Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was korzysta ze stymulatorów tkankowych? Jakie opinie? Jesteście zadowolone z efektów? Szukam czegoś co poprawi mój owal twarzy, który stracił swój kształt po bardzo duzej utracie wagi. Ponadto mam duże bruzdy nosowo-wargowe i obwisły, mało jędrny podróbek. Nie chciałabym jednak iść pod nóż w tym wieku i szukam skutecznej alternatywy. Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie
Stymulatory tkankowe
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
aniaaniaaniaania
- RoyalBaby
nie wiem w jakim jestes wieku, ale wedlug mnie mezoterapia iglowa czyni cuda
-
Avocadozpestka77
- BlondDoczep
Ani mezo iglowa ani stymulatory nie dzialaja, czysty marketing i szkoda kasy
Czemu nie działają?Avocadozpestka77 pisze: ↑ndz gru 21, 2025 12:07 am Ani mezo iglowa ani stymulatory nie dzialaja, czysty marketing i szkoda kasy
Ja byłam na stymulatorach dwukrotnie i jestem bardzo zadowolona efektów. Są delikatne, subtelne, ale w połączeniu z systematyczną pielęgnacją robią robotę - nie są tak nachalne jak wypełnianie kwasem.
Jezeli jednak autorka liczy na spektakularne efekty to po stymulatorach tego nie bedzie - one magicznie nagle nie naciągają skóry, nie robią cuda wianków. No i ich efekty najlepsze są po jakimś czasie, u mnie jakoś 3-4 miesiące, a inne zabiegi zapewne efekt mają od razu.
-
Honoratalo
- BlondDoczep
Wejdź na profil dermascan lorin na FB ona ma wszystkie za i przeciw ładnie opisane.
-
SparklingHappiness
- Koczkodan
Jestem bardzo zadowolona z efektu, jaki daje kwas polimlekowy. Chociaż na ostateczny efekt zawsze czekam ok 3 miesięcy. Przy regularnych masażach i pilnowaniu dobrego nawodnienia efekt utrzymuje sie u mnie ponad rok (ostatnio 1 rok i 3 miesiace). Redukuje on moją największą bolączkę czyli właśnie linie marionetki i bruzdy nosowo wargowe. Od razu po podaniu twarz jest jakby bardziej odzywiona, bez efektu wypełnienia, ale z czasem staje się nieco pełniejsza i bardziej ujędrniona.Schecter pisze: ↑sob sie 09, 2025 11:23 am Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was korzysta ze stymulatorów tkankowych? Jakie opinie? Jesteście zadowolone z efektów? Szukam czegoś co poprawi mój owal twarzy, który stracił swój kształt po bardzo duzej utracie wagi. Ponadto mam duże bruzdy nosowo-wargowe i obwisły, mało jędrny podróbek. Nie chciałabym jednak iść pod nóż w tym wieku i szukam skutecznej alternatywy. Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie
-
Mrs.Blitzkreig
- Siatkarka
Wybieram się 21 stycznia na stymulator. Kosmetyczka powiedziała, że trzeba powtórzyć trzy razy co trzy miesiące.
Dajcie znać, czy robiłyście i jakie efekty
Dajcie znać, czy robiłyście i jakie efekty