszystko.

Co do kart bankomatowych sprawdzone. Placili głównie blikiem. Nie wypłacali kasy. W dniu w którym byli w mangos Ola dzwoni do taty z prosba o pieniądze. Tata wysłał 200 dolarów, Ola płaci blikiem za drinki w klubie 80 dolarów za jeden drink, kupuje dwa. Później karty nie były używane.
Jak mogli w stanach płacić blikiem? Blik jest tylko w Polsce.
Awatar użytkownika
dina.kaliente
BlondDoczep

Post autor: dina.kaliente »

dzudidzetson pisze: sob lip 19, 2025 8:29 am Jak mogli w stanach płacić blikiem? Blik jest tylko w Polsce.
To już było tutaj dementowane, że da się płacić blikiem zbliżeniowo za granicą.
71skwsny
RoyalBaby

Post autor: 71skwsny »

dzudidzetson pisze: sob lip 19, 2025 8:29 am Jak mogli w stanach płacić blikiem? Blik jest tylko w Polsce.
Dodatkowo - tam są takie ceny za jednego drinka? Może Dawid powiedział mamie, że po jednym drinku wypili, bo przecież na wyciągu nie ma „za co”.
Awatar użytkownika
dzudidzetson
LouiBag

Post autor: dzudidzetson »

dina.kaliente pisze: sob lip 19, 2025 8:42 am To już było tutaj dementowane, że da się płacić blikiem zbliżeniowo za granicą.
A no dobra, chyba że chodzi o płatność zbliżeniową blik, to faktycznie , jest to możliwe.
Carolina_96
Gacie z oceanu

Post autor: Carolina_96 »

71skwsny pisze: sob lip 19, 2025 8:46 am Dodatkowo - tam są takie ceny za jednego drinka? Może Dawid powiedział mamie, że po jednym drinku wypili, bo przecież na wyciągu nie ma „za co”.
Zerknęłam na menu Mangos i nie widziałam drinków w takiej cenie
pati1996
RoyalBaby

Post autor: pati1996 »

Carolina_96 pisze: sob lip 19, 2025 12:04 pm Zerknęłam na menu Mangos i nie widziałam drinków w takiej cenie

w jakiej
cenie? co oni podali?
Ewe91
LouiBag

Post autor: Ewe91 »

pati1996 pisze: sob lip 19, 2025 5:01 pm w jakiej
cenie? co oni podali?
Tam o ile nie mylę się było coś koło 80 dolarów za drinka, tak mi się kojarzy i stwierdziłam, że na bank to nie były drinki, chyba że z domieszką złota.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

drinki w Mangos są po 20$, przystawki 20-25$, dania główne 35-70$, butelka wina do kilkuset $, więc nie wiem szczerze mówiąc pod co podpiąć te ich 80 dolarów za drinka
Mona_moni_sia
RoyalBaby

Post autor: Mona_moni_sia »

berry blast pisze: sob lip 19, 2025 8:41 pm drinki w Mangos są po 20$, przystawki 20-25$, dania główne 35-70$, butelka wina do kilkuset $, więc nie wiem szczerze mówiąc pod co podpiąć te ich 80 dolarów za drinka
Jemu sie chyba pomylilo i chodzilo o 80 zl za drinka. Postaw sie a zastaw sie. Leca do Miami. A tate musi prosic jeszcze o dodatkowy hajs. Poplyneli z tematem wydaje mi sie. Na insta oczywiscie - nowobogacka co to nie ona.
Carolina_96
Gacie z oceanu

Post autor: Carolina_96 »

Ej czy policjant zmienił nazwę na linkedinie? Teraz jest tylko imię i pierwsza litera nazwiska, a dam sobie rękę uciąć, że miał wpisane całe nazwisko. Miejsca i czas pracy się zgadzają

Może nasi poczciwi rodacy nie dawali mu (i jego rodzinie) spokoju?
Ostatnio zmieniony ndz lip 20, 2025 12:17 am przez Carolina_96, łącznie zmieniany 1 raz.
Kokoska1234
Ciastko

Post autor: Kokoska1234 »

Czy ta śmiejąca koleżanka to Sandra Z. co walczy w fame?
tokachiji666
LouiBag

Post autor: tokachiji666 »

Kokoska1234 pisze: ndz lip 20, 2025 12:17 am Czy ta śmiejąca koleżanka to Sandra Z. co walczy w fame?
Nie, ale ona akurat ma dziecko z Josefem Bratanem.
whoknows
Awatar użytkownika
FashFash
Drama Maker

Post autor: FashFash »

tokachiji666 pisze: ndz lip 20, 2025 12:30 am Nie, ale ona akurat ma dziecko z Josefem Bratanem.
kto ma dziecko z Bratanem? Ta koleżanka czy ta Sandra?
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

Tak sobie lekko czytam ten wątek, jeatem nowy w tej sprawie, dowiem sie tutaj czegos wiecej niz na onecie dotyczacej tej sprawy? To sie zatrzymala na tym ze dziewczyna umarla od narkotykow i jest sledztwo kto to zrobil?
Alekkolos
Gacie z oceanu

Post autor: Alekkolos »

Śledzę te sprawę od pierwszego wątku i teraz na 67 stronie wątku mam jedno poczucie - szkoda, że nie uda się tej sprawy jednoznacznie wyjaśnić, póki ktoś nie puści pary z ust. A szkoda nie dlatego, że ja jestem wścibska pindą obierającą jedną ze stron, ale dlatego że żal mi części rodziny i przyjaciół, którzy ciągle szukają i w tych poszukiwaniach może niekoniecznie podążają w dobrym kierunku? Tego nie wie nikt.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

dejwor pisze: ndz lip 20, 2025 12:44 am Tak sobie lekko czytam ten wątek, jeatem nowy w tej sprawie, dowiem sie tutaj czegos wiecej niz na onecie dotyczacej tej sprawy? To sie zatrzymala na tym ze dziewczyna umarla od narkotykow i jest sledztwo kto to zrobil?
a może byś się lekko ogarnął? bo już w temacie o beacie klimek pisałeś że nie znasz tematu i wiesz tylko że jakaś pani zaginęła. przeczytaj wątki albo coś więcej niż wanda to się dowiesz.
tokachiji666
LouiBag

Post autor: tokachiji666 »

FashFash pisze: ndz lip 20, 2025 12:42 am kto ma dziecko z Bratanem? Ta koleżanka czy ta Sandra?
Jaka Sandra? XD Mówię o koleżance, która występowała także jako gość w materiale. Nie ta z kamerki, blondynka tylko ta druga brunetka.
whoknows
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

FashFash pisze: ndz lip 20, 2025 12:42 am kto ma dziecko z Bratanem? Ta koleżanka czy ta Sandra?
Ta woskowa która się non stop uśmiecha
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Carolina_96 pisze: ndz lip 20, 2025 12:16 am Ej czy policjant zmienił nazwę na linkedinie? Teraz jest tylko imię i pierwsza litera nazwiska, a dam sobie rękę uciąć, że miał wpisane całe nazwisko. Miejsca i czas pracy się zgadzają

Może nasi poczciwi rodacy nie dawali mu (i jego rodzinie) spokoju?
Na LinkedInie jednym kliknięciem możesz zmienić ustawienia prywatności i nazwisko nie będzie się wyświetlać
Manka2
Koczkodan

Post autor: Manka2 »

Limonene pisze: ndz lip 20, 2025 8:18 am Na LinkedInie jednym kliknięciem możesz zmienić ustawienia prywatności i nazwisko nie będzie się wyświetlać
Czyli zmienił ustawienia prywatności.
pati1996
RoyalBaby

uwaga uwaga… kilka stron dalej pisałam,że znalazłam mamę Oli na tik toku,skomentowałam jej filmik dlaczego nie przejrzą telefonu Dawida nie sprawdza lokalizacji odpisała mi że Alsina usunął lokalizację i nic nie ma w jego tel na pewno
Odpisałam jej komentarz,że jest to nie możliwe aby usunąć lokalizację że będą miejsca logowania żeby poszła do operatora sieci telefonicznej żeby działała cos w tym temacie i sprawdzili dawida
ten komentarz był dwa dni widoczny
TERAZ WESZŁAM NA JEJ TIK TOKA I USUNĘŁA TYLKO TEN KOMENTARZ OSTATNI ABY DZIAŁAŁA Z TEL DAWIDA ŻE NIE MZOLIWE ŻE KTOŚ USUNĄŁ LOKALIZACJĘ Z POLSKIEGO TEL
NIE UWAŻACIE ŻE JEST COŚ NA RZECZY,ŻE AKURAT TEN KOMENTARZ USUNĘŁA ?
pati1996
RoyalBaby

mi coś tu śmierdzi i nie pasuje,że akurat usunęła komentarz gdzie napisałam że jest to nie możliwe usuwanie lokalizacji komuś z tel
nie wiem czy ona to z siebie wypiera
czy wie jaka jest prawda i usuwa zeby inni się nie domyślili?
resztę komentarzy zostawiła
usunęła tylko ten
Manka2
Koczkodan

Post autor: Manka2 »

pati1996 pisze: ndz lip 20, 2025 9:43 am uwaga uwaga… kilka stron dalej pisałam,że znalazłam mamę Oli na tik toku,skomentowałam jej filmik dlaczego nie przejrzą telefonu Dawida nie sprawdza lokalizacji odpisała mi że Alsina usunął lokalizację i nic nie ma w jego tel na pewno
Odpisałam jej komentarz,że jest to nie możliwe aby usunąć lokalizację że będą miejsca logowania żeby poszła do operatora sieci telefonicznej żeby działała cos w tym temacie i sprawdzili dawida
ten komentarz był dwa dni widoczny
TERAZ WESZŁAM NA JEJ TIK TOKA I USUNĘŁA TYLKO TEN KOMENTARZ OSTATNI ABY DZIAŁAŁA Z TEL DAWIDA ŻE NIE MZOLIWE ŻE KTOŚ USUNĄŁ LOKALIZACJĘ Z POLSKIEGO TEL
NIE UWAŻACIE ŻE JEST COŚ NA RZECZY,ŻE AKURAT TEN KOMENTARZ USUNĘŁA ?
Tam ewidentnie jest coś na rzeczy. Oni baaardzo chcą, żeby to nie było dobrowolne naćpanie się. Moim zdaniem manipulują kłamiąc w wielu sprawach i bardzo forsują te teorie spiskowe. Coraz bardziej zastanawiam się, czy czasami nie muszą w końcu uregulować rachunków za "zabawę" swoich dzieci w Miami i chwytają się brzytwy by śledztwo zostało wznowione i piłka była dalej w grze.
Awatar użytkownika
Assddd
Currently:Top

Post autor: Assddd »

Manka2 pisze: ndz lip 20, 2025 9:57 am Tam ewidentnie jest coś na rzeczy. Oni baaardzo chcą, żeby to nie było dobrowolne naćpanie się. Moim zdaniem manipulują kłamiąc w wielu sprawach i bardzo forsują te teorie spiskowe. Coraz bardziej zastanawiam się, czy czasami nie muszą w końcu uregulować rachunków za "zabawę" swoich dzieci w Miami i chwytają się brzytwy by śledztwo zostało wznowione i piłka była dalej w grze.
A może to chodzi o koszty pokrycia ubezpieczenia? Rachunek został pewnie uregulowany przez firmę ale mogą teraz dochodzić roszczen od rodziny dlatego kreują taka wersję.