Faktycznie w starszych postach sprzed np 2 dni dalej są jej komentarzeKobieteria pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:54 pm Niektóre komentarze są usunięte ale większość jednak jest. SOS ZAGINIĘCIA, pod linkiem reportażu KK wystarczy rozwinąć odpowiedzi wątku który poruszyła KATARZYNA EPPA, i znaleźć odpowiedzi KATARZYNY ANNY. I screenowac póki są.
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Moja teoria na te komentarze jest taka że babka miała ciężki dzień może wleciał alkohol i po prostu jej nerwy puściły bo ona chyba naprawdę wierzy w świętość syna i naprawdę jest z tych matek którym gdyby zaginął syn albo został skazany to by pierwsza krzyczała że był ministrantem i dzień dobry mówił
-
Jatutylkoczytamok
Z Katarzyna Anna mamy już Joannę D na fb, ale zdjęcia nie zmieniła
wpiszecie Katarzyna Anna Mława i znajdziecie 
-
Jatutylkoczytamok
Jak patrzę na zdjęcie tego chłopaka to nie wiem co myśleć… myślicie że byłby zdolny do takiego czynu? a może matka kogoś wynajęła?
Po tylu kryminalnych sprawach, które słuchałam, nie ma co oceniać po wyglądzie czy po wieku sprawcyJatutylkoczytamok pisze: ↑pt maja 02, 2025 12:13 am Jak patrzę na zdjęcie tego chłopaka to nie wiem co myśleć… myślicie że byłby zdolny do takiego czynu? a może matka kogoś wynajęła?
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Jak dla mnie to nie było planowane, stąd ta panika i zamieszanie po fakcie. Jeśli z ciążą to prawda, to może powiedziała mu o tym na felernym spotkaniu i ojca dziecka, albo babcię lekko mówiąc poniosło. Ogólnie odnoszę wrażenie, że matce bardzo zależało na osiągnięciach syna i jego reputacji w oczach innych, dziecko z jakby nie patrzeć z jej wrogiem rujnowało tą bajkę.
-
Kobieteria
- BagietkaZszarlott
Wczoraj taka wygadana a dziś schowana pod innymi danymi na fb. Jak to się wszystko szybko może zmienić…
-
thisguuurl
- LouiBag
Podobno on w 2022 pobił masakrycznie Maje w trakcie kłótni, tak ktoś na fb napisałJatutylkoczytamok pisze: ↑pt maja 02, 2025 12:13 am Jak patrzę na zdjęcie tego chłopaka to nie wiem co myśleć… myślicie że byłby zdolny do takiego czynu? a może matka kogoś wynajęła?
- Extravaganza
- RoyalBaby
Jakim ch*jem ona zmieniła dane na fb? Czyżby ją wypuścili? Bo dziwne gdyby wiedziała a nie była zatrzymana. Więc musieli wypuścić chyba, że komuś zleciła zmianę danych.
Co do jej męża to są po rozwodzie to wiem na pewno.
Albo w ogóle nie była zatrzymana?Extravaganza pisze: ↑pt maja 02, 2025 1:32 am Jakim ch*jem ona zmieniła dane na fb? Czyżby ją wypuścili? Bo dziwne gdyby wiedziała a nie była zatrzymana. Więc musieli wypuścić chyba, że komuś zleciła zmianę danych.
- Extravaganza
- RoyalBaby
No to w takim razie nic nie wie, inaczej by już dawno zatrzymali.
- Extravaganza
- RoyalBaby
- pieczonyziemniak.
- Currently:revenge
Ten Bartek z tego co widzę ma
Jeden post na fb. Nieźle się dzieje.
Ktoś tam napisała, ze jest rodziną i ma info z pierwszej ręki, że Mają nie była w ciąży
Ktoś tam napisała, ze jest rodziną i ma info z pierwszej ręki, że Mają nie była w ciąży
- AlojzyDupa
- KlasaBiznes
Przejrzałam sobie z ciekawości fejsa matki chłopaka i myślę sobie, że miała chyba jakiś kompleks na punkcie wykształcenia. Na jej profilu możemy znaleźć wrzucone przed laty... świadectwa z paskiem swojego syna
To chyba takie ukochane, wychuchane dziecko otoczone bezwarunkową, matczyną miłością.
Postawa matki szczekaczki już jasno pokazuje kto maczał paluchy w tej sprawie, bo jeżeli dla niej wyznacznikiem dobra i zła, jest świadectwo z czerwonym paskiem, to ja się zastanawiam, dlaczego w XXI wieku w cywilizowanym kraju, świadectwa nie są uznawane przez sąd jako dowód w sprawie
Może wówczas wielu dobrych, wykształconych i czystych jak łza ludzi mogłoby się cieszyć wolnością, zamiast pierdzieć w więzienny pasiak.
Mariusz Trynkiewicz - z wykształcenia pedagog, nauczyciel wychowania fizycznego, z wysokim ilorazem inteligencji (IQ 121).
Kajetan Poznański - syn prokuratorki oraz architekta. Dobrze wykształcony, z ponadprzeciętnym ilorazem inteligencji. Ukończył filozofię oraz dziennikarstwo na UW.
Krystian Bala - Absolwent filozofii, biznesmen, pisarz.
Wszyscy pewnie byli mili, "dzień dobry" na klatce mówili... Do kościoła chodzili i muchy by nie skrzywdzili. Takie dobre chłopaki
W ogóle, to pultanie się w komentarzach przez matkę chłopaka, przypomina mi trochę walkę pewnego Jana, co walczy z paskudnymi hejterami, którzy oskarżają go o zniknięcie żony. Ta sama pewność siebie, ta sama agresja i cyk: mamy efekt Streisand. Całe śledztwo trwałoby pewnie dłużej gdyby nie to, że matka dwoiła się i troiła, żeby udowodnić całemu światu że: TO NAPEWNO NIE MÓJ SYN ODPOWIADA ZA ZAGINIĘCIE MAI.
Dużo wskazuje na to, że zmasakrowane ciało Mai znaleziono w kontenerze na śmieci. Gdzieś ktoś wspominał, że obrażenia wskazują na użycie narzędzi do cięcia paneli (?), w każdym razie chodziło o narzędzia, których używa się z firmie matki.
Niestety jest też wiele komentarzy, które sugerują, że Maja sama gnębiła innych uczniów w przeszłości. Ponadto, są informacje że przebywała na odwyku i miała kuratora. Podobno już wcześniej zaliczyła od tego chłopaka w pysk. Na ile to prawda, nie wiem. Wiemy, że Maja uległa pewnemu tiktokowemu trendowi, który z jakiegos powodu dla wielu lasek jest... zabawny.
Postawa matki szczekaczki już jasno pokazuje kto maczał paluchy w tej sprawie, bo jeżeli dla niej wyznacznikiem dobra i zła, jest świadectwo z czerwonym paskiem, to ja się zastanawiam, dlaczego w XXI wieku w cywilizowanym kraju, świadectwa nie są uznawane przez sąd jako dowód w sprawie
Mariusz Trynkiewicz - z wykształcenia pedagog, nauczyciel wychowania fizycznego, z wysokim ilorazem inteligencji (IQ 121).
Kajetan Poznański - syn prokuratorki oraz architekta. Dobrze wykształcony, z ponadprzeciętnym ilorazem inteligencji. Ukończył filozofię oraz dziennikarstwo na UW.
Wszyscy pewnie byli mili, "dzień dobry" na klatce mówili... Do kościoła chodzili i muchy by nie skrzywdzili. Takie dobre chłopaki
W ogóle, to pultanie się w komentarzach przez matkę chłopaka, przypomina mi trochę walkę pewnego Jana, co walczy z paskudnymi hejterami, którzy oskarżają go o zniknięcie żony. Ta sama pewność siebie, ta sama agresja i cyk: mamy efekt Streisand. Całe śledztwo trwałoby pewnie dłużej gdyby nie to, że matka dwoiła się i troiła, żeby udowodnić całemu światu że: TO NAPEWNO NIE MÓJ SYN ODPOWIADA ZA ZAGINIĘCIE MAI.
Dużo wskazuje na to, że zmasakrowane ciało Mai znaleziono w kontenerze na śmieci. Gdzieś ktoś wspominał, że obrażenia wskazują na użycie narzędzi do cięcia paneli (?), w każdym razie chodziło o narzędzia, których używa się z firmie matki.
Niestety jest też wiele komentarzy, które sugerują, że Maja sama gnębiła innych uczniów w przeszłości. Ponadto, są informacje że przebywała na odwyku i miała kuratora. Podobno już wcześniej zaliczyła od tego chłopaka w pysk. Na ile to prawda, nie wiem. Wiemy, że Maja uległa pewnemu tiktokowemu trendowi, który z jakiegos powodu dla wielu lasek jest... zabawny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
-
29362523190006
- LouiBag
AlojzyDupa pisze: ↑pt maja 02, 2025 8:02 am Przejrzałam sobie z ciekawości fejsa matki chłopaka i myślę sobie, że miała chyba jakiś kompleks na punkcie wykształcenia. Na jej profilu możemy znaleźć wrzucone przed laty... świadectwa z paskiem swojego synaTo chyba takie ukochane, wychuchane dziecko otoczone bezwarunkową, matczyną miłością.
Postawa matki szczekaczki już jasno pokazuje kto maczał paluchy w tej sprawie, bo jeżeli dla niej wyznacznikiem dobra i zła, jest świadectwo z czerwonym paskiem, to ja się zastanawiam, dlaczego w XXI wieku w cywilizowanym kraju, świadectwa nie są uznawane przez sąd jako dowód w sprawieMoże wówczas wielu dobrych, wykształconych i czystych jak łza ludzi mogłoby się cieszyć wolnością, zamiast pierdzieć w więzienny pasiak.
Wszyscy pewnie byli mili, "dzień dobry" na klatce mówili... Do kościoła chodzili i muchy by nie skrzywdzili. Takie dobre chłopaki![]()
To nie ona, to repost
Ona, zmieniła nazwę na fejsie
-
thisguuurl
- LouiBag
-
Trudne_Sprawy
- LemonkowaCola
To jest jego stare konto. Na tym nowszym nie można komentować. Pewnie dlatego ludzie tam piszą.pieczonyziemniak. pisze: ↑pt maja 02, 2025 6:21 am Ten Bartek z tego co widzę ma
To wychodzi na to,ze mamuska z synem nie sa zbyt lotni jezeli oni za tym stoją. Albo sprawa jest grubsza i ktos go wrabiathisguuurl pisze: ↑czw maja 01, 2025 1:38 pm Podobno jej ciało znaleźli na śmietniku niedaleko firmy rodziców tego chłopaka
- laura_bunko
- Tritonotti
Na TVN24 mówili właśnie, że mają chłopakowi postawić zarzut zabójstwa ze szczególnym okrucieństwem
-
thisguuurl
- LouiBag
Jestem ciekawa kto podrzucił jej telefon na tory… Ten cały Bartek nie mógł tego zrobić, bo od kilku dni był w Grecji, a telefon podrzucono we wtorek lub w środę jak dobrze pamiętam
-
moccacinow
- SkrzydełkaZhooters
hej, niekoniecznie zwiazane ze sprawa, ale jestem ciekawa i moze wiecie. bylo wspomniane, ze wyjechal do grecji na erasmusa. to wymiana studencka, jak 17latek sie na taka zalapal? czy to jakas wymiana z liceum? za moich czasow dopiero od 2 roku studiow mozna bylo jechac na erasmusa, moze sie cos zmienilo? czy moze byl tak wybitny ze zaczal studia kilka lat wczesniej ? 
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
On chodzi do jakiejś szkoły budowlanej więc może ktoś pomylił nazwy a może erasmus ma jakąś wymianę dla dzieciakówmoccacinow pisze: ↑pt maja 02, 2025 10:23 am hej, niekoniecznie zwiazane ze sprawa, ale jestem ciekawa i moze wiecie. bylo wspomniane, ze wyjechal do grecji na erasmusa. to wymiana studencka, jak 17latek sie na taka zalapal? czy to jakas wymiana z liceum? za moich czasow dopiero od 2 roku studiow mozna bylo jechac na erasmusa, moze sie cos zmienilo? czy moze byl tak wybitny ze zaczal studia kilka lat wczesniej ?![]()
Można teraz wyjechać z Erasmusa normalnie w liceum. Mojej córki przyjaciółka była w tym roku. Ma 16 latmoccacinow pisze: ↑pt maja 02, 2025 10:23 am hej, niekoniecznie zwiazane ze sprawa, ale jestem ciekawa i moze wiecie. bylo wspomniane, ze wyjechal do grecji na erasmusa. to wymiana studencka, jak 17latek sie na taka zalapal? czy to jakas wymiana z liceum? za moich czasow dopiero od 2 roku studiow mozna bylo jechac na erasmusa, moze sie cos zmienilo? czy moze byl tak wybitny ze zaczal studia kilka lat wczesniej ?![]()
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Nie wiem, czy to stricte erasmus, czy tylko tak mówią potocznie, ale jest coś takiego w szkołach średnich. Nawet uczniowie szkół weekendowych jeżdżą.