Start
Mój profil

Dorabianie sobie w pracy online

Moderator: verysweetcherry
Pani.gu
Channelka

Re: Dorabianie sobie w pracy online

Post autor: Pani.gu »

Ja znalazłam na olx ogłoszenie jako praca dodatkowa 1-3 godziny dziennie z dziwnie wysokimi zarobkami. Napisałam i otrzymałam wiadomość aby przejść z rozmowa na whatsapp. Praca to obsługa czatu z gotowymi formularzami odpowiedzi. Napisałabym z ciekawości ale boję się 😟
Awatar użytkownika
ugotowko
BagietkaZszarlott

Post autor: ugotowko »

Pani.gu pisze: sob gru 07, 2024 5:30 pm Ja znalazłam na olx ogłoszenie jako praca dodatkowa 1-3 godziny dziennie z dziwnie wysokimi zarobkami. Napisałam i otrzymałam wiadomość aby przejść z rozmowa na whatsapp. Praca to obsługa czatu z gotowymi formularzami odpowiedzi. Napisałabym z ciekawości ale boję się 😟
Scam, albo będziesz "slupem" w jakichś machlojkach. Nigdy się nie spotkałam żeby legitne firmy próbowały się kontaktować przez WhatsApp skoro mają własną skrzynkę e-mail lub służbowy nr.
Amnesty
Currently:Dubaj
Instagram: youwouldliketoknow

Post autor: Amnesty »

ugotowko pisze: sob gru 07, 2024 9:29 pm Scam, albo będziesz "slupem" w jakichś machlojkach. Nigdy się nie spotkałam żeby legitne firmy próbowały się kontaktować przez WhatsApp skoro mają własną skrzynkę e-mail lub służbowy nr.
Dokładnie, żadna szanująca się firma nie będzie chciała rekrutować przez WhatsApp.
Warm days hide cold secrets, don't they?
Pani.gu
Channelka

Post autor: Pani.gu »

ugotowko pisze: sob gru 07, 2024 9:29 pm Scam, albo będziesz "slupem" w jakichś machlojkach. Nigdy się nie spotkałam żeby legitne firmy próbowały się kontaktować przez WhatsApp skoro mają własną skrzynkę e-mail lub służbowy nr.
Tak też myślałam. Widzę, że to same ogłoszenie regularnie pojawia się na olx.
markopolo
Siatkarka

Post autor: markopolo »

ktokolwiek kto chce byscie zarobili i komunikuje sie z wami przez whatsapp jest oszustwem. UWażajcie tez na firmy, które oferują jakies latwe zadania za hajs, bo to w wiekszosci scam jest. Najpierw sprawdzcie konkretnie, a później dopiero działajcie. Coraz wiecej jest takich przekrętów i coraz wiecej ich bedzie, bo oszuści się nasycają naiwnością ludzi.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
FejkTiffany

Post autor: Juliaturczyniak »

wiciiax pisze: pt paź 25, 2024 11:56 pm czy któraś z was może kiedy dorabiała sobie na afiliacji? da się z tego wyciągnąć jakieś fajne pieniądze? wiadomo że nie jakieś kokosy ale żeby dorobić sobie jakiś oszczędności
Tak, trochę, ale bardziej to jako promowanie i dostawałam bonusy za swoje konta oraz dodatkowo za swojego znajomego, tylko, że to były wtedy 3 czy 4 dyszki przy dużych aplikacjach, to jest spoko jak potrzebujesz na szybko jakiś pieniędzy, ale nie wyobrażam sobie robić z tego stałego zarobku :p
abcdefu
Gacie z oceanu

Post autor: abcdefu »

crazysticker pisze: wt gru 03, 2024 12:43 pm Ja wypełniam ankiety w wolnym czasie, zawsze kilkadziesiąt złotych wpadnie :) mam kilka fajnych - w zasadzie wszystkie oprócz jednej które robie są polskie, ta zagraniczna więc zarobki w dolarach, ankiety ma po polsku ale sama w sobie jest po angielsku. No i jak z niej ściąga się gry to też można zarobić.
Jak ktoś chce mogę wysłać linki :)
też poproszę!
crazysticker
Mokra Włoszka

Post autor: crazysticker »

abcdefu pisze: wt gru 31, 2024 12:02 am też poproszę!
Wysłałam pw :)
kakarik
Skarpeta Rakieta

Post autor: kakarik »

Juliaturczyniak pisze: pt gru 20, 2024 3:34 pm Tak, trochę, ale bardziej to jako promowanie i dostawałam bonusy za swoje konta oraz dodatkowo za swojego znajomego, tylko, że to były wtedy 3 czy 4 dyszki przy dużych aplikacjach, to jest spoko jak potrzebujesz na szybko jakiś pieniędzy, ale nie wyobrażam sobie robić z tego stałego zarobku :p
Możesz napisać mi na priv?
kulturysta
Siatkarka

Post autor: kulturysta »

i po co się w to wszystko wplatywac?? Ludzie nie ma czegos takiego jak latwy darmowy zarobek. Ludzie chcą od was sciagnac jak najwiecej siana, a pozniej jest placz ze sie nie odzyskalo swoich pieniedzy
Wrona
RoyalBaby

Post autor: Wrona »

Hej. Jest taka praca online. Rekrutacja lekarzy którzy robią opisy. Mój były chłopak w takiej firmie pracuje. Jest tam możliwość pracy jako informatyk, albo osoba rekrutująca. Zapewniają sprzęt.
Nie wiem jak ta firma się nazywa. Może uda ci się coś takiego znaleźć?
Mam stałą pracę, przydałoby się dorobić, ale na cały dodatkowy etat nie dam rady. I boję się że zamknę się w domu. I tak jestem introwertykiem.
karolinka32
SushiRoll

Post autor: karolinka32 »

kulturysta pisze: czw sty 16, 2025 11:17 am i po co się w to wszystko wplatywac?? Ludzie nie ma czegos takiego jak latwy darmowy zarobek. Ludzie chcą od was sciagnac jak najwiecej siana, a pozniej jest placz ze sie nie odzyskalo swoich pieniedzy
Ta, łatwy . Wypełniaj przez 15 minut nudną jak flaki z olejem ankietę o ubezpieczeniach żeby dostać 3 PLN. Łatwy, dobre sobie :')
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
FejkTiffany

Ja dzisiaj wysłałam ogłoszenie cv w jedną stronę internetową, bo chciałam zobaczyć co i jak, a co się okazało, że to kupowanie produktów i sprzedawanie je. I tak wygląda większość pracy zdalnej niestety. Najlepiej zdalnie i przez internet to się ogarnia swoją własną działalność gospodarczą, lub jak masz doświadczenie w IT, bez tego jest ciężej znaleźć pracę zdalną.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
FejkTiffany

karolinka32 pisze: sob sty 18, 2025 10:15 am Ta, łatwy . Wypełniaj przez 15 minut nudną jak flaki z olejem ankietę o ubezpieczeniach żeby dostać 3 PLN. Łatwy, dobre sobie :')
No niby kiedyś dzwonili na tego typu stronach, ale to też jest ciężko wbić się w target, już pomijając, że żeby zarobić na takich ankietach to nieźle trzeba kłamać i więcej się zadania z linków polecających niż z samych ankiet.
PLOTKA12
Ciastko

Post autor: PLOTKA12 »

Ja na ten moment mam aplikacje Billin. Tam wystawiacie recenzje kosmetyków, filmów, książek, czego chcecie i za wyświetlenia dostaje się pieniądze. Powoli ale jakoś idzie więc jak na razie polecam. Sama znalazłam to na tik toku, a jak przy rejestracji konta wpisze się polecającego Milowa to dostaje się 10 zł na start