Start
Mój profil

Zmiany na forum

Moderatorzy: blackmolly, damascenka
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Re: Zmiany na forum

Post autor: damascenka »

Plociucha pisze: śr lis 27, 2024 11:22 pm Hej, odinstalowałam i zainstalowałam apke dwa razy, odświeżyłam nie wiem juz nawet ile razy i nadal nie mam opcji trybu ciemnego. Czy coś jeszcze mogę zrobić?
A jesteś zapisana na testy?
Plociucha
Tritonotti

Post autor: Plociucha »

damascenka pisze: czw lis 28, 2024 11:31 am A jesteś zapisana na testy?
Nevermind, juz dziala 😀
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Plociucha pisze: czw lis 28, 2024 2:32 pm Nevermind, juz dziala 😀
Tak, włączyłam Cię do testów nowego wyglądu. :)
Plociucha
Tritonotti

Post autor: Plociucha »

damascenka pisze: czw lis 28, 2024 4:20 pm Tak, włączyłam Cię do testów nowego wyglądu. :)
Dziekuje!!!
moonly_cards
GrzaneWino

Post autor: moonly_cards »

Będzie możliwość przywrócenia wcześniejszego wyglądu? Z tego nie da się korzystać niestety, jest mało funkcjonalny jak dla mnie i zniechęca do zaglądania :(
Pampuszek
Zdalna_mama_nowe

Post autor: Pampuszek »

Hej, dlaczego przy wypowiedziach niektórych osób nie mogę dodawać reakcji? To nie są stale te same osoby, dzieje się tak losowo.
Malowaneoczy

Post autor: Malowaneoczy »

No ja też tak mam że przy niektórych odpowiedziach nie na się dodać reakcji i można dodawać tylko jedno zdjęcie w materiałach...
Przywróccie dawny wygląd
Awatar użytkownika
FigGa
Licówka

Post autor: FigGa »

Przy każdych wypowiedziach można dawać reakcje, tylko czasem trzeba nacisnąć trzy kropki. Dopiero wtedy się pokazuje, nie wiem czemu tak jest.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

Może coś na temat naszych kochanych polskich polityków? 🤔 Jakieś perełki, chyba, że za bardzo kontrowersje, ale tak pomyślałam sobie z okazji zbliżających się wyborów, że czemu nie zrobić jakiegoś foldera czy nitki na to, może któraś Wandziara co nie wie na kogo zagłosować będzie mogła w końcu się zdecydować, a polityków obecnie w mediach jest pełno 😂
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

FigGa pisze: czw sty 16, 2025 11:38 am Przy każdych wypowiedziach można dawać reakcje, tylko czasem trzeba nacisnąć trzy kropki. Dopiero wtedy się pokazuje, nie wiem czemu tak jest.
A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Juliaturczyniak pisze: śr sty 22, 2025 5:40 am A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji
To zależy od rozmiaru ekranu w Waszych telefonach, niestety, przy starszych modelach o rozdzielczości poniżej 360px (najczęściej Samsungi i najstarsze iPhone) reakcje czasami się zwijają, kiedy jest więcej niż 9 reakcji.
Awatar użytkownika
FigGa
Licówka

Juliaturczyniak pisze: śr sty 22, 2025 5:40 am A jesteś na telefonie czy na komputerze? Bo ja na telefonie normalnie widzę reakcje pod komentarzami, nie muszę klikać 3 kropek. Zarówno z przeglądarki jak i z aplikacji
Na telefonie, ale to nie jest reguła z tymi kropkami. Niektóre mam normalnie
Bo Wiśniewski to nie ja,
Awatar użytkownika
FigGa
Licówka

damascenka pisze: śr sty 22, 2025 9:52 am To zależy od rozmiaru ekranu w Waszych telefonach, niestety, przy starszych modelach o rozdzielczości poniżej 360px (najczęściej Samsungi i najstarsze iPhone) reakcje czasami się zwijają, kiedy jest więcej niż 9 reakcji.
Mam Samsunga flipa 5,więc raczej nie mam małego ekranu.
Ale może faktycznie tak jest.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Juliiaa
RóżowePolo

Post autor: Juliiaa »

Jak mogę szybko przejść do innych odpowiedzi? Kiedyś klikało się strzałkę i nas przenosiło
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Juliiaa pisze: śr sty 29, 2025 1:47 pm Jak mogę szybko przejść do innych odpowiedzi? Kiedyś klikało się strzałkę i nas przenosiło
Możesz doprecyzować? Chodzi o odpowiedzi do danego postu, w sensie cytowania?
xyzerna
DramaQueen

Post autor: xyzerna »

Czy tak ma być że bez logowania można w pełni zobaczyć zawartość forum?
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

xyzerna pisze: ndz lut 02, 2025 11:21 am Czy tak ma być że bez logowania można w pełni zobaczyć zawartość forum?
Nie można w pełni zobaczyć zawartości forum, wszystkie wątki w Ploteczkach są zablokowane.
Załączniki
fw_1738505909509.jpg
fw_1738505909509.jpg (76.16 KiB) Przejrzano 11164 razy
Dzoanna11
FlafLover

Post autor: Dzoanna11 »

Mam pytanie, nie wiem gdzie go zadac, wiec moze tu.

Dzis zobaczylam, ze pewnien watek na Instagramerkach zostal zablokowany.
Jaki jest powod ze jedne watki sa blokowane a inne nie? Tak z ciekawosci pytam.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Dzoanna11 pisze: pn lut 10, 2025 9:03 am Mam pytanie, nie wiem gdzie go zadac, wiec moze tu.

Dzis zobaczylam, ze pewnien watek na Instagramerkach zostal zablokowany.
Jaki jest powod ze jedne watki sa blokowane a inne nie? Tak z ciekawosci pytam.
Jaki to wątek? Mogła zablokować go tylko autorka.
Dzoanna11
FlafLover

Post autor: Dzoanna11 »

damascenka pisze: pn lut 10, 2025 9:13 am Jaki to wątek? Mogła zablokować go tylko autorka.
Ok, dzieki bo nie wiedzialam czemu sa blokowane niektore. Myslalam, ze moze "bohater" watku jakos go znalaz i kazal zablokowac XD
Watek o Jacku Bilczynskim.
Nie bylo tam ogolnie nic zlego, 2 strony raptem, zaden hejt ani nic.
Awatar użytkownika
mszaka
Samarka

Post autor: mszaka »

czy jest opcja dodać przycisk odczytania wszystkich postów na górze forum, a nie na dole? i dodanie go do strony głównej jak poprzednio?
Hops_Hops
Tritonotti

Post autor: Hops_Hops »

Czy byłaby opcja, żeby zmienić to, że jak się chce włączyć wątek w nowej karcie, to żeby od razu nie przenosiło do tego wątku? Chcę otworzyć kilka interesujących mnie i muszę ciągle skakać między otwartymi kartami :/ Wszędzie to działa normalnie, a tu jest zmieniony widok tego okienka i wkurza to bardzo :( plus jak klikam na pierwszy nieprzeczytany wątek, ale żeby był w nowej karcie, to otwiera mi ten wątek, ale od początku.
Awatar użytkownika
tasty042024
BlondDoczep

Post autor: tasty042024 »

Hops_Hops pisze: wt lut 11, 2025 7:50 am Czy byłaby opcja, żeby zmienić to, że jak się chce włączyć wątek w nowej karcie, to żeby od razu nie przenosiło do tego wątku? Chcę otworzyć kilka interesujących mnie i muszę ciągle skakać między otwartymi kartami :/ Wszędzie to działa normalnie, a tu jest zmieniony widok tego okienka i wkurza to bardzo :( plus jak klikam na pierwszy nieprzeczytany wątek, ale żeby był w nowej karcie, to otwiera mi ten wątek, ale od początku.
Taaaak, otworzenie nowej karty w tle bardzo by ułatwiło korzystanie z forum
Awatar użytkownika
KasandraCwir
Moderator

Post autor: KasandraCwir »

Propozycje na podstawie własnych obserwacji i uwag zauważonych na forum:
1. Dla nowych użytkowników przydałby się post wprowadzający w forum, tłumaczący skąd się wzięło i kim jest Wanda, bo już nie raz nie dwa natknęłam się na nowe wątki w których ludzie o nich pytali albo nie mogli ich znaleźć bo nie wiedzą żeby szukać w dziale Uniwersum
2. W wielu wątkach cykliczne pojawiają się pytania o te same rzeczy, przydałby się np. przypięty post na początku wątku z wytłumaczeniem o co chodzi, wyjaśnieniem co oznaczają niektóre używane słowa itp.
xyzerna
DramaQueen

Post autor: xyzerna »

Czesc, od wczoraj non stop mnie wylogowuje. Nawet jak przechodze do innego watku po chwili zostaje wylogowana. Nie mam włączonego automatycznego czyszczenia cache (też czyscilam), dzieje się to na każdym urządzeniu