Niedoceniane kosmetyki
Moderator: verysweetcherryNiedoceniane kosmetyki
Cześć,
jakie waszym zdaniem są najsłabiej docenione kosmetyki?
Moim zdaniem linia Artishoq do włosów - mega fajne produkty, naturalne, bogate składy a słabo o nich słychać ;/
jakie waszym zdaniem są najsłabiej docenione kosmetyki?
Moim zdaniem linia Artishoq do włosów - mega fajne produkty, naturalne, bogate składy a słabo o nich słychać ;/
Różowa odżywka do włosów z Vis Plantis. Fajnie wygładza włosy i nie obciąża.
I takie malutkie serum do włosów z olejkiem arganowym Bioelixire. Włosy po nim pięknie się błyszczą
I takie malutkie serum do włosów z olejkiem arganowym Bioelixire. Włosy po nim pięknie się błyszczą
- KasandraCwir
- FlafLover
-
- BlondDoczep
Ja bardzo lubie żel do mycia twarzy Katarzyny Jandy (taki duży niebieski, chyba z kwasem hialuronowym). Już trzecie opakowanie jadę a jestem bardzo wybredna względem produktów do mycia bo lubię mocne doczyszczenie bez uczucia ściągnięcia.
Ale poza tym to wgl się nie przywiązuję do kosmetyków i mało co mnie zachwyca
Ale poza tym to wgl się nie przywiązuję do kosmetyków i mało co mnie zachwyca
-
- Koczkodan
Pracowałam kiedyś na produkcji kosmetyków Bielendy... i mam uraz do tych kosmetyków i całej tej firmy są lepsze firmy. Za dużo widziałam i unikam jak ognia xd
A ja polecam Make Me Bio, np. ten pomarańczowy krem. Nawilża, super pod makijaż, tani, polski produkt.
Używam od 6 lat do cery tłustej i wiele razy jak chciałam potestować inne, to wracałam do tego z problemami ze skora. Zawsze pomógł.
Używam od 6 lat do cery tłustej i wiele razy jak chciałam potestować inne, to wracałam do tego z problemami ze skora. Zawsze pomógł.
- MonikaKowalczuk
- RóżowePolo
Artishoq to perełka – naturalne składy i świetne działanie, a jednak nie są tak popularne, jak mogłyby być. Moim zdaniem równie niedoceniane są kosmetyki Yope, szczególnie ich linia do włosów i mydła. Mają świetne formuły, a ceny są przystępne. Jakie marki według Was zasługują na większą uwagę? Może macie swoje ulubione 'ukryte skarby
Moim zdaniem Orientana jest marką, o której jest zdecydowanie za cicho. Miałam kilka kosmetyków i każdy był nie tyle dobry, co w przypadku mojej cery suchej i wrażliwej, absolutnym sztosem.
Testuję dużo kosmetyków drogeryjnych, bo lubię się skusić na jakąś nowość, ale kosmetyki żadnej marki nie zrobiły na mnie tak dobrego wrażenia, że mam ochotę ciągle do nich wracać. Myślę, że są wysokiej jakości i bardzo dopracowane.
Testuję dużo kosmetyków drogeryjnych, bo lubię się skusić na jakąś nowość, ale kosmetyki żadnej marki nie zrobiły na mnie tak dobrego wrażenia, że mam ochotę ciągle do nich wracać. Myślę, że są wysokiej jakości i bardzo dopracowane.
-
- Tritonotti
Marka Sessio!Szczególnie ich szampony do włosów oraz serum-fluid.Tanie,polskie,dobre składy Lubię też produkty do włosów So!Flow. To jest chyba linia Vis Plantis. Jeśli chodzi o twarz to bardzo lubię Bandi a z droższych Dermomedica. Do kąpieli polecam Hagi i Yope. Fajna jest też linia power of plants od Lirene,szczególnie żel pod prysznic i balsam do ciała migdałowy
-
- Tritonotti
Z kolorówki polecan Hean- szczególnie ich róże do policzków
- Juliaturczyniak
- Naczelny Zapierdalacz
Ja od siebie mogę polecieć śmiało Atterę, testowałam kolorówkę od nich. Może ktoś wie jakie są jeszcze inne naturalne kosmetyki,BEZ TESTOWANIA NA ZWIERZĘTACH!