Start
Mój profil

Szeptuszka z podlasia

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Mwiec
RoyalBaby

Szeptuszka z podlasia

Post autor: Mwiec »

Wyświetliła mi się na fb, czy ktoś zna prywatnie? Pani podaje, że ma 53 lata a naiwne Grażyny w komentarzach proszące o porady na młody wygląd dostają propozycję zakupu poradnika w pdfie. Widać, że to młoda dziewczyna, niezły pomysł na biznes sobie znalazła.
Awatar użytkownika
aba145
Mokra Włoszka

Post autor: aba145 »

ciekawe, przecież ten rok urodzenia to jest absurdalny. ona ma chyba na imię wioletta można wywnioskować po adresie jej strony z fb "wiolalove"
eldo28
Tritonotti

Post autor: eldo28 »

widzialam, obilo mi sie o uszy, rowniez uwazam ze to niezly scam, prawdziwa szeptucha znajduje sie w Orli na podlasiu i obecnie nie zyje i sa tam jacys potomkowie dokladnie nie wiem ale to byla zwykla prosta i wiejska stara baba a nie modelka.
I te szwptuchy rozmawiaja w dialekcie tak zwanym chachlackim bo to blisko przy granicy z Białorusia i w takim tez odmawiaja modlitwy nad chorymi. Wszystko jest w wierze prawoslawnej - cerkiewnej. Taka jest prawda
Princessoffoxes
RoyalBaby

Post autor: Princessoffoxes »

Ja myślę że to nie jest "młoda dziewczyna", może jest trochę młodsza niż twierdzi, ale przede co nieco ewidentnie było poprawiane i to bynajmniej nie przez "światło i energię", do tego hollywoodzkie zęby, szczupła sylwetka i odpowiednie kadrowanie, jeśli nie filtry i jest efekt. Tak czy inaczej z prawdziwą szeptuchą ona ma tyle wspólnego co świnka morska z morzem.
Awatar użytkownika
szprota_xx
Mokra Włoszka

Post autor: szprota_xx »

Obserwuję ją chyba od 2017r., cały czas twardo pokazuje ten sam dowód osobisty- chyba raz pokazała tylko zdjęcia jak była modelka z wybiegu. Co do figury i wyglądu, bardzo dużo tutaj medycyny estetycznej (policzki, brodą, czoło, liposukcje, wydaje mi się że też bbl) oraz niebotyczna ilość filtrów
Awatar użytkownika
Nylla
RoyalBaby

Post autor: Nylla »

Ciekawostka: Wiolka próbowała wiele lat temu swoich sił w Top Model. Domyślcie się, z jakim skutkiem.
Załączniki
fw_1768055216331.jpg
fw_1768055216331.jpg (44.24 KiB) Przejrzano 1512 razy
:alien: <3
PEONIA
Collagen z chlorellą

Post autor: PEONIA »

Nylla pisze: sob sty 10, 2026 3:30 pm Ciekawostka: Wiolka próbowała wiele lat temu swoich sił w Top Model. Domyślcie się, z jakim skutkiem.
No przecież wygląda na 40 lat. Ludzie mają dziwne wyobrażenie, ze 40 to babcia z siwymi włosami czy jak?
kasia-czarna79
RóżowePolo

Post autor: kasia-czarna79 »

Dziś wyświetliła mi się na FB. To jakieś oszustwo dziewczyna tarzająca się w śniegu na pewno nie ma 53 lata.
Awatar użytkownika
Nylla
RoyalBaby

Niestety, strona, z której pochodzi tamten screenshot, spadła już dawno z rowerka, a na Wayback Machine nie ma zapisów. Zostały mi po niej zrzuty ekranu i nieaktywny link. Na stronie było kiedyś też wideo z castingu, ale zniknęło jeszcze zanim całość stała się nieaktywna.

Link: https://tvn.pl/programy/top-model/ona-m ... ie-5905965
Załączniki
fw_1768108930341.jpg
fw_1768108930341.jpg (50.25 KiB) Przejrzano 1448 razy
Awatar użytkownika
Nylla
RoyalBaby

Może mieć 53 lata - to zgadzałoby się z informacją o jej wieku z TM. Co się na pewno nie zgadza, to jej rzeczywisty wygląd w porównaniu do wizerunku, którym karmi naiwne Grażynki na swoim fp.

To już któreś podejście Wiolki do "magicznego" biznesu. I tym razem nie obyło się bez wpadek (np. prowadzenie swojej działalności w Ziołowym Zakątku bez wiedzy i zgody właścicieli miejsca), ale aktualnie przyjęta strategia działa zdecydowanie lepiej niż poprzednia.
Załączniki
fw_1768109427566.jpg
fw_1768109427566.jpg (38.44 KiB) Przejrzano 1442 razy
wikixx99
BlondDoczep

Post autor: wikixx99 »

Nylla pisze: sob sty 10, 2026 3:30 pm Ciekawostka: Wiolka próbowała wiele lat temu swoich sił w Top Model. Domyślcie się, z jakim skutkiem.
To zdecydowanie przerabia zdjęcia
kasia-czarna79
RóżowePolo

Post autor: kasia-czarna79 »

A może to córka? Wstawiała kiedyś zdjęcia z córkami, nie wiadomo czy prawdziwe. Nawet przy córkach wyglądała jak młoda dziewczyna
Florencja2
BlondDoczep

Post autor: Florencja2 »

Trzeba byłoby się umówić na konsultacje i zweryfikować. Ale jakaś gazeta robiła z nią jakiś czas temu wywiad i go opublikowano więc może rzeczywiście teraz wygląda młodziutko po jakichś zabiegach chirurgii etc
xoseraphina
Samarka

Post autor: xoseraphina »

Natrafiłam na nią jakiś czas temu. Na początku nie mogłam w to uwierzyć, że faktycznie ma 53 lata i myślałam, że to jakiś scam, AI lub mocno przerabiane foty 🤔 Ta kobieta na zdjęciach faktycznie wygląda bardzo młodo jak na swój wiek, ale niestety zdradza ją szyja i po niej można rozpoznać, że wcale taka młoda nie jest. Możliwe, że coś kombinowała z twarzą. Długie blond włosy oraz filigranowa sylwetka też swoje robią, ale ona nawet ruchy ma jak młoda dziewczyna 😅 Ale trochę mnie przeraża z twarzy, nie wiem czemu.
Awatar użytkownika
czajnikmarchewka
Ciastko

Post autor: czajnikmarchewka »

Myslalam że tylko mnie ciekawi jej postać xD co do niej myślałam że to fake ale nie mogłam znaleźć nigdzie jej zdjęć, skoro była w top model to jest realna 😅 myślę że ma zabiegi zrobione + na zdjęciach filtr baby face
Dziwne że na prywatnym koncie nie ma ani jednego zdjęcia swojego
Czupakabrazielona
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Czupakabrazielona »

Wiola ma tyle lat, pokazała dowód osobisty. ... Mój komentarz "ładnie zrobione usta, to u córki w gabinecie? Zdolna dziewczyna" został usunięty a ja mam bana 😁

Edytowane, o rodzinie.
Monsterka
Currently:Greece

Post autor: Monsterka »

No taka niezbyt atrakcyjna i wygląda na 40 lat.
życie, to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową
geht_dich_nichts_an
Srebrna Kropeczka

Post autor: geht_dich_nichts_an »

Zniknęła już jej strona na Facebooku. Ciekawe, czy sama zamknęła konto czy jej zablokowali, no i dlaczego. Czyli nie jest już nigdzie aktywna? Kariera skończona?
Widziałam, że pojawiły się jakiś czas temu posty, które zaczęły komentować, że ma poprzerabiane zdjęcia, poza tym wypłynęło to stare, na którym wygląda jak 40-letnia baba, czyli tyle, ile rzeczywiście miała. Może się wystraszyła i nie chciała się tłumaczyć z tych wszystkich przeróbek i zabiegów czy operacji plastycznych, dlatego wolała zniknąć. Co myślicie?
g_nine
Skarpeta Rakieta

Post autor: g_nine »

geht_dich_nichts_an pisze: ndz mar 01, 2026 5:41 pm Zniknęła już jej strona na Facebooku. Ciekawe, czy sama zamknęła konto czy jej zablokowali, no i dlaczego. Czyli nie jest już nigdzie aktywna? Kariera skończona?
Widziałam, że pojawiły się jakiś czas temu posty, które zaczęły komentować, że ma poprzerabiane zdjęcia, poza tym wypłynęło to stare, na którym wygląda jak 40-letnia baba, czyli tyle, ile rzeczywiście miała. Może się wystraszyła i nie chciała się tłumaczyć z tych wszystkich przeróbek i zabiegów czy operacji plastycznych, dlatego wolała zniknąć. Co myślicie?
Konto na fb jest cały czas aktywne (nazwa: Szeptucha z Podlasia) chyba, że masz na myśli jeszcze jakąś jej inną stronę :)
geht_dich_nichts_an
Srebrna Kropeczka

g_nine pisze: ndz mar 01, 2026 5:56 pm Konto na fb jest cały czas aktywne (nazwa: Szeptucha z Podlasia) chyba, że masz na myśli jeszcze jakąś jej inną stronę :)
Ja nie mogę go wyszukać przez Facebooka, nie wyświetla mi się już. Próbowałam też przez przeglądarkę google, pojawia się strona z linkiem, ale kiedy klikam, wycofuje, jakby strony już nie było.
Nie wiem, co się stało. Nigdy się nie udzielałam, tylko obserwowałam, więc niby bana za nic złapać nie mogłam. 🤔
g_nine
Skarpeta Rakieta

geht_dich_nichts_an pisze: ndz mar 01, 2026 6:20 pm Ja nie mogę go wyszukać przez Facebooka, nie wyświetla mi się już. Próbowałam też przez przeglądarkę google, pojawia się strona z linkiem, ale kiedy klikam, wycofuje, jakby strony już nie było.
Nie wiem, co się stało. Nigdy się nie udzielałam, tylko obserwowałam, więc niby bana za nic złapać nie mogłam. 🤔
Hmm... Wygląda, jakby Cię zablokowała, bo strona normalnie działa, ale jeśli nigdy nie napisałaś żadnego komentarza, to byłoby dziwne :)
geht_dich_nichts_an
Srebrna Kropeczka

g_nine pisze: ndz mar 01, 2026 6:28 pm Hmm... Wygląda, jakby Cię zablokowała, bo strona normalnie działa, ale jeśli nigdy nie napisałaś żadnego komentarza, to byłoby dziwne :)
No, nie przypominam sobie. A przynajmniej nigdy nic negatywnego, bo zaobserwowałam stronę jakoś w zeszłym roku, a dopiero teraz się dowiedziałam o całym przekręcie, więc rzeczywiście dziwne. Czyżby banowała za byle co? Może jednak coś kiedyś skomentowałam, ale nawet nie pamiętam, żebym wypowiadała się o niej jakoś negatywnie. Nie wiem, co się tam stało.
g_nine
Skarpeta Rakieta

geht_dich_nichts_an pisze: ndz mar 01, 2026 6:53 pm No, nie przypominam sobie. A przynajmniej nigdy nic negatywnego, bo zaobserwowałam stronę jakoś w zeszłym roku, a dopiero teraz się dowiedziałam o całym przekręcie, więc rzeczywiście dziwne. Czyżby banowała za byle co? Może jednak coś kiedyś skomentowałam, ale nawet nie pamiętam, żebym wypowiadała się o niej jakoś negatywnie. Nie wiem, co się tam stało.
Możesz za to wejść na profil Pana, który nazywa się Szymon Kapturkiewicz. Wiola kilka dni temu skończyła 54 lata i napisał o niej posta. Rozwinęła się ciekawa dyskusja w komentarzach :)
Awatar użytkownika
Nylla
RoyalBaby

Wanda mentioned pod w/w postem, pozdrawiamy lurkujących z fb.

Kapturkiewicz pisał, że Wiolka odmówiła mu spotkania, a ludzie, którzy twierdzą, że się z nią widzieli, nie udzielają mu odpowiedzi na pytania. Atmosfera w komentarzach zgoła inna niż pod postami na jej fp. Kilka osób wspomniało o zawodowym powiązaniu jednej z jej córek z branżą medycyny estetycznej - interesujące. Kapturkiewicz gdzieś tam pisał w komentarzach, że w tym tygodniu ponownie pojawi się jakiś wspis podsumowujący o niej.

Wiolka zdążyła już "napisać" o tym posta i dorzucić filmik w bazarowym outficie, chyba niejako na rzekome potwierdzenie prawdziwości swoich deklaracji. W ewidentnie przygotowanym przez LLM poście Wiolka ostrzega, że bronią jej dobrzy ludzie i armia aniołów. Paradne. Babuniu, prawdy bronić nikt nie musi - robi to sama. :*
Załączniki
fw_1772431352247.jpg
fw_1772431352247.jpg (33.82 KiB) Przejrzano 336 razy
Awatar użytkownika
Nylla
RoyalBaby

Przy okazji buszowania na fb możecie zerknąć też do Dariusza Lamch, do posta z 22 października 2025 r. o Wiolce. Wiolka w komentarzach się odpaliła i pokazała swoją świetlistą, pozbawioną ego, połączoną kwantowo z duszą wszechrzeczy, cichym szeptem z głębi puszczy spowitą, szeptuszkową odsłonę. :angel: