Rodzina Watts
Moderator: verysweetcherry
Re: Rodzina Watts
Policja wykluczyła przecież udział tej kochanki. Policja skonfiskowała jej urządzenia i stąd wiemy między innymi że po wyjściu na jaw morderstwa, Nichole googlowała m. in. czy grożą jakieś konsekwencje za bycie kochanką mordercy. Gdyby wcześniej szukała czegoś o morderstwie albo wymieniała widomości z Chrisem o planach to policja stanęłaby na rzęsach żeby ją doprowadzić przed sąd, w końcu to była bardzo medialna sprawa. A samo skasowanie wiadomości czy postawienie systemu na nowo nie spowoduje że policjanci nie bedą w stanie tego odzyskać i to z łatwością. W sprawach ze stanów często bywał taki wątek że policja odzyskiwała sobie pousuwane wiadomości, zdjęcia, sprawdzali logowania telefonu do sieci i już wszystko wiedzieli. No chyba Nichole nie jest takim geniuszem komputerowym żeby potrafiła "zniknąć" dosłownie wszystkie cyfrowe ślady współudziału.
W sumie ciekawi mnie co ona sobie myśli teraz po latach, czy dla niej miałaby to być tylko zabawa z zajętym facetem, która skończyła się tragicznie. Czy chciała tylko utrzeć nosa żonie, oglądała to niby idealne życie Wattsów w socialach i się dowartościowywała w ten sposób że w necie niby taka sielanka a na żywo to koleś lata za nią zamiast za żoną? To naprawdę fascynujący przypadek bo takich Nichole jest wiele, ale nie każdy romans kończy się tak tragicznie.
W sumie ciekawi mnie co ona sobie myśli teraz po latach, czy dla niej miałaby to być tylko zabawa z zajętym facetem, która skończyła się tragicznie. Czy chciała tylko utrzeć nosa żonie, oglądała to niby idealne życie Wattsów w socialach i się dowartościowywała w ten sposób że w necie niby taka sielanka a na żywo to koleś lata za nią zamiast za żoną? To naprawdę fascynujący przypadek bo takich Nichole jest wiele, ale nie każdy romans kończy się tak tragicznie.
Dla mnie najdziwniejsze jest to, że Nicole twierdziła że nie ma pojęcia o ciąży Shannan i myślała, ze Chris i Shannan sa w separacji, a było udowodnione że wchodziła na jej profil na którym były codzienne relacje z życia, łącznie z ogłoszeniem o ciąży. No nie chce mi się wierzyć, że zobaczyła tylko fotkę profilową i stwierdziła że ok, dalej nie patrzę.Dora_Diamant pisze: ↑czw paź 24, 2024 8:10 pm Shan’ann miała swoje wady, ale jest coś cholernie niepokojącego w twarzy Nichol. Zamordowanie bliskich było w pełni decyzją Chrisa, jednak on może słusznie później przeżywał, że „niepotrzebnie poznał Nichol”.
Moim zdaniem mówiła tak tylko dlatego, żeby jej bardziej nie potępiono. Bycie kochanką, która "nie wiedziała" o ciąży czy tam rodzinie i granie takiej, której kochanek powiedział, że jest w separacji i i tak odejdzie od żony a bycie kochanką, która wie, że żona jest w ciąży i mimo to pcha się na chłopa to dwie różne rzeczy. Zapewne nie chciała być tą złąArrodtka pisze: ↑sob paź 26, 2024 11:15 am Dla mnie najdziwniejsze jest to, że Nicole twierdziła że nie ma pojęcia o ciąży Shannan i myślała, ze Chris i Shannan sa w separacji, a było udowodnione że wchodziła na jej profil na którym były codzienne relacje z życia, łącznie z ogłoszeniem o ciąży. No nie chce mi się wierzyć, że zobaczyła tylko fotkę profilową i stwierdziła że ok, dalej nie patrzę.
-
- LouiBag
Nasuwa się pytanie – kim jest Chris? Opisywano go jako ciężko pracującego, spokojnego, cichego. Stał się mordercą. W więzieniu rzekomo znalazł Jezusa. A trzy lata temu wyszły kwiatki, że Chris pisze zboczone listy do swoich fanek, a jego gacie i lubrykant znaleziono w celi innego więźnia.
Telewizja jest gumą do żucia dla oczu.
-
- LouiBag
To pytanie ma bardzo prostą odpowiedź - jest narcyzem i socjopatą. Mają oni to do siebie, że utrzymują nieskończenie wiele erotycznych relacji, nieistotne jest dla nich, z kim, jakiej płci i w jakim wieku. Seksualizują często nawet swoje dzieci. Wszystko, co pozytywnego można o nim usłyszeć, to jego gra pozorów. Kochanka, którą często opisywano jako motor napędowy zbrodni tak naprawdę jest również jego ofiarą.Dora_Diamant pisze: ↑ndz paź 27, 2024 10:25 pm Nasuwa się pytanie – kim jest Chris? Opisywano go jako ciężko pracującego, spokojnego, cichego. Stał się mordercą. W więzieniu rzekomo znalazł Jezusa. A trzy lata temu wyszły kwiatki, że Chris pisze zboczone listy do swoich fanek, a jego gacie i lubrykant znaleziono w celi innego więźnia.
Oni wszyscy nagle w pierdlu odnajdują Jezusa .zjebyDora_Diamant pisze: ↑ndz paź 27, 2024 10:25 pm Nasuwa się pytanie – kim jest Chris? Opisywano go jako ciężko pracującego, spokojnego, cichego. Stał się mordercą. W więzieniu rzekomo znalazł Jezusa. A trzy lata temu wyszły kwiatki, że Chris pisze zboczone listy do swoich fanek, a jego gacie i lubrykant znaleziono w celi innego więźnia.
-
- ŚpioszkiKenzo
Żaden z niej geniusz komputerowy, dużo udało jej się skasować i z tego co mi wiadomo śledczy nie wszystko odzyskali bo zwyczajnie nie zdążyli. Śledztwo zostało zamknięte jak tylko Chris przyznał się do winy. Trzeba też nadmienić, że kochanka przyszła na przesłuchanie w towarzystwie własnego ojca, który interweniował gdy padały niewygodne pytania. Facet ma ponoć znajomości z wysoko postawionymi funkcjonariuszami. Kochance się upiekło, gdyby nie tatuś i szybkie przyznanie się Chrisa do winy jeszcze dużo by wyszło na jaw, jestem tego pewna. Były nawet petycje o wznowienie tej sprawy i ponowne przesłuchanie Nicole, ale prokurator szybko odtrąbił sukces i nie zamierza wracać do sprawy Wattsow, bo to by nadszarpnęło jego wizerunek.strusiek pisze: ↑pt paź 25, 2024 12:57 pm Policja wykluczyła przecież udział tej kochanki. Policja skonfiskowała jej urządzenia i stąd wiemy między innymi że po wyjściu na jaw morderstwa, Nichole googlowała m. in. czy grożą jakieś konsekwencje za bycie kochanką mordercy. Gdyby wcześniej szukała czegoś o morderstwie albo wymieniała widomości z Chrisem o planach to policja stanęłaby na rzęsach żeby ją doprowadzić przed sąd, w końcu to była bardzo medialna sprawa. A samo skasowanie wiadomości czy postawienie systemu na nowo nie spowoduje że policjanci nie bedą w stanie tego odzyskać i to z łatwością. W sprawach ze stanów często bywał taki wątek że policja odzyskiwała sobie pousuwane wiadomości, zdjęcia, sprawdzali logowania telefonu do sieci i już wszystko wiedzieli. No chyba Nichole nie jest takim geniuszem komputerowym żeby potrafiła "zniknąć" dosłownie wszystkie cyfrowe ślady współudziału.