Start
Mój profil

Gadżety w sypialni

Moderator: verysweetcherry
Jonno
Mokra Włoszka

Gadżety w sypialni

Post autor: Jonno »

Jakie gadżety erotyczne polecicie do sypialni?
Ekatia
RoyalBaby

Post autor: Ekatia »

Wibrator łechtaczkowy :fire: fajny do zabaw samodzielnie, fajny we dwoje (potrafi być naprawdę intensywnie ;) ). Mam też klasyczny, z opcją podgrzewania i dodatkową końcówką łechtaczkową (ssącą), też rewelacja. Do spróbowania może wibrujący korek analny? Partner bardzo lubi, mówi, że świetnie czuć wibracje, dla mnie to też bardzo przyjemne :)
voviS
RóżowePolo

Post autor: voviS »

Libi gel. NIe wiem czy próbowaliście ale jest to zel stymulujący. Do tej pory miałam do czynienia z kilkoma róznymi zelami tego typu ale osobiscie ten właśnie przypadł mi najbardziej do gustu. Jest przyjemniej, wzmacnia doznania. Cenowo trochę drożej od reklamowanego Durex intense ale jest większy i wydajniejszy.
Jonno
Mokra Włoszka

Post autor: Jonno »

Gdzie w takim razie jest do kupienia?
Awatar użytkownika
kasia.80
MoetGlass

Post autor: kasia.80 »

dla faceta dobrej jakości cockring, świetnie mu się sprawdza
voviS
RóżowePolo

Post autor: voviS »

Zamawiałam w internecie ;) Przy okazji innych zakupów (postanowiłam przetestować, bo widziałam ja na innym forum sobie ten żel polecali tak więc pomyslałam sobie czemu by nie wypróbowac i z tych wszystkich zakupów ten zel okazał sie najlepszym).
sedlera
Gacie z oceanu

Post autor: sedlera »

Na przyklad sklep intymnosc.pl - jest tam spory wybór takich gadżetów intymnych. Jesli chodzi o sklepy stacjonarne to niestety ale nie widziałam aby można było ten zel znaleźć.

W marketach są zwykle jedynie produkty unimila durexa albo no name.Czasami jednak warto jest poszperać sobie w sex shopach w sieci bo można kupić sobie coś fajniejszego i o wiele taniej
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Juliaturczyniak »

Ja lubię wszystkie stroje do łóżka, najczęściej zamawiam je przez Ali lub Shein, wbrew pozorom się sprawdzają i są dobrej jakości, a wybór najlepszy mają. Jeśli chodzi o jakieś pojedyńcze zabawki typu kajdanki, sznurki, które bezpośrednio nie służą do zabaw w środku też na sheinie zamówiłam i mi się sprawdziło, teraz będę się brała za podobny zakup i chyba znowu shein. Ale co do jakiś wibratorów czy korków też chętnie się dowiem, bo nie wiem czy te stamtąd się nadają, a boję się trochę iść bezpośrednio do takiego sklepu. 😳