Szczerze, nie spotkałam się, żeby twórca internetowy walił takie oświadczenie, bo nie może udzwignac negatywnych komentarzy. W dodatku bardzo nieprofesjonalne te wywody o ciąży siostry, czy porodzie Jusi. Ona jest po prostu drama queen i dlatego to napisała. Odemnie unsub, także stosuje się do jej własnych życzeń, nie pasuje to nie słuchaj. Ok, nie słucham.MicKa pisze: ↑wt sty 28, 2025 9:17 pm Już bez przesady z tym imieniem, nie ma co być tak surowym - jest mamą, która codziennie X razy używa tego imienia mówiąc do swojej córki, to zupełnie naturalne po prostu palnąć coś z przyzwyczajenia, szybko, bez namysłu, live to nie reżyserowany film czy stories, które można powtórzyć, gdy nie wyjdzie.
Trochę nie rozumiem o co jest ten big deal z oświadczeniem Justyny - wszyscy doszukują się tu albo drugiego dna, albo uprawiają gigantyczną nadinterpretację. Patrząc na to chłodno bez emocji: Justyna tylko napisała, że ma dość komentarzy dot. długości odcinka, bo jeśli mają być regularne to będą krótsze. Poszła w kierunku, który wskazywali jej odbiorcy, by częściej publikować. That’s all.
Może ta prywatna wstawka dot. siostry i tego, że pracowała od razu po porodzie nie była potrzeba - ale ja rozumiem to jako pokrętna próbę przekazania, że nawet w takiej sytuacji odbiorcy są dla niej ważni.
Więcej wyrozumiałości, mniej wmawiania jej tego, co Waszym zdaniem chciała przekazać.
PS. Tak, słucham jej podcastu, też widzę, że to nie jest ten sam content co kiedyś, ale błagam, jest tyle ryb w tym morzu, że nie ma co tak przywiązywać się do jednego twórcy
Dodam, że to jak bardzo uprzywilejowana jest Justyna, jak mały nakład pracy jest potrzebny aby wypuścić 3 odcinki w miesiącu, w stosunku chociażby do mam na zwykłym etacie, już nie wspominając, że np obecnie jest sezon chorobowy i ludzie naprawdę muszą kombinować, aby pogodzić robotę z opieką nad dziećmi, to dla mnie ten jej wywód jest skandaliczny. Jak policzek dla wielu pracujących matek, które nie mają tak komfortowej sytuacji i nie idą do pracodawcy pojęczeć mu, że sorry stary w najbliższym czasie będę pracować na odp..ol, bo mam w domu bąbelka.