Start
Mój profil

Stymulatory tkankowe

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Schecter
Ciastko

Stymulatory tkankowe

Post autor: Schecter »

Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was korzysta ze stymulatorów tkankowych? Jakie opinie? Jesteście zadowolone z efektów? Szukam czegoś co poprawi mój owal twarzy, który stracił swój kształt po bardzo duzej utracie wagi. Ponadto mam duże bruzdy nosowo-wargowe i obwisły, mało jędrny podróbek. Nie chciałabym jednak iść pod nóż w tym wieku i szukam skutecznej alternatywy. Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie
aniaaniaaniaania
RoyalBaby

Post autor: aniaaniaaniaania »

nie wiem w jakim jestes wieku, ale wedlug mnie mezoterapia iglowa czyni cuda
Avocadozpestka77
Srebrna Kropeczka

Post autor: Avocadozpestka77 »

Ani mezo iglowa ani stymulatory nie dzialaja, czysty marketing i szkoda kasy
Awatar użytkownika
farba
RoyalBaby

Post autor: farba »

Avocadozpestka77 pisze: ndz gru 21, 2025 12:07 am Ani mezo iglowa ani stymulatory nie dzialaja, czysty marketing i szkoda kasy
Czemu nie działają?
Ja byłam na stymulatorach dwukrotnie i jestem bardzo zadowolona efektów. Są delikatne, subtelne, ale w połączeniu z systematyczną pielęgnacją robią robotę - nie są tak nachalne jak wypełnianie kwasem.
Jezeli jednak autorka liczy na spektakularne efekty to po stymulatorach tego nie bedzie - one magicznie nagle nie naciągają skóry, nie robią cuda wianków. No i ich efekty najlepsze są po jakimś czasie, u mnie jakoś 3-4 miesiące, a inne zabiegi zapewne efekt mają od razu.
Honoratalo
BlondDoczep

Post autor: Honoratalo »

Wejdź na profil dermascan lorin na FB ona ma wszystkie za i przeciw ładnie opisane.
SparklingHappiness
Bagietka z szarlott

Post autor: SparklingHappiness »

Schecter pisze: sob sie 09, 2025 11:23 am Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was korzysta ze stymulatorów tkankowych? Jakie opinie? Jesteście zadowolone z efektów? Szukam czegoś co poprawi mój owal twarzy, który stracił swój kształt po bardzo duzej utracie wagi. Ponadto mam duże bruzdy nosowo-wargowe i obwisły, mało jędrny podróbek. Nie chciałabym jednak iść pod nóż w tym wieku i szukam skutecznej alternatywy. Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie
Jestem bardzo zadowolona z efektu, jaki daje kwas polimlekowy. Chociaż na ostateczny efekt zawsze czekam ok 3 miesięcy. Przy regularnych masażach i pilnowaniu dobrego nawodnienia efekt utrzymuje sie u mnie ponad rok (ostatnio 1 rok i 3 miesiace). Redukuje on moją największą bolączkę czyli właśnie linie marionetki i bruzdy nosowo wargowe. Od razu po podaniu twarz jest jakby bardziej odzywiona, bez efektu wypełnienia, ale z czasem staje się nieco pełniejsza i bardziej ujędrniona.
Mrs.Blitzkreig
Siatkarka

Post autor: Mrs.Blitzkreig »

Wybieram się 21 stycznia na stymulator. Kosmetyczka powiedziała, że trzeba powtórzyć trzy razy co trzy miesiące.
Dajcie znać, czy robiłyście i jakie efekty 🙂
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

Post autor: Anik »

ja robiłam tropokolagen dwa razy i szczerze mówiąc - zero efektu. Taki preparat dobrała mi kosmetolog.
Magdaw
Mokra Włoszka

Post autor: Magdaw »

Avocadozpestka77 pisze: ndz gru 21, 2025 12:07 am Ani mezo iglowa ani stymulatory nie dzialaja, czysty marketing i szkoda kasy
Działają tylko trzeba to robić regularnie, dobrane do skóry i jej problemów oraz dbać o dietę i styl życia.
Bizonosiol
Mokra Włoszka

Post autor: Bizonosiol »

Tu już wyżej koleżanka wspominała o Dermascan Lorin - polecam poczytać posty o symulatorach i nie tylko zresztą. Ja się bardzo cieszę że, trafiłam na jej profil na FB. Otworzyła mi oczy na medycynę estetyczną :)
Awatar użytkownika
szczepan.wedzikowski
Skarpeta Rakieta

Post autor: szczepan.wedzikowski »

a ktoś poleca FIBRYNĘ POD OKO?
Awatar użytkownika
FashFash
Collagen z chlorellą

Post autor: FashFash »

szczepan.wedzikowski pisze: pt sty 30, 2026 8:44 am a ktoś poleca FIBRYNĘ POD OKO?
i tak, i nie. Fibryna szybko się metabolizuje i starcza na ok 2 miesiące. Ale efekt jest ładny, jednak krótkotrwały
janeczkaKundelek
Mokra Włoszka

Post autor: janeczkaKundelek »

A na dolinę łez zasiniona i zmarszczki okolicy oka co polecacie?
Awatar użytkownika
FashFash
Collagen z chlorellą

janeczkaKundelek pisze: wt lut 10, 2026 10:46 pm A na dolinę łez zasiniona i zmarszczki okolicy oka co polecacie?
tylko stymulatory, ale to dobierze Ci odpowiednio osoba robiąca zabieg. Pod oko mezoterapia ma znikomy efekt, ale jeśli masz środki to próbuj. Absolutnie nie daj sobie wypełniać tego miejsca kwasem hialuronowym jakby ktoś Ci to zaproponował
Malwa
Channelka

Post autor: Malwa »

Lepsze stymulatory czy laser frakcyjny CO2? Chciałam lekko ujędrnić buzię, zniwelować drobne zmarszczki.
Awatar użytkownika
Basia_Jarek
Mokra Włoszka

Post autor: Basia_Jarek »

Wydaje mi się ,że jedno i drugie działa na innym poziomie skóry więc jak coś to bym zrobiła i jedno z drugim.
Of kors skonsultuj to z lekarzem ;)

Ja regularnie robię botox, bo inaczej moje czoło żyje własnym życiem xD
W tym roku drugi raz będę robiła stymulator, w tamtym roku robiłam pierwszy raz i efekt fajny - skóra znacznie się...hm... pogrubiła? Nie wiem jak to nazwać ale wcześniej miałam taką wiotką/ cienką a teraz jest znacznie jędrniejsza.
Oli46
RóżowePolo

Post autor: Oli46 »

A ma ktoś doświadczenia ze stymulayorem karisma?
kalissi
RóżowePolo

Post autor: kalissi »

Oli46 pisze: pn lut 23, 2026 12:05 am A ma ktoś doświadczenia ze stymulayorem karisma?

Moja mama robiła dwa razy, mówi że nie widzi efektów kompletnie.
Oli46
RóżowePolo

kalissi pisze: pn lut 23, 2026 6:52 am Moja mama robiła dwa razy, mówi że nie widzi efektów kompletnie.
A ile ma lat i czy robila tez cos przed?
Awatar użytkownika
Zdzisek_p
Mokra Włoszka

Post autor: Zdzisek_p »

kalissi pisze: pn lut 23, 2026 6:52 am Moja mama robiła dwa razy, mówi że nie widzi efektów kompletnie.
Puchnie się po nim bardzo, coraz więcej dziewczyn to zgłasza jako skutek uboczny.
Oli46
RóżowePolo

Zdzisek_p pisze: śr lut 25, 2026 9:19 am Puchnie się po nim bardzo, coraz więcej dziewczyn to zgłasza jako skutek uboczny.
O fuck. Ale na stale czy to schodzi? W pon mam termin i trochę się martwię
Awatar użytkownika
Zdzisek_p
Mokra Włoszka

Schodzi, ale tydzień (czasem dłużej trzyma). Moja kosmetolog zrezygnowała z wykonywania zabiegów tym stymulatorem ze względu na to że coraz więcej dziewczyn puchnie po tym i nie wygląda to dobrze.
Awatar użytkownika
FashFash
Collagen z chlorellą

Oli46 pisze: śr lut 25, 2026 11:50 am O fuck. Ale na stale czy to schodzi? W pon mam termin i trochę się martwię
może zapytaj o inny stymulator i zrób innym skoro masz wątpliwości
Awatar użytkownika
Zdzisek_p
Mokra Włoszka

Jalupro super hydro jest bezpieczny i dość przewidywalny, mogę polecić.
nikola091
RóżowePolo

Post autor: nikola091 »

Ja byłam na jednym zabiegu i jestem zadowolona :) przed stymulatorami wykonywałam jeszcze mezoterapię żeby bardziej nawilżyć i przygotować skórę. Mezo robiłam kwasem Neauvia a stymulatory Polyphil,- jeden był strikte na okolice oka a osobny preparat na reszte twarzy. Bardzo fajnie wygląda skóra. Ja robiłam w estetice w krakowie