Start
Mój profil

Niedoceniane kosmetyki

Moderator: verysweetcherry
izvbelson
RoyalBaby

Niedoceniane kosmetyki

Post autor: izvbelson »

Cześć,
jakie waszym zdaniem są najsłabiej docenione kosmetyki?
Moim zdaniem linia Artishoq do włosów - mega fajne produkty, naturalne, bogate składy a słabo o nich słychać ;/
Jamie
LouiBag

Post autor: Jamie »

^ Przyznam się że pierwsze czytam.I chętnie spróbuję bo aktualnie szukam jakiegoś ratunku dla moich pożal się włosów.
Wuwunia
ZdalnaFanka

Post autor: Wuwunia »

o, ciekawe. Nie znałam tej marki
melanka
RóżowePolo

Post autor: melanka »

Świetne są szampony i odżywki z Bielendy linia Hair Coach. Polecam szczególnie Regenerująca odżywkę- serum do włosów zniszczonych
Ordronka
Srebrna Kropeczka

Post autor: Ordronka »

melanka pisze: śr sie 21, 2024 10:13 pm Świetne są szampony i odżywki z Bielendy linia Hair Coach. Polecam szczególnie Regenerująca odżywkę- serum do włosów zniszczonych
Pracujesz w Bielendzie?
melanka
RóżowePolo

Post autor: melanka »

nawet nie wiem gdzie mają jakas fabrykę, lubię po prostu ich kosmetyki sa tanie i dobre
Omadonno

Post autor: Omadonno »

izvbelson pisze: śr lip 24, 2024 1:49 pm Cześć,
jakie waszym zdaniem są najsłabiej docenione kosmetyki?
Moim zdaniem linia Artishoq do włosów - mega fajne produkty, naturalne, bogate składy a słabo o nich słychać ;/
Moim zdaniem to kosmetyki do ciała, twarzy z wiesiołkiem z firmy GAL.
Ancymonek

Post autor: Ancymonek »

Różowa odżywka do włosów z Vis Plantis. Fajnie wygładza włosy i nie obciąża.
I takie malutkie serum do włosów z olejkiem arganowym Bioelixire. Włosy po nim pięknie się błyszczą
mirellka
RóżowePolo

Post autor: mirellka »

Moim zdaniem kosmetyki polskiej marki Bielenda nie są tak do końca doceniane. Ja akurat od dawna ich używam, maja duzy wybór dobrych i tanich kosmetyków jak np. linia Beauty Molecules
Awatar użytkownika
KasandraCwir
FlafLover

Post autor: KasandraCwir »

mirellka pisze: śr lis 27, 2024 10:50 pm Moim zdaniem kosmetyki polskiej marki Bielenda nie są tak do końca doceniane. Ja akurat od dawna ich używam, maja duzy wybór dobrych i tanich kosmetyków jak np. linia Beauty Molecules
Kolejna co ledwie się zarejestrowała i w każdym wątku poleca Bielendę XD
kwasta
Modna

Post autor: kwasta »

ceramidowy krem z ziaii za 10zl oraz nocna maska z wit C, odzywki i szampony z isany te najtańsze, kupie coś w wyższej polki a i tak jakoś zawsze wracam do tych tanioszek
waywardwitch
BlondDoczep

Post autor: waywardwitch »

Ja bardzo lubie żel do mycia twarzy Katarzyny Jandy (taki duży niebieski, chyba z kwasem hialuronowym). Już trzecie opakowanie jadę a jestem bardzo wybredna względem produktów do mycia bo lubię mocne doczyszczenie bez uczucia ściągnięcia.
Ale poza tym to wgl się nie przywiązuję do kosmetyków i mało co mnie zachwyca XD
Chcesiezyc
Koczkodan

Post autor: Chcesiezyc »

Pracowałam kiedyś na produkcji kosmetyków Bielendy... i mam uraz do tych kosmetyków i całej tej firmy 😅 są lepsze firmy. Za dużo widziałam i unikam jak ognia xd
lalisa
MolieraDress

Post autor: lalisa »

A ja polecam Make Me Bio, np. ten pomarańczowy krem. Nawilża, super pod makijaż, tani, polski produkt.
Używam od 6 lat do cery tłustej i wiele razy jak chciałam potestować inne, to wracałam do tego z problemami ze skora. Zawsze pomógł.
Awatar użytkownika
MonikaKowalczuk
RóżowePolo

Post autor: MonikaKowalczuk »

Artishoq to perełka – naturalne składy i świetne działanie, a jednak nie są tak popularne, jak mogłyby być. Moim zdaniem równie niedoceniane są kosmetyki Yope, szczególnie ich linia do włosów i mydła. Mają świetne formuły, a ceny są przystępne. Jakie marki według Was zasługują na większą uwagę? Może macie swoje ulubione 'ukryte skarby
Agus147
Ciastko

Post autor: Agus147 »

Moim zdaniem Orientana jest marką, o której jest zdecydowanie za cicho. Miałam kilka kosmetyków i każdy był nie tyle dobry, co w przypadku mojej cery suchej i wrażliwej, absolutnym sztosem.
Testuję dużo kosmetyków drogeryjnych, bo lubię się skusić na jakąś nowość, ale kosmetyki żadnej marki nie zrobiły na mnie tak dobrego wrażenia, że mam ochotę ciągle do nich wracać. Myślę, że są wysokiej jakości i bardzo dopracowane.
Awatar użytkownika
Brida
Tritonotti

Post autor: Brida »

Loreal Revitalift Clinical z witaminą C i SPF. Zużywam już chyba piąte opakowanie, uwielbiam ten krem. Redukuje przebarwienie i skóra jest super rozświetlona i odżywiona (przestałam używać podkładów i kremów BB).
Gdymniesenzmorzy
Tritonotti

Post autor: Gdymniesenzmorzy »

Marka Sessio!Szczególnie ich szampony do włosów oraz serum-fluid.Tanie,polskie,dobre składy😀 Lubię też produkty do włosów So!Flow. To jest chyba linia Vis Plantis. Jeśli chodzi o twarz to bardzo lubię Bandi a z droższych Dermomedica. Do kąpieli polecam Hagi i Yope. Fajna jest też linia power of plants od Lirene,szczególnie żel pod prysznic i balsam do ciała migdałowy :)
Gdymniesenzmorzy
Tritonotti

Post autor: Gdymniesenzmorzy »

Z kolorówki polecan Hean- szczególnie ich róże do policzków ❤️
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Juliaturczyniak »

Ja od siebie mogę polecieć śmiało Atterę, testowałam kolorówkę od nich. Może ktoś wie jakie są jeszcze inne naturalne kosmetyki,BEZ TESTOWANIA NA ZWIERZĘTACH!