Gadżety w sypialni
Moderator: verysweetcherry
Gadżety w sypialni
Jakie gadżety erotyczne polecicie do sypialni?
Wibrator łechtaczkowy fajny do zabaw samodzielnie, fajny we dwoje (potrafi być naprawdę intensywnie ;) ). Mam też klasyczny, z opcją podgrzewania i dodatkową końcówką łechtaczkową (ssącą), też rewelacja. Do spróbowania może wibrujący korek analny? Partner bardzo lubi, mówi, że świetnie czuć wibracje, dla mnie to też bardzo przyjemne
Libi gel. NIe wiem czy próbowaliście ale jest to zel stymulujący. Do tej pory miałam do czynienia z kilkoma róznymi zelami tego typu ale osobiscie ten właśnie przypadł mi najbardziej do gustu. Jest przyjemniej, wzmacnia doznania. Cenowo trochę drożej od reklamowanego Durex intense ale jest większy i wydajniejszy.
Zamawiałam w internecie ;) Przy okazji innych zakupów (postanowiłam przetestować, bo widziałam ja na innym forum sobie ten żel polecali tak więc pomyslałam sobie czemu by nie wypróbowac i z tych wszystkich zakupów ten zel okazał sie najlepszym).
Na przyklad sklep intymnosc.pl - jest tam spory wybór takich gadżetów intymnych. Jesli chodzi o sklepy stacjonarne to niestety ale nie widziałam aby można było ten zel znaleźć.
W marketach są zwykle jedynie produkty unimila durexa albo no name.Czasami jednak warto jest poszperać sobie w sex shopach w sieci bo można kupić sobie coś fajniejszego i o wiele taniej
W marketach są zwykle jedynie produkty unimila durexa albo no name.Czasami jednak warto jest poszperać sobie w sex shopach w sieci bo można kupić sobie coś fajniejszego i o wiele taniej