Start
Mój profil

„Rzeczy które muszę wiedzieć zanim umrę”

Moderator: verysweetcherry
ajmegerl
Koczkodan

Re: „Rzeczy które muszę wiedzieć zanim umrę”

Post autor: ajmegerl »

xzvsivx pisze: wt sty 21, 2025 3:39 pm Była taka sprawa w USA że dwie koleżanki poszły w góry i po jakimś czasie znaleziono je martwe. Miały ze sobą aparat i było tam sporo bardzo dziwnych zdjęć. Strasznie mnie męczy ta sprawa
To było w Panamie. Te zdjęcia to podobno były po to, żeby błysk flesha mógł być przez kogoś zauważony. Moim zdaniem tam nie było udziału osób trzecich, laski pobladzily i doszło do tragedii
xzvsivx
MoetGlass

Post autor: xzvsivx »

ajmegerl pisze: śr sty 22, 2025 2:35 pm To było w Panamie. Te zdjęcia to podobno były po to, żeby błysk flesha mógł być przez kogoś zauważony. Moim zdaniem tam nie było udziału osób trzecich, laski pobladzily i doszło do tragedii
A no właśnie w Panamie. Tylko tam była taka akcja że kości jednej z nich wskazywały na udział człowieka. Imo najbardziej logiczne jest wyjaśnienie że się zgubiły ale coś mi tam śmierdzi
Awatar użytkownika
orzeszkowy49
Siatkarka

Post autor: orzeszkowy49 »

moje top 3

iwona wieczorek
dziewczyny z panamy
brandon swanson

niby sporo wiemy, a nic nie wiemy
Awatar użytkownika
marlas
RoyalBaby

Post autor: marlas »

Wiadomo- Iwona Wieczorek, Iwona Cygan i może jeszcze Frauke Liebs
Oraz mój top 1: kto zabił Jaroszewiczów
Awatar użytkownika
blvnkspace
RoyalBaby

Post autor: blvnkspace »

iwona, to na pewno, ale bardzo jestem ciekawa co się stało z mateuszem żukowskim, moniką kobyłką, andrzejem i łukaszem z rewalu, ashley summers... czasami jak wracam do ich tematów, to uświadamiam sobie jak straszna jest wizja, że widzisz człowieka i zaraz możesz go już tak naprawdę nie zobaczyć.
potrzebuję więcej snu albo więcej kawy.