Start
Mój profil

Szeptuszka z podlasia

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Mwiec
RóżowePolo

Szeptuszka z podlasia

Post autor: Mwiec »

Wyświetliła mi się na fb, czy ktoś zna prywatnie? Pani podaje, że ma 53 lata a naiwne Grażyny w komentarzach proszące o porady na młody wygląd dostają propozycję zakupu poradnika w pdfie. Widać, że to młoda dziewczyna, niezły pomysł na biznes sobie znalazła.
Awatar użytkownika
aba145
Mokra Włoszka

Post autor: aba145 »

ciekawe, przecież ten rok urodzenia to jest absurdalny. ona ma chyba na imię wioletta można wywnioskować po adresie jej strony z fb "wiolalove"
eldo28
Koczkodan

Post autor: eldo28 »

widzialam, obilo mi sie o uszy, rowniez uwazam ze to niezly scam, prawdziwa szeptucha znajduje sie w Orli na podlasiu i obecnie nie zyje i sa tam jacys potomkowie dokladnie nie wiem ale to byla zwykla prosta i wiejska stara baba a nie modelka.
I te szwptuchy rozmawiaja w dialekcie tak zwanym chachlackim bo to blisko przy granicy z Białorusia i w takim tez odmawiaja modlitwy nad chorymi. Wszystko jest w wierze prawoslawnej - cerkiewnej. Taka jest prawda
Princessoffoxes
RoyalBaby

Post autor: Princessoffoxes »

Ja myślę że to nie jest "młoda dziewczyna", może jest trochę młodsza niż twierdzi, ale przede co nieco ewidentnie było poprawiane i to bynajmniej nie przez "światło i energię", do tego hollywoodzkie zęby, szczupła sylwetka i odpowiednie kadrowanie, jeśli nie filtry i jest efekt. Tak czy inaczej z prawdziwą szeptuchą ona ma tyle wspólnego co świnka morska z morzem.
Awatar użytkownika
szprota_xx
Mokra Włoszka

Post autor: szprota_xx »

Obserwuję ją chyba od 2017r., cały czas twardo pokazuje ten sam dowód osobisty- chyba raz pokazała tylko zdjęcia jak była modelka z wybiegu. Co do figury i wyglądu, bardzo dużo tutaj medycyny estetycznej (policzki, brodą, czoło, liposukcje, wydaje mi się że też bbl) oraz niebotyczna ilość filtrów