Jak zakładałam niedawno bumble, to trzeba było wybrać jedną z trzech opcji - randka, przyjaźń, kontakty zawodowe - i na pewno różniły się tym, co trzeba podać w profilu. Ale w sumie korzystałam tylko z tej opcji randkowej i potem skasowałam w diabły, ale przetestuję chyba też tą opcję do poznania znajomych
Gdzie poznać nowe koleżanki?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Gdzie poznać nowe koleżanki?
- emiflowlo_
- Channelka
Czesc :D Jest moze jakas dziewczyna z Warszawy?
Szukam kolezanki do wyjscia na kawe czy do kina. Depresja spowodowala, ze ciezko mi sie do kogos odezwac na studiach, a najblizsze mi przyjaciolki wyjechaly na studia i widzimy sie bardzo rzadko. Mam 20 lat
Szukam kolezanki do wyjscia na kawe czy do kina. Depresja spowodowala, ze ciezko mi sie do kogos odezwac na studiach, a najblizsze mi przyjaciolki wyjechaly na studia i widzimy sie bardzo rzadko. Mam 20 lat
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Ja tam jestem zdania, żeby jednak aplikacje randkowe zostawić dla randek, a nie dla koleżanek nowych.kenkeczuoki pisze: ↑pn paź 07, 2024 2:36 pm tak zakolegowałam się w ten sposób z laską która w sumie szukała na tinderku aby być "tą trzecią" do łóżkowych spraw dla jakiejś pary. już z 6 lat się kolegujemy, ona okazała się hetero tylko akurat miała wtedy taki okres eksperymentalny i w sumie jej przeszłofajna wykształcona kobieta.
wejdź na lesbijską stronę tindera i poprzeglądaj. z resztą prawdziwe lesbijki bardzo narzekają na to właśnie że wchodzą na posrtale randkowe a tam dziewczyny z opisem "szukam koleżanki hihi" zamiast "siema szukam związku" :-)
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Tylko pytanie czy jak zaznaczę, że szukam znajomych to nie będą mi się pokazywały osoby, które chcą się ze mną umówić? A o kontaktach zawodowych to nie słyszałam i w sumie ciekawe, sprawdzała któraś, działa?Hops_Hops pisze: ↑pn gru 16, 2024 7:59 am Jak zakładałam niedawno bumble, to trzeba było wybrać jedną z trzech opcji - randka, przyjaźń, kontakty zawodowe - i na pewno różniły się tym, co trzeba podać w profilu. Ale w sumie korzystałam tylko z tej opcji randkowej i potem skasowałam w diabły, ale przetestuję chyba też tą opcję do poznania znajomych
Będzie (powinno) pokazywać tylko tych, którzy też szukają znajomych, bo nie można mieć dwóch opcji zaznaczonych i np jak miałam profil "randka", to mogłabym przełączyć na "szukaj znajomych", ale był komunikat, że skasują mi się wiadomości.Juliaturczyniak pisze: ↑wt sty 14, 2025 11:59 pm Tylko pytanie czy jak zaznaczę, że szukam znajomych to nie będą mi się pokazywały osoby, które chcą się ze mną umówić? A o kontaktach zawodowych to nie słyszałam i w sumie ciekawe, sprawdzała któraś, działa?![]()
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Oo, to chyba przetestuję. Najwyżej usunę konto.
- Kolorowanoc
- Channelka
Ja wychodzę z założenia że jak coś będzie mi pisane to tak się stanie. Nie szukam nikogo, to ktoś ma znaleźć mnie.