Stymulatory tkankowe
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryStymulatory tkankowe
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was korzysta ze stymulatorów tkankowych? Jakie opinie? Jesteście zadowolone z efektów? Szukam czegoś co poprawi mój owal twarzy, który stracił swój kształt po bardzo duzej utracie wagi. Ponadto mam duże bruzdy nosowo-wargowe i obwisły, mało jędrny podróbek. Nie chciałabym jednak iść pod nóż w tym wieku i szukam skutecznej alternatywy. Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie
Czy któraś z Was korzysta ze stymulatorów tkankowych? Jakie opinie? Jesteście zadowolone z efektów? Szukam czegoś co poprawi mój owal twarzy, który stracił swój kształt po bardzo duzej utracie wagi. Ponadto mam duże bruzdy nosowo-wargowe i obwisły, mało jędrny podróbek. Nie chciałabym jednak iść pod nóż w tym wieku i szukam skutecznej alternatywy. Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie
-
aniaaniaaniaania
- RoyalBaby
nie wiem w jakim jestes wieku, ale wedlug mnie mezoterapia iglowa czyni cuda
-
Avocadozpestka77
- Srebrna Kropeczka
Ani mezo iglowa ani stymulatory nie dzialaja, czysty marketing i szkoda kasy
Czemu nie działają?Avocadozpestka77 pisze: ↑ndz gru 21, 2025 12:07 am Ani mezo iglowa ani stymulatory nie dzialaja, czysty marketing i szkoda kasy
Ja byłam na stymulatorach dwukrotnie i jestem bardzo zadowolona efektów. Są delikatne, subtelne, ale w połączeniu z systematyczną pielęgnacją robią robotę - nie są tak nachalne jak wypełnianie kwasem.
Jezeli jednak autorka liczy na spektakularne efekty to po stymulatorach tego nie bedzie - one magicznie nagle nie naciągają skóry, nie robią cuda wianków. No i ich efekty najlepsze są po jakimś czasie, u mnie jakoś 3-4 miesiące, a inne zabiegi zapewne efekt mają od razu.
-
Honoratalo
- BlondDoczep
Wejdź na profil dermascan lorin na FB ona ma wszystkie za i przeciw ładnie opisane.
-
SparklingHappiness
- Bagietka z szarlott
Jestem bardzo zadowolona z efektu, jaki daje kwas polimlekowy. Chociaż na ostateczny efekt zawsze czekam ok 3 miesięcy. Przy regularnych masażach i pilnowaniu dobrego nawodnienia efekt utrzymuje sie u mnie ponad rok (ostatnio 1 rok i 3 miesiace). Redukuje on moją największą bolączkę czyli właśnie linie marionetki i bruzdy nosowo wargowe. Od razu po podaniu twarz jest jakby bardziej odzywiona, bez efektu wypełnienia, ale z czasem staje się nieco pełniejsza i bardziej ujędrniona.Schecter pisze: ↑sob sie 09, 2025 11:23 am Cześć dziewczyny!
-
Mrs.Blitzkreig
- Siatkarka
Wybieram się 21 stycznia na stymulator. Kosmetyczka powiedziała, że trzeba powtórzyć trzy razy co trzy miesiące.
Dajcie znać, czy robiłyście i jakie efekty
Dajcie znać, czy robiłyście i jakie efekty
Działają tylko trzeba to robić regularnie, dobrane do skóry i jej problemów oraz dbać o dietę i styl życia.Avocadozpestka77 pisze: ↑ndz gru 21, 2025 12:07 am Ani mezo iglowa ani stymulatory nie dzialaja, czysty marketing i szkoda kasy
-
Bizonosiol
- Mokra Włoszka
Tu już wyżej koleżanka wspominała o Dermascan Lorin - polecam poczytać posty o symulatorach i nie tylko zresztą. Ja się bardzo cieszę że, trafiłam na jej profil na FB. Otworzyła mi oczy na medycynę estetyczną 
- szczepan.wedzikowski
- Skarpeta Rakieta
a ktoś poleca FIBRYNĘ POD OKO?
i tak, i nie. Fibryna szybko się metabolizuje i starcza na ok 2 miesiące. Ale efekt jest ładny, jednak krótkotrwały
-
janeczkaKundelek
- Mokra Włoszka
A na dolinę łez zasiniona i zmarszczki okolicy oka co polecacie?
tylko stymulatory, ale to dobierze Ci odpowiednio osoba robiąca zabieg. Pod oko mezoterapia ma znikomy efekt, ale jeśli masz środki to próbuj. Absolutnie nie daj sobie wypełniać tego miejsca kwasem hialuronowym jakby ktoś Ci to zaproponowałjaneczkaKundelek pisze: ↑wt lut 10, 2026 10:46 pm A na dolinę łez zasiniona i zmarszczki okolicy oka co polecacie?
- Basia_Jarek
- Mokra Włoszka
Wydaje mi się ,że jedno i drugie działa na innym poziomie skóry więc jak coś to bym zrobiła i jedno z drugim.
Of kors skonsultuj to z lekarzem ;)
Ja regularnie robię botox, bo inaczej moje czoło żyje własnym życiem xD
W tym roku drugi raz będę robiła stymulator, w tamtym roku robiłam pierwszy raz i efekt fajny - skóra znacznie się...hm... pogrubiła? Nie wiem jak to nazwać ale wcześniej miałam taką wiotką/ cienką a teraz jest znacznie jędrniejsza.
Of kors skonsultuj to z lekarzem ;)
Ja regularnie robię botox, bo inaczej moje czoło żyje własnym życiem xD
W tym roku drugi raz będę robiła stymulator, w tamtym roku robiłam pierwszy raz i efekt fajny - skóra znacznie się...hm... pogrubiła? Nie wiem jak to nazwać ale wcześniej miałam taką wiotką/ cienką a teraz jest znacznie jędrniejsza.
Ja byłam na jednym zabiegu i jestem zadowolona
przed stymulatorami wykonywałam jeszcze mezoterapię żeby bardziej nawilżyć i przygotować skórę. Mezo robiłam kwasem Neauvia a stymulatory Polyphil,- jeden był strikte na okolice oka a osobny preparat na reszte twarzy. Bardzo fajnie wygląda skóra. Ja robiłam w estetice w krakowie