Niedoceniane kosmetyki
Moderator: verysweetcherryNiedoceniane kosmetyki
Cześć,
jakie waszym zdaniem są najsłabiej docenione kosmetyki?
Moim zdaniem linia Artishoq do włosów - mega fajne produkty, naturalne, bogate składy a słabo o nich słychać ;/
jakie waszym zdaniem są najsłabiej docenione kosmetyki?
Moim zdaniem linia Artishoq do włosów - mega fajne produkty, naturalne, bogate składy a słabo o nich słychać ;/
Różowa odżywka do włosów z Vis Plantis. Fajnie wygładza włosy i nie obciąża.
I takie malutkie serum do włosów z olejkiem arganowym Bioelixire. Włosy po nim pięknie się błyszczą
I takie malutkie serum do włosów z olejkiem arganowym Bioelixire. Włosy po nim pięknie się błyszczą
- KasandraCwir
- Currently:Italy
-
- Koczkodan
Ja bardzo lubie żel do mycia twarzy Katarzyny Jandy (taki duży niebieski, chyba z kwasem hialuronowym). Już trzecie opakowanie jadę a jestem bardzo wybredna względem produktów do mycia bo lubię mocne doczyszczenie bez uczucia ściągnięcia.
Ale poza tym to wgl się nie przywiązuję do kosmetyków i mało co mnie zachwyca
Ale poza tym to wgl się nie przywiązuję do kosmetyków i mało co mnie zachwyca
-
- Skarpeta Rakieta
Pracowałam kiedyś na produkcji kosmetyków Bielendy... i mam uraz do tych kosmetyków i całej tej firmy są lepsze firmy. Za dużo widziałam i unikam jak ognia xd
A ja polecam Make Me Bio, np. ten pomarańczowy krem. Nawilża, super pod makijaż, tani, polski produkt.
Używam od 6 lat do cery tłustej i wiele razy jak chciałam potestować inne, to wracałam do tego z problemami ze skora. Zawsze pomógł.
Używam od 6 lat do cery tłustej i wiele razy jak chciałam potestować inne, to wracałam do tego z problemami ze skora. Zawsze pomógł.
- MonikaKowalczuk
- RóżowePolo
Artishoq to perełka – naturalne składy i świetne działanie, a jednak nie są tak popularne, jak mogłyby być. Moim zdaniem równie niedoceniane są kosmetyki Yope, szczególnie ich linia do włosów i mydła. Mają świetne formuły, a ceny są przystępne. Jakie marki według Was zasługują na większą uwagę? Może macie swoje ulubione 'ukryte skarby