Marble pisze: ↑czw paź 03, 2024 1:55 pm Ja trafiłam do Wrocławia nie mając pojęcia o tym, że mają Instagram. Na YT zobaczyłam filmik doktora Karmowskiego, a że też mieszkam w dolnośląskim to nie szukałam innych ośrodków. Moim lekarzem prowadzącym jest doktor Koterski. 20 lat leczyłam się na zespół jelita drażliwego, a doktor tylko po wysłuchaniu objawów stwierdził adenomiozę - co potwierdziło usg i rezonans. Jestem rok po operacji. Nie ukrywam, że jeśli chodzi o warunki to wolałam poprzednie miejsce - było przytulniejsze i bardziej intymne. Obecna siedziba doktorów kojarzy mi się urzędowo, z fabryką czy korporacją.
Zaczęłam obserwować Instagram Wrocławia i Warszawy i tuż po operacji wkurzyłam się w sumie tylko raz - jak jedna z influencerek po operacji miała rozruch z rehabilitantem (w Warszawie). Opiekujące się mną pielęgniarki były cudowne, ale rehabiltatnta ani dietetyka na oczy nie widziałam (z dietetykerm rozmawiałam jakieś 5 minut przez telefon), zagwarantowana rozmowa z psychologiem przed operacją też się nie odbyła. A "opiekującą" się pacjentkami EndoMagdę widziałam całe 2 minuty.
Czy w Warszawie rozruch z rehabilitantem jest, czy to była akcja z influ, nie wiem. We Wrocławiu zawiodłam ja (bo się nie upomniałam, a przy szybkiej rozmowie miałam pustą głowę i brak pytań), i szpital - bo przecież zapłacone, to się nie będą dodatkowo wykosztowywać. Ale doktor Koterski i doktor Rubisz są profesjonalistami, świetnie wszystko tłumaczą, ale też nie głaskają po główce.
Możesz powiedzieć coś więcej? Czy bierzesz teraz jakieś leki? Mi zostały przepisane przez doktor Milnerowicz-Nabzdyk, tylko Pani doktor przedstawiła to jako zwykle tabletki a to jednak jakieś hormony (nie antykoncepcja). No i się boję teraz skutków ubocznych..Jak to u Ciebie wyglądało?