On jest bardzo podobny, jestem pewna że to Tomek.
Tomasz Cichowicz
Moderator: verysweetcherry-
- LouiBag
Mnie sie wydaje ze to on. Jest bardzo podobny, po za tym Ryan ma jakby to powiedziec tak typowa Polska twarz ze to jest szokujace. Jak ktos mieszkal za granica to wie o czym mowie- po niektórych Polakach od razu widac i wiadomo ze to Polak. Ja tak szczerze gdyby ktos mnie prosil o taki test to zrobilabym go ALE tylko gdybym miala pewnosc ze ta osoba nie jestem. Gdybym myslala ze moge byc ta osoba i moi rodzice mnie porwali i mogliby miec z tego powodu problemy to chyba bym nie zrobila. Wiem ze to straszne ale nie chcialabym zeby mieli isc do wiezenia np. Ewentualnie zrobilabym to po cichu. Bardzo szkoda mi mamy Tomka.
Zabawny się w detektywów. Jak myślicie, kto mógł się kryć za fikcyjnym kontem na Facebooku niejakiego Warner X, który dodał słynny komentarz pod postem dot. sprawy Tomka linka ze zdjęciem Ryana? Konto "Warrena" zostało dość szybko usunięte.
Konto Warrena - pamiętam z jakiegos podcastu bylo zalozone w Ameryce i niedaleko od miejsca zamieszkania Ryana byly wysylane komentarze.
Moim zdaniem to on. I on o tym wie i sobie zdaje z tego sprawę. na jakimś poziomie świadomości. Gdyby był pewien, że to bzdura to zrobiłby te DNA....no bo co mu szkodzi iść na 15 minut i wymaz z gardła oddać by jakaś babcia miała spokój? Wydaje mi się, że prawda jest dla niego zbyt trudna do udźwignięcia....