Start
Mój profil

Zmiany na forum

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Re: Zmiany na forum

Post autor: damascenka »

Plociucha pisze: śr lis 27, 2024 11:22 pm Hej, odinstalowałam i zainstalowałam apke dwa razy, odświeżyłam nie wiem juz nawet ile razy i nadal nie mam opcji trybu ciemnego. Czy coś jeszcze mogę zrobić?
A jesteś zapisana na testy?
Plociucha
Mokra Włoszka

Post autor: Plociucha »

damascenka pisze: czw lis 28, 2024 11:31 am A jesteś zapisana na testy?
Nevermind, juz dziala 😀
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Plociucha pisze: czw lis 28, 2024 2:32 pm Nevermind, juz dziala 😀
Tak, włączyłam Cię do testów nowego wyglądu. :)
Plociucha
Mokra Włoszka

Post autor: Plociucha »

damascenka pisze: czw lis 28, 2024 4:20 pm Tak, włączyłam Cię do testów nowego wyglądu. :)
Dziekuje!!!
moonly_cards
Szarlotta

Post autor: moonly_cards »

Będzie możliwość przywrócenia wcześniejszego wyglądu? Z tego nie da się korzystać niestety, jest mało funkcjonalny jak dla mnie i zniechęca do zaglądania :(
Pampuszek
KlasaBiznes

Post autor: Pampuszek »

Hej, dlaczego przy wypowiedziach niektórych osób nie mogę dodawać reakcji? To nie są stale te same osoby, dzieje się tak losowo.
Malowaneoczy
Modna

Post autor: Malowaneoczy »

No ja też tak mam że przy niektórych odpowiedziach nie na się dodać reakcji i można dodawać tylko jedno zdjęcie w materiałach...
Przywróccie dawny wygląd
Awatar użytkownika
FigGa
TrampekLV

Post autor: FigGa »

Przy każdych wypowiedziach można dawać reakcje, tylko czasem trzeba nacisnąć trzy kropki. Dopiero wtedy się pokazuje, nie wiem czemu tak jest.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Juliaturczyniak »

Może coś na temat naszych kochanych polskich polityków? 🤔 Jakieś perełki, chyba, że za bardzo kontrowersje, ale tak pomyślałam sobie z okazji zbliżających się wyborów, że czemu nie zrobić jakiegoś foldera czy nitki na to, może któraś Wandziara co nie wie na kogo zagłosować będzie mogła w końcu się zdecydować, a polityków obecnie w mediach jest pełno 😂
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Juliaturczyniak »

FigGa pisze: czw sty 16, 2025 11:38 am Przy każdych wypowiedziach można dawać reakcje, tylko czasem trzeba nacisnąć trzy kropki. Dopiero wtedy się pokazuje, nie wiem czemu tak jest.
A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Juliaturczyniak pisze: śr sty 22, 2025 5:40 am A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji
To zależy od rozmiaru ekranu w Waszych telefonach, niestety, przy starszych modelach o rozdzielczości poniżej 360px (najczęściej Samsungi i najstarsze iPhone) reakcje czasami się zwijają, kiedy jest więcej niż 9 reakcji.