Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Kobieteria pisze: czw maja 01, 2025 11:54 pm Niektóre komentarze są usunięte ale większość jednak jest. SOS ZAGINIĘCIA, pod linkiem reportażu KK wystarczy rozwinąć odpowiedzi wątku który poruszyła KATARZYNA EPPA, i znaleźć odpowiedzi KATARZYNY ANNY. I screenowac póki są.
Faktycznie w starszych postach sprzed np 2 dni dalej są jej komentarze
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Moja teoria na te komentarze jest taka że babka miała ciężki dzień może wleciał alkohol i po prostu jej nerwy puściły bo ona chyba naprawdę wierzy w świętość syna i naprawdę jest z tych matek którym gdyby zaginął syn albo został skazany to by pierwsza krzyczała że był ministrantem i dzień dobry mówił
Jatutylkoczytamok

Post autor: Jatutylkoczytamok »

Z Katarzyna Anna mamy już Joannę D na fb, ale zdjęcia nie zmieniła 😂 wpiszecie Katarzyna Anna Mława i znajdziecie :)
Jatutylkoczytamok

Post autor: Jatutylkoczytamok »

Jak patrzę na zdjęcie tego chłopaka to nie wiem co myśleć… myślicie że byłby zdolny do takiego czynu? a może matka kogoś wynajęła?
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

Jatutylkoczytamok pisze: pt maja 02, 2025 12:13 am Jak patrzę na zdjęcie tego chłopaka to nie wiem co myśleć… myślicie że byłby zdolny do takiego czynu? a może matka kogoś wynajęła?
Po tylu kryminalnych sprawach, które słuchałam, nie ma co oceniać po wyglądzie czy po wieku sprawcy 🙃
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Jak dla mnie to nie było planowane, stąd ta panika i zamieszanie po fakcie. Jeśli z ciążą to prawda, to może powiedziała mu o tym na felernym spotkaniu i ojca dziecka, albo babcię lekko mówiąc poniosło. Ogólnie odnoszę wrażenie, że matce bardzo zależało na osiągnięciach syna i jego reputacji w oczach innych, dziecko z jakby nie patrzeć z jej wrogiem rujnowało tą bajkę.
Kobieteria
BagietkaZszarlott

Post autor: Kobieteria »

Wczoraj taka wygadana a dziś schowana pod innymi danymi na fb. Jak to się wszystko szybko może zmienić…
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

Jatutylkoczytamok pisze: pt maja 02, 2025 12:13 am Jak patrzę na zdjęcie tego chłopaka to nie wiem co myśleć… myślicie że byłby zdolny do takiego czynu? a może matka kogoś wynajęła?
Podobno on w 2022 pobił masakrycznie Maje w trakcie kłótni, tak ktoś na fb napisał
Awatar użytkownika
Extravaganza
RoyalBaby

Post autor: Extravaganza »

Jakim ch*jem ona zmieniła dane na fb? Czyżby ją wypuścili? Bo dziwne gdyby wiedziała a nie była zatrzymana. Więc musieli wypuścić chyba, że komuś zleciła zmianę danych.

Co do jej męża to są po rozwodzie to wiem na pewno.
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

Extravaganza pisze: pt maja 02, 2025 1:32 am Jakim ch*jem ona zmieniła dane na fb? Czyżby ją wypuścili? Bo dziwne gdyby wiedziała a nie była zatrzymana. Więc musieli wypuścić chyba, że komuś zleciła zmianę danych.

Co do jej męża to są po rozwodzie to wiem na pewno.
Albo w ogóle nie była zatrzymana?
Awatar użytkownika
Extravaganza
RoyalBaby

No to w takim razie nic nie wie, inaczej by już dawno zatrzymali.
Awatar użytkownika
Extravaganza
RoyalBaby

joalla pisze: pt maja 02, 2025 2:37 am Znalezione na csi.

Niezły placek
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Ten Bartek z tego co widzę ma
Jeden post na fb. Nieźle się dzieje.
Ktoś tam napisała, ze jest rodziną i ma info z pierwszej ręki, że Mają nie była w ciąży
Awatar użytkownika
AlojzyDupa
KlasaBiznes

Post autor: AlojzyDupa »

Przejrzałam sobie z ciekawości fejsa matki chłopaka i myślę sobie, że miała chyba jakiś kompleks na punkcie wykształcenia. Na jej profilu możemy znaleźć wrzucone przed laty... świadectwa z paskiem swojego syna XD To chyba takie ukochane, wychuchane dziecko otoczone bezwarunkową, matczyną miłością.

Postawa matki szczekaczki już jasno pokazuje kto maczał paluchy w tej sprawie, bo jeżeli dla niej wyznacznikiem dobra i zła, jest świadectwo z czerwonym paskiem, to ja się zastanawiam, dlaczego w XXI wieku w cywilizowanym kraju, świadectwa nie są uznawane przez sąd jako dowód w sprawie B) Może wówczas wielu dobrych, wykształconych i czystych jak łza ludzi mogłoby się cieszyć wolnością, zamiast pierdzieć w więzienny pasiak.

Mariusz Trynkiewicz - z wykształcenia pedagog, nauczyciel wychowania fizycznego, z wysokim ilorazem inteligencji (IQ 121).
Kajetan Poznański - syn prokuratorki oraz architekta. Dobrze wykształcony, z ponadprzeciętnym ilorazem inteligencji. Ukończył filozofię oraz dziennikarstwo na UW.
Krystian Bala - Absolwent filozofii, biznesmen, pisarz.

Wszyscy pewnie byli mili, "dzień dobry" na klatce mówili... Do kościoła chodzili i muchy by nie skrzywdzili. Takie dobre chłopaki <3

W ogóle, to pultanie się w komentarzach przez matkę chłopaka, przypomina mi trochę walkę pewnego Jana, co walczy z paskudnymi hejterami, którzy oskarżają go o zniknięcie żony. Ta sama pewność siebie, ta sama agresja i cyk: mamy efekt Streisand. Całe śledztwo trwałoby pewnie dłużej gdyby nie to, że matka dwoiła się i troiła, żeby udowodnić całemu światu że: TO NAPEWNO NIE MÓJ SYN ODPOWIADA ZA ZAGINIĘCIE MAI.
Dużo wskazuje na to, że zmasakrowane ciało Mai znaleziono w kontenerze na śmieci. Gdzieś ktoś wspominał, że obrażenia wskazują na użycie narzędzi do cięcia paneli (?), w każdym razie chodziło o narzędzia, których używa się z firmie matki.

Niestety jest też wiele komentarzy, które sugerują, że Maja sama gnębiła innych uczniów w przeszłości. Ponadto, są informacje że przebywała na odwyku i miała kuratora. Podobno już wcześniej zaliczyła od tego chłopaka w pysk. Na ile to prawda, nie wiem. Wiemy, że Maja uległa pewnemu tiktokowemu trendowi, który z jakiegos powodu dla wielu lasek jest... zabawny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
29362523190006
LouiBag

Post autor: 29362523190006 »

AlojzyDupa pisze: pt maja 02, 2025 8:02 am Przejrzałam sobie z ciekawości fejsa matki chłopaka i myślę sobie, że miała chyba jakiś kompleks na punkcie wykształcenia. Na jej profilu możemy znaleźć wrzucone przed laty... świadectwa z paskiem swojego syna XD To chyba takie ukochane, wychuchane dziecko otoczone bezwarunkową, matczyną miłością.

Postawa matki szczekaczki już jasno pokazuje kto maczał paluchy w tej sprawie, bo jeżeli dla niej wyznacznikiem dobra i zła, jest świadectwo z czerwonym paskiem, to ja się zastanawiam, dlaczego w XXI wieku w cywilizowanym kraju, świadectwa nie są uznawane przez sąd jako dowód w sprawie B) Może wówczas wielu dobrych, wykształconych i czystych jak łza ludzi mogłoby się cieszyć wolnością, zamiast pierdzieć w więzienny pasiak.

Mariusz Trynkiewicz - z wykształcenia pedagog, nauczyciel wychowania fizycznego, z wysokim ilorazem inteligencji (IQ 121).
Kajetan Poznański - syn prokuratorki oraz architekta. Dobrze wykształcony, z ponadprzeciętnym ilorazem inteligencji. Ukończył filozofię oraz dziennikarstwo na UW.
Krystian Bala - Absolwent filozofii, biznesmen, pisarz.

Wszyscy pewnie byli mili, "dzień dobry" na klatce mówili... Do kościoła chodzili i muchy by nie skrzywdzili. Takie dobre chłopaki <3

W ogóle, to pultanie się w komentarzach przez matkę chłopaka, przypomina mi trochę walkę pewnego Jana, co walczy z paskudnymi hejterami, którzy oskarżają go o zniknięcie żony. Ta sama pewność siebie, ta sama agresja i cyk: mamy efekt Streisand. Całe śledztwo trwałoby pewnie dłużej gdyby nie to, że matka dwoiła się i troiła, żeby udowodnić całemu światu że: TO NAPEWNO NIE MÓJ SYN ODPOWIADA ZA ZAGINIĘCIE MAI.
Dużo wskazuje na to, że zmasakrowane ciało Mai znaleziono w kontenerze na śmieci. Gdzieś ktoś wspominał, że obrażenia wskazują na użycie narzędzi do cięcia paneli (?), w każdym razie chodziło o narzędzia, których używa się z firmie matki.

Niestety jest też wiele komentarzy, które sugerują, że Maja sama gnębiła innych uczniów w przeszłości. Ponadto, są informacje że przebywała na odwyku i miała kuratora. Podobno już wcześniej zaliczyła od tego chłopaka w pysk. Na ile to prawda, nie wiem. Wiemy, że Maja uległa pewnemu tiktokowemu trendowi, który z jakiegos powodu dla wielu lasek jest... zabawny.

To nie ona, to repost
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

29362523190006 pisze: pt maja 02, 2025 8:39 am To nie ona, to repost
Ona, zmieniła nazwę na fejsie
thisguuurl
LouiBag

Limonene pisze: pt maja 02, 2025 9:20 am Ona, zmieniła nazwę na fejsie
Chodzi o tiktoka
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

pieczonyziemniak. pisze: pt maja 02, 2025 6:21 am Ten Bartek z tego co widzę ma
Jeden post na fb. Nieźle się dzieje.
Ktoś tam napisała, ze jest rodziną i ma info z pierwszej ręki, że Mają nie była w ciąży
To jest jego stare konto. Na tym nowszym nie można komentować. Pewnie dlatego ludzie tam piszą.
Pif Paf
MiamiBicz

Post autor: Pif Paf »

thisguuurl pisze: czw maja 01, 2025 1:38 pm Podobno jej ciało znaleźli na śmietniku niedaleko firmy rodziców tego chłopaka
To wychodzi na to,ze mamuska z synem nie sa zbyt lotni jezeli oni za tym stoją. Albo sprawa jest grubsza i ktos go wrabia
Awatar użytkownika
laura_bunko
Tritonotti

Post autor: laura_bunko »

Na TVN24 mówili właśnie, że mają chłopakowi postawić zarzut zabójstwa ze szczególnym okrucieństwem
thisguuurl
LouiBag

Jestem ciekawa kto podrzucił jej telefon na tory… Ten cały Bartek nie mógł tego zrobić, bo od kilku dni był w Grecji, a telefon podrzucono we wtorek lub w środę jak dobrze pamiętam
moccacinow
SkrzydełkaZhooters

Post autor: moccacinow »

hej, niekoniecznie zwiazane ze sprawa, ale jestem ciekawa i moze wiecie. bylo wspomniane, ze wyjechal do grecji na erasmusa. to wymiana studencka, jak 17latek sie na taka zalapal? czy to jakas wymiana z liceum? za moich czasow dopiero od 2 roku studiow mozna bylo jechac na erasmusa, moze sie cos zmienilo? czy moze byl tak wybitny ze zaczal studia kilka lat wczesniej ? :P
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

moccacinow pisze: pt maja 02, 2025 10:23 am hej, niekoniecznie zwiazane ze sprawa, ale jestem ciekawa i moze wiecie. bylo wspomniane, ze wyjechal do grecji na erasmusa. to wymiana studencka, jak 17latek sie na taka zalapal? czy to jakas wymiana z liceum? za moich czasow dopiero od 2 roku studiow mozna bylo jechac na erasmusa, moze sie cos zmienilo? czy moze byl tak wybitny ze zaczal studia kilka lat wczesniej ? :P
On chodzi do jakiejś szkoły budowlanej więc może ktoś pomylił nazwy a może erasmus ma jakąś wymianę dla dzieciaków
GapaGlapa
LouiBag

Post autor: GapaGlapa »

moccacinow pisze: pt maja 02, 2025 10:23 am hej, niekoniecznie zwiazane ze sprawa, ale jestem ciekawa i moze wiecie. bylo wspomniane, ze wyjechal do grecji na erasmusa. to wymiana studencka, jak 17latek sie na taka zalapal? czy to jakas wymiana z liceum? za moich czasow dopiero od 2 roku studiow mozna bylo jechac na erasmusa, moze sie cos zmienilo? czy moze byl tak wybitny ze zaczal studia kilka lat wczesniej ? :P
Można teraz wyjechać z Erasmusa normalnie w liceum. Mojej córki przyjaciółka była w tym roku. Ma 16 lat
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Nie wiem, czy to stricte erasmus, czy tylko tak mówią potocznie, ale jest coś takiego w szkołach średnich. Nawet uczniowie szkół weekendowych jeżdżą.