Start
Mój profil

Niedoceniane kosmetyki

Moderator: verysweetcherry
izvbelson
RoyalBaby

Niedoceniane kosmetyki

Post autor: izvbelson »

Cześć,
jakie waszym zdaniem są najsłabiej docenione kosmetyki?
Moim zdaniem linia Artishoq do włosów - mega fajne produkty, naturalne, bogate składy a słabo o nich słychać ;/
Jamie
LouiBag

Post autor: Jamie »

^ Przyznam się że pierwsze czytam.I chętnie spróbuję bo aktualnie szukam jakiegoś ratunku dla moich pożal się włosów.
Wuwunia
Szarlotta

Post autor: Wuwunia »

o, ciekawe. Nie znałam tej marki
melanka
RóżowePolo

Post autor: melanka »

Świetne są szampony i odżywki z Bielendy linia Hair Coach. Polecam szczególnie Regenerująca odżywkę- serum do włosów zniszczonych
Ordronka
Srebrna Kropeczka

Post autor: Ordronka »

melanka pisze: śr sie 21, 2024 10:13 pm Świetne są szampony i odżywki z Bielendy linia Hair Coach. Polecam szczególnie Regenerująca odżywkę- serum do włosów zniszczonych
Pracujesz w Bielendzie?
melanka
RóżowePolo

Post autor: melanka »

nawet nie wiem gdzie mają jakas fabrykę, lubię po prostu ich kosmetyki sa tanie i dobre
Omadonno

Post autor: Omadonno »

izvbelson pisze: śr lip 24, 2024 1:49 pm Cześć,
jakie waszym zdaniem są najsłabiej docenione kosmetyki?
Moim zdaniem linia Artishoq do włosów - mega fajne produkty, naturalne, bogate składy a słabo o nich słychać ;/
Moim zdaniem to kosmetyki do ciała, twarzy z wiesiołkiem z firmy GAL.
Ancymonek

Post autor: Ancymonek »

Różowa odżywka do włosów z Vis Plantis. Fajnie wygładza włosy i nie obciąża.
I takie malutkie serum do włosów z olejkiem arganowym Bioelixire. Włosy po nim pięknie się błyszczą
mirellka
RóżowePolo

Post autor: mirellka »

Moim zdaniem kosmetyki polskiej marki Bielenda nie są tak do końca doceniane. Ja akurat od dawna ich używam, maja duzy wybór dobrych i tanich kosmetyków jak np. linia Beauty Molecules
Awatar użytkownika
KasandraCwir
Currently:Italy

Post autor: KasandraCwir »

mirellka pisze: śr lis 27, 2024 10:50 pm Moim zdaniem kosmetyki polskiej marki Bielenda nie są tak do końca doceniane. Ja akurat od dawna ich używam, maja duzy wybór dobrych i tanich kosmetyków jak np. linia Beauty Molecules
Kolejna co ledwie się zarejestrowała i w każdym wątku poleca Bielendę XD
kwasta
LouiBag

Post autor: kwasta »

ceramidowy krem z ziaii za 10zl oraz nocna maska z wit C, odzywki i szampony z isany te najtańsze, kupie coś w wyższej polki a i tak jakoś zawsze wracam do tych tanioszek
waywardwitch
Koczkodan

Post autor: waywardwitch »

Ja bardzo lubie żel do mycia twarzy Katarzyny Jandy (taki duży niebieski, chyba z kwasem hialuronowym). Już trzecie opakowanie jadę a jestem bardzo wybredna względem produktów do mycia bo lubię mocne doczyszczenie bez uczucia ściągnięcia.
Ale poza tym to wgl się nie przywiązuję do kosmetyków i mało co mnie zachwyca XD
Chcesiezyc
Skarpeta Rakieta

Post autor: Chcesiezyc »

Pracowałam kiedyś na produkcji kosmetyków Bielendy... i mam uraz do tych kosmetyków i całej tej firmy 😅 są lepsze firmy. Za dużo widziałam i unikam jak ognia xd
lalisa
PrinTu

Post autor: lalisa »

A ja polecam Make Me Bio, np. ten pomarańczowy krem. Nawilża, super pod makijaż, tani, polski produkt.
Używam od 6 lat do cery tłustej i wiele razy jak chciałam potestować inne, to wracałam do tego z problemami ze skora. Zawsze pomógł.
Awatar użytkownika
MonikaKowalczuk
RóżowePolo

Post autor: MonikaKowalczuk »

Artishoq to perełka – naturalne składy i świetne działanie, a jednak nie są tak popularne, jak mogłyby być. Moim zdaniem równie niedoceniane są kosmetyki Yope, szczególnie ich linia do włosów i mydła. Mają świetne formuły, a ceny są przystępne. Jakie marki według Was zasługują na większą uwagę? Może macie swoje ulubione 'ukryte skarby