Start
Mój profil

Tomasz Cichowicz

Moderator: verysweetcherry
Lucy
ŚpięWRezydencji

Re: Tomasz Cichowicz

Post autor: Lucy »

Yerevan pisze: wt wrz 24, 2024 12:16 pm Podobny czy to efekt placebo? Tata Tomka i Ryan
On jest bardzo podobny, jestem pewna że to Tomek.
Okaaa
Koczkodan

Post autor: Okaaa »

Oczywiście że tak. Super, że żyje.
Powrocilamtuznowu
LouiBag

Post autor: Powrocilamtuznowu »

Mnie sie wydaje ze to on. Jest bardzo podobny, po za tym Ryan ma jakby to powiedziec tak typowa Polska twarz ze to jest szokujace. Jak ktos mieszkal za granica to wie o czym mowie- po niektórych Polakach od razu widac i wiadomo ze to Polak. Ja tak szczerze gdyby ktos mnie prosil o taki test to zrobilabym go ALE tylko gdybym miala pewnosc ze ta osoba nie jestem. Gdybym myslala ze moge byc ta osoba i moi rodzice mnie porwali i mogliby miec z tego powodu problemy to chyba bym nie zrobila. Wiem ze to straszne ale nie chcialabym zeby mieli isc do wiezenia np. Ewentualnie zrobilabym to po cichu. Bardzo szkoda mi mamy Tomka.
Hunde
Channelka

Post autor: Hunde »

Zabawny się w detektywów. Jak myślicie, kto mógł się kryć za fikcyjnym kontem na Facebooku niejakiego Warner X, który dodał słynny komentarz pod postem dot. sprawy Tomka linka ze zdjęciem Ryana? Konto "Warrena" zostało dość szybko usunięte.
mammagib
RóżowePolo

Post autor: mammagib »

Hunde pisze: pt lut 21, 2025 2:20 pm Zabawny się w detektywów. Jak myślicie, kto mógł się kryć za fikcyjnym kontem na Facebooku niejakiego Warner X, który dodał słynny komentarz pod postem dot. sprawy Tomka linka ze zdjęciem Ryana? Konto "Warrena" zostało dość szybko usunięte.
Konto Warrena - pamiętam z jakiegos podcastu bylo zalozone w Ameryce i niedaleko od miejsca zamieszkania Ryana byly wysylane komentarze.
Miotlaaa
Koczkodan

Post autor: Miotlaaa »

Lucy pisze: czw sie 01, 2024 7:47 pm Wiesz dla niego to może być szok,tym bardziej że ludzie zjebali sprawę,zaczęli do niego wypisywać jak wariaty...
Z pewnego źródła wiem że jego mama już ma dowody że to jest Tomek.
Wiesz może jakie to są dowody? Ta sprawa od lat mnie intryguje...
Beng
PsychoFanka

Post autor: Beng »

Gdyby mama zaznała spokoju poznając prawde to byłoby pięknie. Tym bardziej że ciężko choruje
PEONIA
Zrobiona_In_Italy

Post autor: PEONIA »

Moim zdaniem to on. I on o tym wie i sobie zdaje z tego sprawę. na jakimś poziomie świadomości. Gdyby był pewien, że to bzdura to zrobiłby te DNA....no bo co mu szkodzi iść na 15 minut i wymaz z gardła oddać by jakaś babcia miała spokój? Wydaje mi się, że prawda jest dla niego zbyt trudna do udźwignięcia....