Start
Mój profil

Tomasz Cichowicz

Moderator: verysweetcherry
Lucy
WążNaTshircie

Re: Tomasz Cichowicz

Post autor: Lucy »

Yerevan pisze: wt wrz 24, 2024 12:16 pm Podobny czy to efekt placebo? Tata Tomka i Ryan
On jest bardzo podobny, jestem pewna że to Tomek.
Okaaa
Koczkodan

Post autor: Okaaa »

Oczywiście że tak. Super, że żyje.
Powrocilamtuznowu
ZdalnaFanka

Post autor: Powrocilamtuznowu »

Mnie sie wydaje ze to on. Jest bardzo podobny, po za tym Ryan ma jakby to powiedziec tak typowa Polska twarz ze to jest szokujace. Jak ktos mieszkal za granica to wie o czym mowie- po niektórych Polakach od razu widac i wiadomo ze to Polak. Ja tak szczerze gdyby ktos mnie prosil o taki test to zrobilabym go ALE tylko gdybym miala pewnosc ze ta osoba nie jestem. Gdybym myslala ze moge byc ta osoba i moi rodzice mnie porwali i mogliby miec z tego powodu problemy to chyba bym nie zrobila. Wiem ze to straszne ale nie chcialabym zeby mieli isc do wiezenia np. Ewentualnie zrobilabym to po cichu. Bardzo szkoda mi mamy Tomka.
Hunde
SushiRoll

Post autor: Hunde »

Zabawny się w detektywów. Jak myślicie, kto mógł się kryć za fikcyjnym kontem na Facebooku niejakiego Warner X, który dodał słynny komentarz pod postem dot. sprawy Tomka linka ze zdjęciem Ryana? Konto "Warrena" zostało dość szybko usunięte.
mammagib
RoyalBaby

Post autor: mammagib »

Hunde pisze: pt lut 21, 2025 2:20 pm Zabawny się w detektywów. Jak myślicie, kto mógł się kryć za fikcyjnym kontem na Facebooku niejakiego Warner X, który dodał słynny komentarz pod postem dot. sprawy Tomka linka ze zdjęciem Ryana? Konto "Warrena" zostało dość szybko usunięte.
Konto Warrena - pamiętam z jakiegos podcastu bylo zalozone w Ameryce i niedaleko od miejsca zamieszkania Ryana byly wysylane komentarze.
Miotlaaa
GreckieWakacje

Post autor: Miotlaaa »

Lucy pisze: czw sie 01, 2024 7:47 pm Wiesz dla niego to może być szok,tym bardziej że ludzie zjebali sprawę,zaczęli do niego wypisywać jak wariaty...
Z pewnego źródła wiem że jego mama już ma dowody że to jest Tomek.
Wiesz może jakie to są dowody? Ta sprawa od lat mnie intryguje...
Beng
BlondDoczep

Post autor: Beng »

Gdyby mama zaznała spokoju poznając prawde to byłoby pięknie. Tym bardziej że ciężko choruje
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

Moim zdaniem to on. I on o tym wie i sobie zdaje z tego sprawę. na jakimś poziomie świadomości. Gdyby był pewien, że to bzdura to zrobiłby te DNA....no bo co mu szkodzi iść na 15 minut i wymaz z gardła oddać by jakaś babcia miała spokój? Wydaje mi się, że prawda jest dla niego zbyt trudna do udźwignięcia....
lola!!!
Dieta 600 kcal

Post autor: lola!!! »

Czy ta mama gdzies się udziela jeszcze? Dawała jakieś aktualizacje albo wypowiedziała się osobiście na temat tego Ryana?
wiem,ze to szalone ale czy ona z pomocą tego Interpolu czy jakieś takiej instytucji nie mogłaby po prostu do Stanów polecieć? Jakby stanęła przed nim to coś innego niż rozmowa przez fb
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

lola!!! pisze: ndz kwie 20, 2025 8:21 pm Czy ta mama gdzies się udziela jeszcze? Dawała jakieś aktualizacje albo wypowiedziała się osobiście na temat tego Ryana?
wiem,ze to szalone ale czy ona z pomocą tego Interpolu czy jakieś takiej instytucji nie mogłaby po prostu do Stanów polecieć? Jakby stanęła przed nim to coś innego niż rozmowa przez fb
nie wiem, czy to byłoby możliwe bez jakiegoś prawnego uszczerbku dla niej. nie wiemy, czy ryan już nie wniósł sprawy o zakaz zbliżania, albo może po prostu tym groził. i pani jeszcze choruje, ta podróż pewnie dużo by ją kosztowała…
lola!!!
Dieta 600 kcal

Od około 7 lat "wiadomo" że Ryan to może być on.
Mama zainteresowała sprawą dużo osób które interesują się taka tematyka i szkoda ,że się nie udzieliła, nic nie skomentowała, że aktualnie ponoć choruje to rozumiem ale minęło dużo czasu od publikacji tego filmu. Nie lubię takich niedopowiedzianych tematów ze strony rodziny, czemu nie powie ustaliłam że to on i już?
cyrkiel
Gacie z oceanu

Post autor: cyrkiel »

lola!!! pisze: pn kwie 21, 2025 7:45 am Od około 7 lat "wiadomo" że Ryan to może być on.
Mama zainteresowała sprawą dużo osób które interesują się taka tematyka i szkoda ,że się nie udzieliła, nic nie skomentowała, że aktualnie ponoć choruje to rozumiem ale minęło dużo czasu od publikacji tego filmu. Nie lubię takich niedopowiedzianych tematów ze strony rodziny, czemu nie powie ustaliłam że to on i już?
Bo nie musi tego mówić, aby zaspokoić Twoja ciekawość. A może ustalili, że zrobią testy i ma nic nie mówić, może wie i sama nie chce mówić aby ludzie do niego wypisywali. Może nadal nic nie wie. Ons nie musi zaspakajać Twojej ciekawości. Mam nadzieję, że jednak sama zazna spokoju, dowie (może już wie), co się stało.
lola!!!
Dieta 600 kcal

cyrkiel pisze: pn kwie 21, 2025 6:38 pm Bo nie musi tego mówić, aby zaspokoić Twoja ciekawość. A może ustalili, że zrobią testy i ma nic nie mówić, może wie i sama nie chce mówić aby ludzie do niego wypisywali. Może nadal nic nie wie. Ons nie musi zaspakajać Twojej ciekawości. Mam nadzieję, że jednak sama zazna spokoju, dowie (może już wie), co się stało.
Jak każdy ze wszystkimi.
Nic nie musi ale może.
Nagłośniła sprawę z własnej inicjatywy i porzuciła w połowie.
Jak ludzie byli potrzebni to ok a jak powiedzieć coś ludziom to już nie.
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

lola!!! pisze: pn kwie 21, 2025 6:49 pm Jak każdy ze wszystkimi.
Nic nie musi ale może.
Nagłośniła sprawę z własnej inicjatywy i porzuciła w połowie.
Jak ludzie byli potrzebni to ok a jak powiedzieć coś ludziom to już nie.
Można wywnioskować że matka dowiedziała się prawdy bo rok temu ktos napisał w komentarzu że powinno sie nagłośnić tą sprawę w USA i zaangażować w nią amerykańskich blogerów kryminalnych, na co ona odpisała cytuję "bardzo proszę o powstrzymanie się. Dziękuję"...
Czyli poniekąd można myśleć ze zna prawdę, może faktycznie przyznał się że jest jej synem ale nie chciał rozdmuchiwać tej sprawy i zostało to tylko pomiędzy nimi...
lola!!!
Dieta 600 kcal

Bardziej obstawiam,że np skontaktował się z nią np jego adwokat i powiedział żeby się uspokoiła z wiadomościami.
Jeśli w któryś momencie podobno przestal jej odpisywać to nagle wzial i się przyznał?
myślę, że ona go ze zdjęcia poznała, intuicja i na tym się skończyło a jej to wystarcza
lola!!!
Dieta 600 kcal

Widzę na profilu jego żony na insta ,że wdala się daaawno temu w dyskusje i twierdzi ,że Pani Jolanta chciała od niej pieniędzy... I że nikt oficjalnie się tym nie zajął.
Źle to było poprowadzone od początku ,zamiast wiadomości na fb których jak widać oni nie wzięli na poważnie mógł do niego isc Interpol i wtedy nie miałby za dużo pola manewru
moim zdaniem to zepsuli
greenlight9

Post autor: greenlight9 »

Moim zdaniem ten żołnierz to nie Tomek, a podobieństwo wcale nie jest uderzające, tylko doszukiwanie się na siłę... ten który to wymyślił zrobił dużą krzywdę matce Tomka.
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

greenlight9 pisze: pn kwie 21, 2025 11:29 pm Moim zdaniem ten żołnierz to nie Tomek, a podobieństwo wcale nie jest uderzające, tylko doszukiwanie się na siłę... ten który to wymyślił zrobił dużą krzywdę matce Tomka.
przyznam, że też miewam mieszane uczucia…
KasiaBasia56
Modna

greenlight9 pisze: pn kwie 21, 2025 11:29 pm Moim zdaniem ten żołnierz to nie Tomek, a podobieństwo wcale nie jest uderzające, tylko doszukiwanie się na siłę... ten który to wymyślił zrobił dużą krzywdę matce Tomka.
Oczywiście ze to on. Widziałam na fb dwa kolaze zdjęć : na jednym Ryan jako dorosły facet i jego polscy rodzice, a na drugim Ryan i jego rodzice z USA. Przecież od razu widać że on to skóra zdjęta z pani Jolanty i jej męża a do tych z usa nie jest nawet podobny. To on :)
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

KasiaBasia56 pisze: wt kwie 22, 2025 8:17 am Oczywiście ze to on. Widziałam na fb dwa kolaze zdjęć : na jednym Ryan jako dorosły facet i jego polscy rodzice, a na drugim Ryan i jego rodzice z USA. Przecież od razu widać że on to skóra zdjęta z pani Jolanty i jej męża a do tych z usa nie jest nawet podobny. To on :)
koniec z badaniami DNA, kasiabasia56 wszystko wyczyta ze zdjęć
KasiaBasia56
Modna

mezalians_urodowy pisze: wt kwie 22, 2025 1:26 pm koniec z badaniami DNA, kasiabasia56 wszystko wyczyta ze zdjęć
Gdyby byl pewny ze to nie on to by sie im poddał, co by mu szkodziło? Może odkrył ze ma tą samą grupę krwi i blizne po wycięciu woreczka robaczkowego i sam się przestraszył, że nie jest tym kim jest
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

KasiaBasia56 pisze: wt kwie 22, 2025 4:25 pm Gdyby byl pewny ze to nie on to by sie im poddał, co by mu szkodziło? Może odkrył ze ma tą samą grupę krwi i blizne po wycięciu woreczka robaczkowego i sam się przestraszył, że nie jest tym kim jest
A gdyby tobie ktoś zupełnie obcy napisał na Facebooku żebyś zrobiła badania DNA to byś tak chętnie na nie poszła? Pewnie napiszesz, że oczywiście, ale szczerze wątpię.
KasiaBasia56
Modna

liliona12 pisze: wt kwie 22, 2025 7:49 pm A gdyby tobie ktoś zupełnie obcy napisał na Facebooku żebyś zrobiła badania DNA to byś tak chętnie na nie poszła? Pewnie napiszesz, że oczywiście, ale szczerze wątpię.
Myślisz że jego mama napisała "cześć myślę że jesteś moim zaginionym synem zrób test dna", ona dokładnie przedstawiła mu cała sprawę zaginięcia tłumaczyła artykuly o nim na angielski
Myślę że coś może mu zawitało
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

KasiaBasia56 pisze: wt kwie 22, 2025 7:51 pm Myślisz że jego mama napisała "cześć myślę że jesteś moim zaginionym synem zrób test dna", ona dokładnie przedstawiła mu cała sprawę zaginięcia tłumaczyła artykuly o nim na angielski
Myślę że coś może mu zawitało
Nie wiem co napisała i co mu zaświtało, bo nie jestem tymi osobami. Wiem tylko, że nie ma nic dziwnego w odmówieniu testu DNA, do którego namawia cię ktoś na Facebooku i jeszcze oprócz tego jednocześnie wypisują do ciebie różni obcy ludzie.
greenlight9

Post autor: greenlight9 »

KasiaBasia56 pisze: wt kwie 22, 2025 4:25 pm Gdyby byl pewny ze to nie on to by sie im poddał, co by mu szkodziło? Może odkrył ze ma tą samą grupę krwi i blizne po wycięciu woreczka robaczkowego i sam się przestraszył, że nie jest tym kim jest
Szczerze na jego miejscu również nie zrobiłabym badań. Bo co innego gdyby wszystko rozgrywało się tylko prywatnie, ale to była bardzo medialna sprawa i gdyby się okazał tym Tomkiem- straciłby dosłownie wszystko i życie by mu się zawaliło, gdyby nie- miałby załamaną kobietę na sumieniu w której umrze ostatnia nadzieja i będzie dramatycznie rozczarowana po takim nakręcaniu się. Serio, z czysto psychologicznego punktu widzenia niezrobienie takich badań to jedyna słuszna decyzja. Może miał wątpliwości, ale wynik badania byłby niezależnie od wyniku bolesny dla jednej lub drugiej strony.