Gadżety w sypialni

Motywacja, hobby, sposoby na spędzanie wolnego czasu, porady domowe, książki

Moderator: verysweetcherry

Jonno
Gacie z oceanu

Gadżety w sypialni

Post autor: Jonno »

Jakie gadżety erotyczne polecicie do sypialni?
Ekatia
RoyalBaby

Post autor: Ekatia »

Wibrator łechtaczkowy :fire: fajny do zabaw samodzielnie, fajny we dwoje (potrafi być naprawdę intensywnie ;) ). Mam też klasyczny, z opcją podgrzewania i dodatkową końcówką łechtaczkową (ssącą), też rewelacja. Do spróbowania może wibrujący korek analny? Partner bardzo lubi, mówi, że świetnie czuć wibracje, dla mnie to też bardzo przyjemne :)
voviS
Ciastko

Post autor: voviS »

Libi gel. NIe wiem czy próbowaliście ale jest to zel stymulujący. Do tej pory miałam do czynienia z kilkoma róznymi zelami tego typu ale osobiscie ten właśnie przypadł mi najbardziej do gustu. Jest przyjemniej, wzmacnia doznania. Cenowo trochę drożej od reklamowanego Durex intense ale jest większy i wydajniejszy.
Jonno
Gacie z oceanu

Post autor: Jonno »

Gdzie w takim razie jest do kupienia?
Awatar użytkownika
kasia.80
SushiRoll

Post autor: kasia.80 »

dla faceta dobrej jakości cockring, świetnie mu się sprawdza
voviS
Ciastko

Post autor: voviS »

Zamawiałam w internecie ;) Przy okazji innych zakupów (postanowiłam przetestować, bo widziałam ja na innym forum sobie ten żel polecali tak więc pomyslałam sobie czemu by nie wypróbowac i z tych wszystkich zakupów ten zel okazał sie najlepszym).
sedlera
Channelka

Post autor: sedlera »

Na przyklad sklep intymnosc.pl - jest tam spory wybór takich gadżetów intymnych. Jesli chodzi o sklepy stacjonarne to niestety ale nie widziałam aby można było ten zel znaleźć.

W marketach są zwykle jedynie produkty unimila durexa albo no name.Czasami jednak warto jest poszperać sobie w sex shopach w sieci bo można kupić sobie coś fajniejszego i o wiele taniej