Start
Mój profil

Gdzie poznać nowe koleżanki?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Hops_Hops
Tritonotti

Re: Gdzie poznać nowe koleżanki?

Post autor: Hops_Hops »

amica90 pisze: ndz gru 15, 2024 5:02 pm To bardzo ciekawe! Miałam bumble, ale chyba gdzieś mi umknęła taka opcja (w sumie zrobiłam tam konto jako zamiennik dla tindera). Chyba to sprawdzę :)
Jak zakładałam niedawno bumble, to trzeba było wybrać jedną z trzech opcji - randka, przyjaźń, kontakty zawodowe - i na pewno różniły się tym, co trzeba podać w profilu. Ale w sumie korzystałam tylko z tej opcji randkowej i potem skasowałam w diabły, ale przetestuję chyba też tą opcję do poznania znajomych
Awatar użytkownika
emiflowlo_
Channelka

Post autor: emiflowlo_ »

Czesc :D Jest moze jakas dziewczyna z Warszawy?

Szukam kolezanki do wyjscia na kawe czy do kina. Depresja spowodowala, ze ciezko mi sie do kogos odezwac na studiach, a najblizsze mi przyjaciolki wyjechaly na studia i widzimy sie bardzo rzadko. Mam 20 lat :)
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

kenkeczuoki pisze: pn paź 07, 2024 2:36 pm tak zakolegowałam się w ten sposób z laską która w sumie szukała na tinderku aby być "tą trzecią" do łóżkowych spraw dla jakiejś pary. już z 6 lat się kolegujemy, ona okazała się hetero tylko akurat miała wtedy taki okres eksperymentalny i w sumie jej przeszło XD fajna wykształcona kobieta.
wejdź na lesbijską stronę tindera i poprzeglądaj. z resztą prawdziwe lesbijki bardzo narzekają na to właśnie że wchodzą na posrtale randkowe a tam dziewczyny z opisem "szukam koleżanki hihi" zamiast "siema szukam związku" :-)
Ja tam jestem zdania, żeby jednak aplikacje randkowe zostawić dla randek, a nie dla koleżanek nowych.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Hops_Hops pisze: pn gru 16, 2024 7:59 am Jak zakładałam niedawno bumble, to trzeba było wybrać jedną z trzech opcji - randka, przyjaźń, kontakty zawodowe - i na pewno różniły się tym, co trzeba podać w profilu. Ale w sumie korzystałam tylko z tej opcji randkowej i potem skasowałam w diabły, ale przetestuję chyba też tą opcję do poznania znajomych
Tylko pytanie czy jak zaznaczę, że szukam znajomych to nie będą mi się pokazywały osoby, które chcą się ze mną umówić? A o kontaktach zawodowych to nie słyszałam i w sumie ciekawe, sprawdzała któraś, działa? :angel:
Hops_Hops
Tritonotti

Post autor: Hops_Hops »

Juliaturczyniak pisze: wt sty 14, 2025 11:59 pm Tylko pytanie czy jak zaznaczę, że szukam znajomych to nie będą mi się pokazywały osoby, które chcą się ze mną umówić? A o kontaktach zawodowych to nie słyszałam i w sumie ciekawe, sprawdzała któraś, działa? :angel:
Będzie (powinno) pokazywać tylko tych, którzy też szukają znajomych, bo nie można mieć dwóch opcji zaznaczonych i np jak miałam profil "randka", to mogłabym przełączyć na "szukaj znajomych", ale był komunikat, że skasują mi się wiadomości.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Hops_Hops pisze: śr sty 15, 2025 7:35 am Będzie (powinno) pokazywać tylko tych, którzy też szukają znajomych, bo nie można mieć dwóch opcji zaznaczonych i np jak miałam profil "randka", to mogłabym przełączyć na "szukaj znajomych", ale był komunikat, że skasują mi się wiadomości.
Oo, to chyba przetestuję. Najwyżej usunę konto. B)
Awatar użytkownika
Arzena
Dieta 600 kcal

Post autor: Arzena »

Na tinderze też są dziewczyny,by poznać znajomych. Ja sama byłam na takim spotkaniu :) obecnie sama nie wiem,gdzie można kogoś poznać,chodzę na siłownię,ale tam raczej bez potencjału na znajomości.
Awatar użytkownika
Kolorowanoc
Channelka

Post autor: Kolorowanoc »

Ja wychodzę z założenia że jak coś będzie mi pisane to tak się stanie. Nie szukam nikogo, to ktoś ma znaleźć mnie.