A jesteś zapisana na testy?
Zmiany na forum
Moderatorzy: blackmolly, damascenka- damascenka
- Administrator
Nevermind, juz dziala
- damascenka
- Administrator
Dziekuje!!!
-
moonly_cards
- GrzaneWino
Będzie możliwość przywrócenia wcześniejszego wyglądu? Z tego nie da się korzystać niestety, jest mało funkcjonalny jak dla mnie i zniechęca do zaglądania 
-
Malowaneoczy
No ja też tak mam że przy niektórych odpowiedziach nie na się dodać reakcji i można dodawać tylko jedno zdjęcie w materiałach...
Przywróccie dawny wygląd
Przywróccie dawny wygląd
Przy każdych wypowiedziach można dawać reakcje, tylko czasem trzeba nacisnąć trzy kropki. Dopiero wtedy się pokazuje, nie wiem czemu tak jest.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Może coś na temat naszych kochanych polskich polityków?
Jakieś perełki, chyba, że za bardzo kontrowersje, ale tak pomyślałam sobie z okazji zbliżających się wyborów, że czemu nie zrobić jakiegoś foldera czy nitki na to, może któraś Wandziara co nie wie na kogo zagłosować będzie mogła w końcu się zdecydować, a polityków obecnie w mediach jest pełno 
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji
- damascenka
- Administrator
To zależy od rozmiaru ekranu w Waszych telefonach, niestety, przy starszych modelach o rozdzielczości poniżej 360px (najczęściej Samsungi i najstarsze iPhone) reakcje czasami się zwijają, kiedy jest więcej niż 9 reakcji.Juliaturczyniak pisze: ↑śr sty 22, 2025 5:40 am A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji
Na telefonie, ale to nie jest reguła z tymi kropkami. Niektóre mam normalnieJuliaturczyniak pisze: ↑śr sty 22, 2025 5:40 am A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji
Bo Wiśniewski to nie ja,
Mam Samsunga flipa 5,więc raczej nie mam małego ekranu.damascenka pisze: ↑śr sty 22, 2025 9:52 am To zależy od rozmiaru ekranu w Waszych telefonach, niestety, przy starszych modelach o rozdzielczości poniżej 360px (najczęściej Samsungi i najstarsze iPhone) reakcje czasami się zwijają, kiedy jest więcej niż 9 reakcji.
Ale może faktycznie tak jest.
Bo Wiśniewski to nie ja,
- damascenka
- Administrator
- damascenka
- Administrator
- damascenka
- Administrator
Ok, dzieki bo nie wiedzialam czemu sa blokowane niektore. Myslalam, ze moze "bohater" watku jakos go znalaz i kazal zablokowac
Watek o Jacku Bilczynskim.
Nie bylo tam ogolnie nic zlego, 2 strony raptem, zaden hejt ani nic.
Czy byłaby opcja, żeby zmienić to, że jak się chce włączyć wątek w nowej karcie, to żeby od razu nie przenosiło do tego wątku? Chcę otworzyć kilka interesujących mnie i muszę ciągle skakać między otwartymi kartami
Wszędzie to działa normalnie, a tu jest zmieniony widok tego okienka i wkurza to bardzo
plus jak klikam na pierwszy nieprzeczytany wątek, ale żeby był w nowej karcie, to otwiera mi ten wątek, ale od początku.
- tasty042024
- BlondDoczep
Taaaak, otworzenie nowej karty w tle bardzo by ułatwiło korzystanie z forumHops_Hops pisze: ↑wt lut 11, 2025 7:50 am Czy byłaby opcja, żeby zmienić to, że jak się chce włączyć wątek w nowej karcie, to żeby od razu nie przenosiło do tego wątku? Chcę otworzyć kilka interesujących mnie i muszę ciągle skakać między otwartymi kartamiWszędzie to działa normalnie, a tu jest zmieniony widok tego okienka i wkurza to bardzo
plus jak klikam na pierwszy nieprzeczytany wątek, ale żeby był w nowej karcie, to otwiera mi ten wątek, ale od początku.
- KasandraCwir
- Moderator
Propozycje na podstawie własnych obserwacji i uwag zauważonych na forum:
1. Dla nowych użytkowników przydałby się post wprowadzający w forum, tłumaczący skąd się wzięło i kim jest Wanda, bo już nie raz nie dwa natknęłam się na nowe wątki w których ludzie o nich pytali albo nie mogli ich znaleźć bo nie wiedzą żeby szukać w dziale Uniwersum
2. W wielu wątkach cykliczne pojawiają się pytania o te same rzeczy, przydałby się np. przypięty post na początku wątku z wytłumaczeniem o co chodzi, wyjaśnieniem co oznaczają niektóre używane słowa itp.
1. Dla nowych użytkowników przydałby się post wprowadzający w forum, tłumaczący skąd się wzięło i kim jest Wanda, bo już nie raz nie dwa natknęłam się na nowe wątki w których ludzie o nich pytali albo nie mogli ich znaleźć bo nie wiedzą żeby szukać w dziale Uniwersum
2. W wielu wątkach cykliczne pojawiają się pytania o te same rzeczy, przydałby się np. przypięty post na początku wątku z wytłumaczeniem o co chodzi, wyjaśnieniem co oznaczają niektóre używane słowa itp.