Trendy do których nie możecie się przekonać

Inspiracje modowe, promocje, błędy cenowe, Wasze ulubione style

Moderator: verysweetcherry

Mangosek
SushiRoll

Re: Trendy do których nie możecie się przekonać

Post autor: Mangosek »

Skarpety naciągnięte na legginsy, czapka menelka
Psotkaplotka
Tritonotti

Post autor: Psotkaplotka »

Sanfr pisze: wt paź 22, 2024 9:36 pm - satynowe spódnice midi połączone z dużym tshirtem na wierzchu, czasami widywane jeszcze z marynarka oversize
- szerokie spodnie połączone z szeroką i długą górą
- legginsy jako spodnie (połączone z krótką górą),
- okulary przeciwsłoneczne zakładane wewnątrz (np. w galerii)
❤️
Mam to samo z ostatnim wymienionym trendem, ALE sama mam dużą wadę wzroku i mam zrobione okulary przeciwsłoneczne korekcyjne, jak zapomnę albo nie mam gdzie włożyć moich zwykłych na zmianę to tak chodzę w pomieszczeniach żeby w ogóle coś widzieć i czuję się jak głupek
Sanfr
RóżowePolo

Post autor: Sanfr »

Psotkaplotka pisze: czw paź 24, 2024 11:14 pm Mam to samo z ostatnim wymienionym trendem, ALE sama mam dużą wadę wzroku i mam zrobione okulary przeciwsłoneczne korekcyjne, jak zapomnę albo nie mam gdzie włożyć moich zwykłych na zmianę to tak chodzę w pomieszczeniach żeby w ogóle coś widzieć i czuję się jak głupek
Nie pomyślałam o tym! Nic się nie przejmuj, mój mąż nosi (jeśli dobrze zapamiętałam nazwę) fotochromy, szkla w okularach korekcyjnych przyciemniają mu się automatycznie w reakcji na mocne światło w galeriach.
Dopiero teraz o tym pomyślałam, po napisaniu, że taki trend mnie nie przekonuje. Ehh 😅 ostatnie dni ciąży trochę padają na mózg chyba. :)
Psotkaplotka
Tritonotti

Post autor: Psotkaplotka »

Sanfr pisze: pt paź 25, 2024 10:38 am Nie pomyślałam o tym! Nic się nie przejmuj, mój mąż nosi (jeśli dobrze zapamiętałam nazwę) fotochromy, szkla w okularach korekcyjnych przyciemniają mu się automatycznie w reakcji na mocne światło w galeriach.
Dopiero teraz o tym pomyślałam, po napisaniu, że taki trend mnie nie przekonuje. Ehh 😅 ostatnie dni ciąży trochę padają na mózg chyba. :)
Hahaha to jeszcze mały offtop dotyczący wzroku… zbadaj sobie po 3 miesiącach po porodzie wzrok. Mi właśnie w tym czasie najbardziej w życiu się pogorszył. Pozdrawiam
Nemeton420
Gacie z oceanu

Post autor: Nemeton420 »

Nie przekonam się do skinny jeans i w ogóle do spodni. Właśnie wywaliłam z szafy wszystkie spodnie i zostawiłam tylko 3 pary legginsów i jedne dresowe na wypadek wystąpienia aktywności sportowej. Jestem też monochromatyczna (tylko czerń) i nie przekonują mnie wszelkie wariacje z kolorami a szczególnie nienawidzę beżu i trend beżowej mamy wywołuje we mnie cringe. Nie lubię też swetrów.
evonla
Szarlotta

Post autor: evonla »

Ultra szerokie spodnie jeansowe z milionem kieszeni, z niskim stanem w spranym, brudnym kolorze 🤮

Marynarki/kurtki skórzane oversize, które wiodły prym w latach młodości naszych ojców

Buty adidas samba w dziwacznych kolorach i do tego satynowa długa spódnica

Woskowane, ala skórzane spodnie skinny lub legginsy, coś okropnego

Buty sportowe z ukrytym koturnem
KOCURYNA
ŚpioszkiKenzo

Post autor: KOCURYNA »

Nemeton420 pisze: pt lis 15, 2024 3:17 am Nie przekonam się do skinny jeans i w ogóle do spodni. Właśnie wywaliłam z szafy wszystkie spodnie i zostawiłam tylko 3 pary legginsów i jedne dresowe na wypadek wystąpienia aktywności sportowej. Jestem też monochromatyczna (tylko czerń) i nie przekonują mnie wszelkie wariacje z kolorami a szczególnie nienawidzę beżu i trend beżowej mamy wywołuje we mnie cringe. Nie lubię też swetrów.
O jaaaaa! Jakaś moja siostra świata mody 🥹😁 ja też wyłącznie czerń od lat. Wszystko mono, basic, zero nadruków/napisów itp. I jak znajdę ok ciuch to kupuje kilka sztuk żeby był zapas na miesiące. Generalnie zawsze wyglądam tak samo 🫠
KOCURYNA
ŚpioszkiKenzo

Post autor: KOCURYNA »

A jeśli chodzi o to co mnie dziwi w trendach i czego bym np. w życiu nie założyła na siebie to: bardzo szerokie spodnie, małe sportowe okulary przeciwsłoneczne, adidasy do sukienek, bluzy z kożuchem xD, naturalne futra bo to obrzydliwe, trampki na obcasie (kto pamięta?) 🤣, mikrotorebki typu kultowa Prada, buty zarówno w mega kwadrat jak i mega czub, spodnie dzwony, rybaczki... A z takich urodowych: nie czaje bardzo bardzo długich paznokci, grubego frenchu, czesania brwi na żel do góry 🤯 Pewnie to nie wszystko co mi się nieszczególnie podoba, bo dość często na ulicy dziwię się trendom ale też nie rozkminiam ich zwykle za mocno.
Awatar użytkownika
farba
Ciastko

Post autor: farba »

Ja stanę w obronie szerokich spodni, przerzuciłam się na nie z rurek bo nie dorównują im wygodą, zalezy jaki model ale ja mam szerokie biodra, wiec fajnie wyglądają, jak sie opinają na udach, ale na łydkach już są luźne (może takie a la dzwony) XD

Nie podobają mi się brwi na żel do góry, mocno matowa twarz, ale raczej ja patrzę na to, co komu pasuje, nie mam czegoś mega anty. Nie jestem zwolenniczką fast fashion, ale sama czasem coś kupię z shein czy temu.
lalisa
Zdalna_mama_nowe

Post autor: lalisa »

Ja się nie mogę przekonać do wyglądu typu "na kilometr widać, ze to domalowane". Ja wiem, ze da się zrobić PMU brwi ładnie i naturalnie, ale wciaz czasem widuje brwi "od markera" i to wcale nie u kobiet, których nie stać na nic lepszego. Nie rozumiem tez mody na wielkie usta, które nie każdemu pasują.
3Ewelina0
GreckieWakacje

Post autor: 3Ewelina0 »

Czarne materiałowe opaski na czoło, niestety ale wygląda to dobrze tylko jak jakaś dziewczyna ma burzę loków (czyt. doczepy) i grzywkę, w innych przypadkach wygląda to tak, jakby komuś czoło kończyło się w połowie głowy a włosy były doczepione do opaski, coś jak gumki ze sztucznymi włosami znad morza.