Start
Mój profil

Rodzina Watts

Moderator: verysweetcherry
strusiek
BlondDoczep

Re: Rodzina Watts

Post autor: strusiek »

Policja wykluczyła przecież udział tej kochanki. Policja skonfiskowała jej urządzenia i stąd wiemy między innymi że po wyjściu na jaw morderstwa, Nichole googlowała m. in. czy grożą jakieś konsekwencje za bycie kochanką mordercy. Gdyby wcześniej szukała czegoś o morderstwie albo wymieniała widomości z Chrisem o planach to policja stanęłaby na rzęsach żeby ją doprowadzić przed sąd, w końcu to była bardzo medialna sprawa. A samo skasowanie wiadomości czy postawienie systemu na nowo nie spowoduje że policjanci nie bedą w stanie tego odzyskać i to z łatwością. W sprawach ze stanów często bywał taki wątek że policja odzyskiwała sobie pousuwane wiadomości, zdjęcia, sprawdzali logowania telefonu do sieci i już wszystko wiedzieli. No chyba Nichole nie jest takim geniuszem komputerowym żeby potrafiła "zniknąć" dosłownie wszystkie cyfrowe ślady współudziału.

W sumie ciekawi mnie co ona sobie myśli teraz po latach, czy dla niej miałaby to być tylko zabawa z zajętym facetem, która skończyła się tragicznie. Czy chciała tylko utrzeć nosa żonie, oglądała to niby idealne życie Wattsów w socialach i się dowartościowywała w ten sposób że w necie niby taka sielanka a na żywo to koleś lata za nią zamiast za żoną? To naprawdę fascynujący przypadek bo takich Nichole jest wiele, ale nie każdy romans kończy się tak tragicznie.
Arrodtka
Channelka

Post autor: Arrodtka »

Dora_Diamant pisze: czw paź 24, 2024 8:10 pm Shan’ann miała swoje wady, ale jest coś cholernie niepokojącego w twarzy Nichol. Zamordowanie bliskich było w pełni decyzją Chrisa, jednak on może słusznie później przeżywał, że „niepotrzebnie poznał Nichol”.
Dla mnie najdziwniejsze jest to, że Nicole twierdziła że nie ma pojęcia o ciąży Shannan i myślała, ze Chris i Shannan sa w separacji, a było udowodnione że wchodziła na jej profil na którym były codzienne relacje z życia, łącznie z ogłoszeniem o ciąży. No nie chce mi się wierzyć, że zobaczyła tylko fotkę profilową i stwierdziła że ok, dalej nie patrzę.
Buka@
LouiBag

Post autor: Buka@ »

Arrodtka pisze: sob paź 26, 2024 11:15 am Dla mnie najdziwniejsze jest to, że Nicole twierdziła że nie ma pojęcia o ciąży Shannan i myślała, ze Chris i Shannan sa w separacji, a było udowodnione że wchodziła na jej profil na którym były codzienne relacje z życia, łącznie z ogłoszeniem o ciąży. No nie chce mi się wierzyć, że zobaczyła tylko fotkę profilową i stwierdziła że ok, dalej nie patrzę.
Moim zdaniem mówiła tak tylko dlatego, żeby jej bardziej nie potępiono. Bycie kochanką, która "nie wiedziała" o ciąży czy tam rodzinie i granie takiej, której kochanek powiedział, że jest w separacji i i tak odejdzie od żony a bycie kochanką, która wie, że żona jest w ciąży i mimo to pcha się na chłopa to dwie różne rzeczy. Zapewne nie chciała być tą złą
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
LemonkowaCola

Post autor: Dora_Diamant »

Nasuwa się pytanie – kim jest Chris? Opisywano go jako ciężko pracującego, spokojnego, cichego. Stał się mordercą. W więzieniu rzekomo znalazł Jezusa. A trzy lata temu wyszły kwiatki, że Chris pisze zboczone listy do swoich fanek, a jego gacie i lubrykant znaleziono w celi innego więźnia.
(ノ´ヮ´)ノ*: ・゚
silene1310
LouiBag

Post autor: silene1310 »

Dora_Diamant pisze: ndz paź 27, 2024 10:25 pm Nasuwa się pytanie – kim jest Chris? Opisywano go jako ciężko pracującego, spokojnego, cichego. Stał się mordercą. W więzieniu rzekomo znalazł Jezusa. A trzy lata temu wyszły kwiatki, że Chris pisze zboczone listy do swoich fanek, a jego gacie i lubrykant znaleziono w celi innego więźnia.
To pytanie ma bardzo prostą odpowiedź - jest narcyzem i socjopatą. Mają oni to do siebie, że utrzymują nieskończenie wiele erotycznych relacji, nieistotne jest dla nich, z kim, jakiej płci i w jakim wieku. Seksualizują często nawet swoje dzieci. Wszystko, co pozytywnego można o nim usłyszeć, to jego gra pozorów. Kochanka, którą często opisywano jako motor napędowy zbrodni tak naprawdę jest również jego ofiarą.
strusiek
BlondDoczep

Post autor: strusiek »

No jak takie kwiatki wychodzą to kto wie czy przed nią nie było innych, przygodnych dziewczyn.
Borzywka
Ciastko

Post autor: Borzywka »

Skąd wiadomo o tych gaciach i lubrykancie ?
Lucy
KołczGrzesiu

Post autor: Lucy »

Dora_Diamant pisze: ndz paź 27, 2024 10:25 pm Nasuwa się pytanie – kim jest Chris? Opisywano go jako ciężko pracującego, spokojnego, cichego. Stał się mordercą. W więzieniu rzekomo znalazł Jezusa. A trzy lata temu wyszły kwiatki, że Chris pisze zboczone listy do swoich fanek, a jego gacie i lubrykant znaleziono w celi innego więźnia.
Oni wszyscy nagle w pierdlu odnajdują Jezusa .zjeby
Sylwka 1995a
RóżowePolo

Post autor: Sylwka 1995a »

strusiek pisze: pt paź 25, 2024 12:57 pm Policja wykluczyła przecież udział tej kochanki. Policja skonfiskowała jej urządzenia i stąd wiemy między innymi że po wyjściu na jaw morderstwa, Nichole googlowała m. in. czy grożą jakieś konsekwencje za bycie kochanką mordercy. Gdyby wcześniej szukała czegoś o morderstwie albo wymieniała widomości z Chrisem o planach to policja stanęłaby na rzęsach żeby ją doprowadzić przed sąd, w końcu to była bardzo medialna sprawa. A samo skasowanie wiadomości czy postawienie systemu na nowo nie spowoduje że policjanci nie bedą w stanie tego odzyskać i to z łatwością. W sprawach ze stanów często bywał taki wątek że policja odzyskiwała sobie pousuwane wiadomości, zdjęcia, sprawdzali logowania telefonu do sieci i już wszystko wiedzieli. No chyba Nichole nie jest takim geniuszem komputerowym żeby potrafiła "zniknąć" dosłownie wszystkie cyfrowe ślady współudziału.

W sumie ciekawi mnie co ona sobie myśli teraz po latach, czy dla niej miałaby to być tylko zabawa z zajętym facetem, która skończyła się tragicznie. Czy chciała tylko utrzeć nosa żonie, oglądała to niby idealne życie Wattsów w socialach i się dowartościowywała w ten sposób że w necie niby taka sielanka a na żywo to koleś lata za nią zamiast za żoną? To naprawdę fascynujący przypadek bo takich Nichole jest wiele, ale nie każdy romans kończy się tak tragicznie.
Żaden z niej geniusz komputerowy, dużo udało jej się skasować i z tego co mi wiadomo śledczy nie wszystko odzyskali bo zwyczajnie nie zdążyli. Śledztwo zostało zamknięte jak tylko Chris przyznał się do winy. Trzeba też nadmienić, że kochanka przyszła na przesłuchanie w towarzystwie własnego ojca, który interweniował gdy padały niewygodne pytania. Facet ma ponoć znajomości z wysoko postawionymi funkcjonariuszami. Kochance się upiekło, gdyby nie tatuś i szybkie przyznanie się Chrisa do winy jeszcze dużo by wyszło na jaw, jestem tego pewna. Były nawet petycje o wznowienie tej sprawy i ponowne przesłuchanie Nicole, ale prokurator szybko odtrąbił sukces i nie zamierza wracać do sprawy Wattsow, bo to by nadszarpnęło jego wizerunek.
K4R0
Ciastko

Post autor: K4R0 »

A czy wiadomo czy Shannan miala polskie korzenie? Na jej grobie jest nazwisko "Rzucek" z tego co mi się kojarzy
ASREAS666
Koczkodan

Post autor: ASREAS666 »

Platini_blabla pisze: czw paź 17, 2024 9:00 pm Szczerze to tej kochance współczuję. Z tego co mi się wydaje to ona była mamiona tym że zaraz się rozwiedzie itp a została powodem takiej tragedii ja bym tego psychicznie nie udźwignęła
Mogła się nie kurwić. Wiedziała, że ma żonę w ciąży tylko później próbowała mydlić oczy żeby nie spadł na nią jeszcze większy hejt
pieczonyziemniak.
TrampekLV

Post autor: pieczonyziemniak. »

ASREAS666 pisze: śr gru 11, 2024 10:28 pm Mogła się nie kurwić. Wiedziała, że ma żonę w ciąży tylko później próbowała mydlić oczy żeby nie spadł na nią jeszcze większy hejt
Serio? 🤣 to on mógł też się nie „kurwic” :)
ASREAS666
Koczkodan

Post autor: ASREAS666 »

pieczonyziemniak. pisze: śr gru 11, 2024 10:51 pm Serio? 🤣 to on mógł też się nie „kurwic” :)
Serio. Gdzie napisałam, że on jest bez winy? To, że facet nie powinien się puszczać jak jest w związku uważałam za oczywiste, ale widać niektórzy potrzebują żeby o wszystkim wspominać
Marti37
FontannaSzczęścia

Post autor: Marti37 »

Sylwka 1995a pisze: pt lis 29, 2024 10:46 pm Żaden z niej geniusz komputerowy, dużo udało jej się skasować i z tego co mi wiadomo śledczy nie wszystko odzyskali bo zwyczajnie nie zdążyli. Śledztwo zostało zamknięte jak tylko Chris przyznał się do winy. Trzeba też nadmienić, że kochanka przyszła na przesłuchanie w towarzystwie własnego ojca, który interweniował gdy padały niewygodne pytania. Facet ma ponoć znajomości z wysoko postawionymi funkcjonariuszami. Kochance się upiekło, gdyby nie tatuś i szybkie przyznanie się Chrisa do winy jeszcze dużo by wyszło na jaw, jestem tego pewna. Były nawet petycje o wznowienie tej sprawy i ponowne przesłuchanie Nicole, ale prokurator szybko odtrąbił sukces i nie zamierza wracać do sprawy Wattsow, bo to by nadszarpnęło jego wizerunek.
To bujda, jej ojciec nie ma żadnych znajomości ani w ogóle związku z law enforcement. Jest elektrykiem.
Sylwka 1995a
RóżowePolo

Marti37 pisze: czw gru 12, 2024 8:57 am To bujda, jej ojciec nie ma żadnych znajomości ani w ogóle związku z law enforcement. Jest elektrykiem.
Umknęła mi Twoja odpowiedź.

Myślę, że zawód nie ma tu nic do rzeczy. I nie wiemy jakie ma znajomości, bo niby skąd mamy to wiedzieć. Dla mnie sam fakt, że ojciec był obecny na przesłuchaniu dorosłej córki i do tego przerywał kiedy padały niewygodne pytania świadczy o tym, że jednak coś tu jest nie tak... Adwokatem też nie jest, żeby można było to logicznie wytłumaczyć. Od kiedy to na przesłuchanie przychodzi się z osobą towarzyszącą? W US były przypadki, że rodziców nieletniego dziecka nie wpuścili do pokoju przesłuchań, co akurat nie jest zgodne z prawem.
Z tego co wiem funkcjonariusze nie pozwalają przychodzić na przesłuchanie zwłaszcza w tak poważnych sprawcach z kimś do towarzystwa. Dlatego nie dziwię się, że jakiś udział NK w tej zbrodni jest do dziś dzień wałkowany, szkoda tylko że głównie w social mediach... Jest zbyt dużo znaków zapytania w tej sprawie.
MariaDolotes
ŚpioszkiKenzo

Post autor: MariaDolotes »

Oj dziewczyny... A czy któraś z Was sięgnęła po książkę, która opisuje tę sprawę? Czy tylko Netflix i internety? To małżeństwo było bardzo zaburzone, Shannon też miała nie równo pod kopułą l. Oczywiście to nie tłumaczy jej męża - mordercy - ale dziwię się, że nikt tutaj nie wspomniał o tym,.co Shannon wyprawiała za życia i jak trudna była to relacja.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
LemonkowaCola

Post autor: Dora_Diamant »

MariaDolotes pisze: śr sty 29, 2025 5:47 am Oj dziewczyny... A czy któraś z Was sięgnęła po książkę, która opisuje tę sprawę? Czy tylko Netflix i internety? To małżeństwo było bardzo zaburzone, Shannon też miała nie równo pod kopułą l. Oczywiście to nie tłumaczy jej męża - mordercy - ale dziwię się, że nikt tutaj nie wspomniał o tym,.co Shannon wyprawiała za życia i jak trudna była to relacja.
nie, no. pisałyśmy o tym, na poprzedniej strony wspominałam o historii z włosami belli.
(ノ´ヮ´)ノ*: ・゚
Losowa
RoyalBaby

Post autor: Losowa »

Na polskim YT słabo jest opracowana ta sprawa. Jaśmin jakoś tak po łebkach. Ostatnio pojawił się materiał psychoterapeutki, która spekuluje, że Chris miał osobowość zależną. Ta pani jest zupełnie niecharyzmatyczna, ale w sumie ciekawa hipoteza.

Skok w Mrok trochę poruszali dziwny stosunek Shannan do dzieci, wmawianie im chorób, ale za to nie wspominali o tym, że miała też jakieś dziwne metody wychowawcze i obsesję kontroli. Generalnie ich związek był chory, ale Shannan w esemesach do przyjaciółek rozważała rozwód i myslała bardzo do przodu. Puścilaby go wolno, gdyby chciał się rozwieść. Tylko wtedy musiałby się skonfrontować z tym, że jest facetem zdradzającym żone w ciąży i porzucającym dzieci.
Sylwka 1995a
RóżowePolo

Losowa pisze: śr sty 29, 2025 5:02 pm Na polskim YT słabo jest opracowana ta sprawa. Jaśmin jakoś tak po łebkach. Ostatnio pojawił się materiał psychoterapeutki, która spekuluje, że Chris miał osobowość zależną. Ta pani jest zupełnie niecharyzmatyczna, ale w sumie ciekawa hipoteza.

Skok w Mrok trochę poruszali dziwny stosunek Shannan do dzieci, wmawianie im chorób, ale za to nie wspominali o tym, że miała też jakieś dziwne metody wychowawcze i obsesję kontroli. Generalnie ich związek był chory, ale Shannan w esemesach do przyjaciółek rozważała rozwód i myslała bardzo do przodu. Puścilaby go wolno, gdyby chciał się rozwieść. Tylko wtedy musiałby się skonfrontować z tym, że jest facetem zdradzającym żone w ciąży i porzucającym dzieci.

To prawda lepiej tę sprawę przedstawiają zagraniczne kanały.

Temat rozwodu był na tapecie, ale czy faktycznie puściłaby go wolno? Tam dużą rolę odgrywały też pieniądze. Z jednej strony Shannan, która w przypadku rozwodu, musiałaby zrezygnować ze stylu życia prezentowanego w social mediach, bo wiadomo że nie byłoby jej stać na taki dom (spłatę hipoteki) z trójką dzieci na utrzymaniu. Z drugiej strony Chris z alimentami i długami do spłacenia. Tam po rozwodzie nie byłoby majątku do podziału, bo wszystko było na kredyt, do tego jeszcze zadłużenia na kartach kredytowych i praktyczne zerowe oszczędności. Za kawalera miał więcej pieniędzy. Jak tu sobie życie z kochanką układać bez kasy?

Co do Shannan to była kontrolująca i toksyczna. Takie wybierał kobiety, bo wychowała go toksyczna matka. A kochanka wcale nie lepsza od żony, też doskonale nim manipulowała. Do tego NK stalkowała w social mediach najpierw Shannan, a później Chrisa już w 2017 roku. Upatrzyła go sobie i chciała mieć dla siebie.
Losowa
RoyalBaby

Post autor: Losowa »

Sylwka 1995a pisze: śr sty 29, 2025 10:26 pm To prawda lepiej tę sprawę przedstawiają zagraniczne kanały.

Temat rozwodu był na tapecie, ale czy faktycznie puściłaby go wolno? Tam dużą rolę odgrywały też pieniądze. Z jednej strony Shannan, która w przypadku rozwodu, musiałaby zrezygnować ze stylu życia prezentowanego w social mediach, bo wiadomo że nie byłoby jej stać na taki dom (spłatę hipoteki) z trójką dzieci na utrzymaniu.
Myślę, że by popłakała i puściła. To był typ takiej bezwstydnej handlary, zaraz by to rozstanie przerobiła na jakąś historię i miłosci, nadziei, podnoszeniu się po upadku i o tym, że ten aloesik jest dobry na depresję i często mnie pytacie kochane, jak sobie daję radę z trójką dzieci, no więc nie jest łatwo, ale z pomocą mi przychodzi ten słoiczek! Kto wie, może zostałaby prawdziwą influ? Była toksyczna, ale m.in. dzięki tej toksyczności dobrze sprzedawała i była kuta na cztery nogi.

Co do Chrisa - gdyby się wyzerował finansowo to raczej odbudowałby się bez niej. Był dobrym mechanikiem, w anadarko tež sobie radził. Problemy finansowe były winą Shannan i jej trybu życia. Myślę, że w tak olbrzymim kraju gdyby chciał uniknąć płacenia, to by uniknął. Był po prostu na tyle niedojrzały, że łatwiej mu było zabić rodzinę niż skonfrontować się z gniewem Shannan i rozczarowaniem dzieci.

Co do kochanki - nie mam pojęcia, o co jej chodziło z tym gościem, żeby takiego nieciekawego typa miesiącami googlować? Dziwna laska. Mam nadzieję, że policja się jej przyjrzała i po prostu jako postronni o tym nie wiemy, a nie że po prostu jej odpuścili.
Sylwka 1995a
RóżowePolo

Losowa pisze: śr sty 29, 2025 10:39 pm Myślę, że by popłakała i puściła. To był typ takiej bezwstydnej handlary, zaraz by to rozstanie przerobiła na jakąś historię i miłosci, nadziei, podnoszeniu się po upadku i o tym, że ten aloesik jest dobry na depresję i często mnie pytacie kochane, jak sobie daję radę z trójką dzieci, no więc nie jest łatwo, ale z pomocą mi przychodzi ten słoiczek! Kto wie, może zostałaby prawdziwą influ? Była toksyczna, ale m.in. dzięki tej toksyczności dobrze sprzedawała i była kuta na cztery nogi.

Co do Chrisa - gdyby się wyzerował finansowo to raczej odbudowałby się bez niej. Był dobrym mechanikiem, w anadarko tež sobie radził. Problemy finansowe były winą Shannan i jej trybu życia. Myślę, że w tak olbrzymim kraju gdyby chciał uniknąć płacenia, to by uniknął. Był po prostu na tyle niedojrzały, że łatwiej mu było zabić rodzinę niż skonfrontować się z gniewem Shannan i rozczarowaniem dzieci.

Co do kochanki - nie mam pojęcia, o co jej chodziło z tym gościem, żeby takiego nieciekawego typa miesiącami googlować? Dziwna laska. Mam nadzieję, że policja się jej przyjrzała i po prostu jako postronni o tym nie wiemy, a nie że po prostu jej odpuścili.

Na tę historię złożyło się całe mnóstwo rzeczy. Konflikty rodzinne, problemy zdrowotne i finansowe, życie pod publikę, zakupoholizm Shannan i milczące przyzwolenie Chrisa względem wszystkiego co ona robiła. Przy NK poczuł się znów jak facet, ktoś go wysłuchał i liczył się z jego zdaniem. (Choć uważam, że ze strony NK były to tylko pozory, myślę że charakterem jest podobna do Shannan) Ta tykająca bomba musiała kiedyś wybuchnąć.
Uważam że z tej trójki nikt nie był do końca normalny, Chris narcyz, toksyczna Shannan zawsze musiała postawić na swoim, kochance też daleko do normalności z tym obsesyjnym stalkowaniem Wattsow.
Zanim się poznali ona o ich rodzinie i samym Chrisie wiedziała już bardzo dużo. I wygląda na to że zaplanowała sobie, że go uwiedzie. Z filmików które publikowała Shannan jawił się jako kochający ojciec i mąż. Wygląd to kwestia gustu, mogła stwierdzić że to idealny materiał na faceta dla niej. Swoją drogą ciekawa jestem kiedy faktycznie zaczęła pracę w Anadarko. Trafiłam na sprzeczne informacje, ale jeśli faktycznie był to początek 2018 roku to niezły z niej creep.

Shannan niczego by Chrisowi nie ułatwiała przy rozwodzie, prawdopodobnie utrudniałaby też kontakt z dziećmi. Z drugiej strony była NK która powiedziała że chce mu dać pierwszego syna (pomimo iż jest pewne że wiedziała o ciąży Shannan) Od SW odróżniało ją to, że jej naciski były o wiele bardziej subtelne, była sprytniejsza, miała nad nim przewagę, pomimo że mówił jej tylko to co było dla niego wygodne to ona i tak znała prawdę z FB. Prawdopodobnie nie dowiemy jaka była treść smsów które wymieniali z Chrisem, bo detektywom nie chciało się dotrzeć do skasowanych przez nią wiadomości, już nie wspominając o wielogodzinnych rozmowach tej dwójki.
Na przesłuchaniach NK kłamała żeby chronić swój tyłek. Gdyby nie miała nic do ukrycia nie musiałaby kłamać, kasować smsów i historii przeglądarki. Jaka faktycznie była jej rola w tym wszystkim, to wie tylko Chris. Sprawa szybko została zamknięta bo on się przyznał i uważam że dlatego jej odpuścili, no i sam Chris zarzekał się że NK o niczym nie wiedziała. Dlatego ta sprawa wciąż nurtuje tak wiele osób, powstają o niej nowe materiały, bo jest więcej pytań niż odpowiedzi.