przyjaźń z kobietą/kobietami
Moderator: verysweetcherryprzyjaźń z kobietą/kobietami
Jak tam wasze przyjaźnie? Bo ja tyle razy się przejechałam na przyjaciółkach że już wolę ich nie miec w ogóle
-
- Koczkodan
żadna z moich przyjaźni z kobietami nie przetrwała próby czasu.
przy ostatniej miałam naprawdę serce na dłoni i byłam pewna, że nie ma szans żeby to nie wypaliło... no cóż.
zawsze są jakieś zjebane fochy, jakieś wymyślanie dram na siłę a przy tym zero konkretów - nie mam na to ochoty w swoim życiu.
a z facetami? też bywało różnie, wiadomo, ale akurat z facetem przyjaźnię się już prawie 20 lat.
przy ostatniej miałam naprawdę serce na dłoni i byłam pewna, że nie ma szans żeby to nie wypaliło... no cóż.
zawsze są jakieś zjebane fochy, jakieś wymyślanie dram na siłę a przy tym zero konkretów - nie mam na to ochoty w swoim życiu.
a z facetami? też bywało różnie, wiadomo, ale akurat z facetem przyjaźnię się już prawie 20 lat.
- Juliaturczyniak
- Naczelny Zapierdalacz
Aktualnie mam jedną przyjaciółkę, mam jeszcze kontakt z dwoma przyjaciółkami z dzieciństwa, ale to taki sporadyczny i koniec. Mam wrażenie, że przyjaźnie nie są dla mnie.
- Juliaturczyniak
- Naczelny Zapierdalacz
Próbowałam się przyjaźnić z facetami, ale co rusz jakiemuś się po czasie zaczynałam podobać, więc odpuściłam sobie ten temat xdgdziebezkapci pisze: ↑wt sty 21, 2025 5:43 pm żadna z moich przyjaźni z kobietami nie przetrwała próby czasu.