A jesteś zapisana na testy?
Zmiany na forum
Moderator: verysweetcherry- damascenka
- Administrator
Nevermind, juz dziala
- damascenka
- Administrator
Dziekuje!!!
-
- Szarlotta
Będzie możliwość przywrócenia wcześniejszego wyglądu? Z tego nie da się korzystać niestety, jest mało funkcjonalny jak dla mnie i zniechęca do zaglądania
-
- Modna
No ja też tak mam że przy niektórych odpowiedziach nie na się dodać reakcji i można dodawać tylko jedno zdjęcie w materiałach...
Przywróccie dawny wygląd
Przywróccie dawny wygląd
- Juliaturczyniak
- Naczelny Zapierdalacz
Może coś na temat naszych kochanych polskich polityków? Jakieś perełki, chyba, że za bardzo kontrowersje, ale tak pomyślałam sobie z okazji zbliżających się wyborów, że czemu nie zrobić jakiegoś foldera czy nitki na to, może któraś Wandziara co nie wie na kogo zagłosować będzie mogła w końcu się zdecydować, a polityków obecnie w mediach jest pełno
- Juliaturczyniak
- Naczelny Zapierdalacz
A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji
- damascenka
- Administrator
To zależy od rozmiaru ekranu w Waszych telefonach, niestety, przy starszych modelach o rozdzielczości poniżej 360px (najczęściej Samsungi i najstarsze iPhone) reakcje czasami się zwijają, kiedy jest więcej niż 9 reakcji.Juliaturczyniak pisze: ↑śr sty 22, 2025 5:40 am A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji