Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherryRe: Justyna 5 przez 10
Ja słuchałam też podcastu ale w nim to chłopak został oszukany, myślał że pisze z dziewczyną a podszywał się pod nią jakiś facet. Finał był tragiczny.
- SmokAnalog
- 120mkw
Tak, pamiętam tę sprawę i moim zdaniem obydwaj byli ostro zaburzeni, tam czerwonych flag było mnóstwo i nie mieści mi się w głowie, że ktoś był to w stanie ciągnąć 7 lat. No a dla innych to nauczka, żeby nie bawić się cudzymi uczuciami.
Jak jej Tradycja zacznie buczec o plastikowa figurkę z Pism Patrolem bo wszyscy w przedszkolu mają Psi Patrol, to te wypożyczane drewniane zabawki montessorianskie będzie mogła sobie wsadzić w true crime
- RobinCharles
- Skarpeta Rakieta
Justynko, chciałam wyrazić swój podziw, że pomimo bycia mamą niemowlaka, tak często nagrywasz. Dziękujemy i wielkie brawa.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Przecież ona nigdy niczego nie dowozi na czas. Ile razy były sytuację, że coś zapowiadała a potem przeprasza, bo...i milion wymówek. A spróbuj skrytykować, to jej fanbase Cie zje.
-
SkarolinaS
- SushiRoll
-
crystalorchid
- BlondDoczep
Swoją drogą ta książka o zaginięciach jest tak powierzchownie napisana, tego samego można dowiedzieć się z podcastow true crime, a druga część jest już totalnie spłycona. Autorka rozmawia z ekspertami, a zadaje im pytania na poziomie podstawówki, nie zgłębiając zbyt mocno tematu.
Najnowszy odcinek jest tragiczny i muszę powiedzieć, że i tak Justyna w miarę ratuje rozmowę, bo jej gościni totalnie to zawaliła.
Raz - sposób wypowiadania się - no nie brzmi ta pani jak ktoś, kto napisał książkę, zasób słownictwa, sposób wymawiania słów - no raczej na dość niskim poziomie.
Dwa - ta pani napisała książkę, po czym się okazuje, że nie wie czy jest ekstradycja z Izraela, nie wie czy Bogdańska pracowała itd itd no chyba słaby research
Do tego odpowiada półsłówkami, Justyna musi ciągnąć ją za język.
Ale wyłączyłam w momencie jak Justyna zadała pytanie czy rodziny osób zaginionych po prostu pewnego dnia wstają i przechodzą do porządku dziennego nad zaginięciem bliskiego
Polecam komentarze na YT, bo jest ich tak dużo, że nawet Krzysiu nie da rady usuwać ich wszystkich
Raz - sposób wypowiadania się - no nie brzmi ta pani jak ktoś, kto napisał książkę, zasób słownictwa, sposób wymawiania słów - no raczej na dość niskim poziomie.
Dwa - ta pani napisała książkę, po czym się okazuje, że nie wie czy jest ekstradycja z Izraela, nie wie czy Bogdańska pracowała itd itd no chyba słaby research
Do tego odpowiada półsłówkami, Justyna musi ciągnąć ją za język.
Ale wyłączyłam w momencie jak Justyna zadała pytanie czy rodziny osób zaginionych po prostu pewnego dnia wstają i przechodzą do porządku dziennego nad zaginięciem bliskiego
Polecam komentarze na YT, bo jest ich tak dużo, że nawet Krzysiu nie da rady usuwać ich wszystkich
-
TosiekGrzyb
- MoetGlass
wysłuchałem i nie wyniosłem za dużo, to raczej papka słowna by zachęcić do zakupu książki
Wymarzony ślub: https://www.youtube.com/watch?v=PEzIJbQJ7PM
Jak żyć bez ślubu cywilnego: https://lovestorycalledlife.com/sklep
Jak żyć bez ślubu cywilnego: https://lovestorycalledlife.com/sklep
Wiecie co, obejrzałam ostatnio serię pateca o zdobywaniu Mount Everest. Gdzie pomijając sam fakt zdobywania największego szczytu świata, ale ile ten film ma w sobie emocji, dramaturgii, przepięknych i niesamowitych ujęć. Ma też czasem nutę humoru typowa dla Kuby, dla mnie ta seria to majstersztyk. I myślę sobie, no tak, a to Krzyś zdobywa grand video awards, bo go Justysia zgłosiła do konkursu i pogoniła swoich fanów do głosowania, na film jak to z grubej stała się chudą jak to ogłosić w internecie, że się spodziewają bąbelka

I tak, spłacam temat jej przemiany, ale sama jestem gruba i nie rozumiem zupełnie całej tej otoczki, którą Justyna wykreowała wokół swojej choroby i operacji beriatrycznej. Ale może jak coś da się zmonetyzowac to youtuber/influencer to po prostu robi.
Ta kobieta ma ego top.
I tak, spłacam temat jej przemiany, ale sama jestem gruba i nie rozumiem zupełnie całej tej otoczki, którą Justyna wykreowała wokół swojej choroby i operacji beriatrycznej. Ale może jak coś da się zmonetyzowac to youtuber/influencer to po prostu robi.
Ta kobieta ma ego top.
-
jemmarchewkie
- ŻonaWitolda
ja np jestem bardziej zachwycona filmem Justy niż Pateca. Te wulgaryzmy u Pateca co drugie słowo, słabe żarciki to dno i wodorosty. Można "dramaturgie" budować w lepszy sposób a nie kurwując co chwila. Jakoś ten drugi typek od zdjęć potrafił wypowiadać się jak człowiek a nie jak prostak. Oglądałam to z ogromnym niesmakiem. Dodatkowo wspinasz się na najwyższy szczyt świata i nie znasz nazwisk legend, które straciły swoje życie dla gór.Grubababa pisze: ↑pn lis 04, 2024 2:16 pm Wiecie co, obejrzałam ostatnio serię pateca o zdobywaniu Mount Everest. Gdzie pomijając sam fakt zdobywania największego szczytu świata, ale ile ten film ma w sobie emocji, dramaturgii, przepięknych i niesamowitych ujęć. Ma też czasem nutę humoru typowa dla Kuby, dla mnie ta seria to majstersztyk. I myślę sobie, no tak, a to Krzyś zdobywa grand video awards, bo go Justysia zgłosiła do konkursu i pogoniła swoich fanów do głosowania, na film jak to z grubej stała się chudą jak to ogłosić w internecie, że się spodziewają bąbelka
Ta kobieta ma ego top.
Ok, kwestia gustu. Pamiętaj to nie jest film Justy tylko Krzysiajemmarchewkie pisze: ↑pn lis 04, 2024 2:47 pm ja np jestem bardziej zachwycona filmem Justy niż Pateca. Te wulgaryzmy u Pateca co drugie słowo, słabe żarciki to dno i wodorosty. Można "dramaturgie" budować w lepszy sposób a nie kurwując co chwila. Jakoś ten drugi typek od zdjęć potrafił wypowiadać się jak człowiek a nie jak prostak. Oglądałam to z ogromnym niesmakiem. Dodatkowo wspinasz się na najwyższy szczyt świata i nie znasz nazwisk legend, które straciły swoje życie dla gór.
- SmokAnalog
- 120mkw
Ale co w tym złego, że Justa zareklamowała dom swojego męża?
- SmokAnalog
- 120mkw
Właśnie widzę, film miało być, głupia autokorektaSmokAnalog pisze: ↑pn lis 04, 2024 3:59 pm Ale co w tym złego, że Justa zareklamowała dom swojego męża?
-
podgladaczka92
Skończyłam słuchać odcinka z panią Gronczewską "Prawda o rodzinie Bogdańskich" i przyznam, że dawno nie słyszałam wywiadu z tak niezorientowaną i nieprzygotowaną rozmówczynią. Pani Anna jest dziennikarką zajmującą się tematyką zaginięć, wydała o tym książkę, a nie wiedziała tego, że w rzeczywistości nie istnieje żaden przepis obligujący Policję do podjęcia poszukiwań osoby zaginionej dopiero po upływie 48 h. Powszechnie wiadomo, że istnieje błędne przekonanie w tej kwestii, a faktycznie Policja może podjąć czynności poszukiwawcze właściwie natychmiast, wszystko zależy od kategorii danego zaginięcia. Osoba siedząca w tematyce zaginięć tego nie wie? Po czymś takim stwierdziłam, że nie ma dalej sensu słuchać rozmowy.
-
paleiko
Przyznam, że dopiero od paru dni słucham jej podcastów, ale już mam jej dosyć ;D Na wiki informacja, że studiowała dziennikarstwo i psychologię, ale studiów nie skończyła - nie dziwię się. Wzdychanie, posapywanie, brak researchu, w ogóle w trakcie nagrania mówi "a w sumie to nie wiem, sprawdźcie sobie, jak jesteście ciekawi". Myli nazwiska, przekręca fakty. Jakim cudem ona ma kilkaset tysięcy subskrypcji na yt? Przecież jej filmiki brzmią jak amatorszczyzna.