Szeptuszka z podlasia
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherrySzeptuszka z podlasia
Wyświetliła mi się na fb, czy ktoś zna prywatnie? Pani podaje, że ma 53 lata a naiwne Grażyny w komentarzach proszące o porady na młody wygląd dostają propozycję zakupu poradnika w pdfie. Widać, że to młoda dziewczyna, niezły pomysł na biznes sobie znalazła.
widzialam, obilo mi sie o uszy, rowniez uwazam ze to niezly scam, prawdziwa szeptucha znajduje sie w Orli na podlasiu i obecnie nie zyje i sa tam jacys potomkowie dokladnie nie wiem ale to byla zwykla prosta i wiejska stara baba a nie modelka.
I te szwptuchy rozmawiaja w dialekcie tak zwanym chachlackim bo to blisko przy granicy z Białorusia i w takim tez odmawiaja modlitwy nad chorymi. Wszystko jest w wierze prawoslawnej - cerkiewnej. Taka jest prawda
I te szwptuchy rozmawiaja w dialekcie tak zwanym chachlackim bo to blisko przy granicy z Białorusia i w takim tez odmawiaja modlitwy nad chorymi. Wszystko jest w wierze prawoslawnej - cerkiewnej. Taka jest prawda
-
Princessoffoxes
- RoyalBaby
Ja myślę że to nie jest "młoda dziewczyna", może jest trochę młodsza niż twierdzi, ale przede co nieco ewidentnie było poprawiane i to bynajmniej nie przez "światło i energię", do tego hollywoodzkie zęby, szczupła sylwetka i odpowiednie kadrowanie, jeśli nie filtry i jest efekt. Tak czy inaczej z prawdziwą szeptuchą ona ma tyle wspólnego co świnka morska z morzem.
- szprota_xx
- Mokra Włoszka
Obserwuję ją chyba od 2017r., cały czas twardo pokazuje ten sam dowód osobisty- chyba raz pokazała tylko zdjęcia jak była modelka z wybiegu. Co do figury i wyglądu, bardzo dużo tutaj medycyny estetycznej (policzki, brodą, czoło, liposukcje, wydaje mi się że też bbl) oraz niebotyczna ilość filtrów
-
kasia-czarna79
- RóżowePolo
Dziś wyświetliła mi się na FB. To jakieś oszustwo dziewczyna tarzająca się w śniegu na pewno nie ma 53 lata.
Niestety, strona, z której pochodzi tamten screenshot, spadła już dawno z rowerka, a na Wayback Machine nie ma zapisów. Zostały mi po niej zrzuty ekranu i nieaktywny link. Na stronie było kiedyś też wideo z castingu, ale zniknęło jeszcze zanim całość stała się nieaktywna.
Link: https://tvn.pl/programy/top-model/ona-m ... ie-5905965
Link: https://tvn.pl/programy/top-model/ona-m ... ie-5905965
- Załączniki
-
- fw_1768108930341.jpg (50.25 KiB) Przejrzano 284 razy
Może mieć 53 lata - to zgadzałoby się z informacją o jej wieku z TM. Co się na pewno nie zgadza, to jej rzeczywisty wygląd w porównaniu do wizerunku, którym karmi naiwne Grażynki na swoim fp.
To już któreś podejście Wiolki do "magicznego" biznesu. I tym razem nie obyło się bez wpadek (np. prowadzenie swojej działalności w Ziołowym Zakątku bez wiedzy i zgody właścicieli miejsca), ale aktualnie przyjęta strategia działa zdecydowanie lepiej niż poprzednia.
To już któreś podejście Wiolki do "magicznego" biznesu. I tym razem nie obyło się bez wpadek (np. prowadzenie swojej działalności w Ziołowym Zakątku bez wiedzy i zgody właścicieli miejsca), ale aktualnie przyjęta strategia działa zdecydowanie lepiej niż poprzednia.
- Załączniki
-
- fw_1768109427566.jpg (38.44 KiB) Przejrzano 278 razy
-
kasia-czarna79
- RóżowePolo
A może to córka? Wstawiała kiedyś zdjęcia z córkami, nie wiadomo czy prawdziwe. Nawet przy córkach wyglądała jak młoda dziewczyna
-
Florencja2
- Koczkodan
Trzeba byłoby się umówić na konsultacje i zweryfikować. Ale jakaś gazeta robiła z nią jakiś czas temu wywiad i go opublikowano więc może rzeczywiście teraz wygląda młodziutko po jakichś zabiegach chirurgii etc