Zabójcy seniorek z Warszawy
Moderator: verysweetcherry-
- RealDiamond
Zabójcy seniorek z Warszawy
Mają już podejrzanych, jeden Polak i jeden Ukrainiec. Jak myślicie, te 4 staruszki to ich jedyne ofiary?
-
- BlondDoczep
Myślę że nie ale policja jest taka udolna że pewnie ze dwa zgony minimum pominęli i źle sklasyfikowali
Ja to myślałam, że zaczęli sypać i przyznali się do 4 morderstwa, ale okazało się, że w tym mieszkaniu pasera znaleźli pocztówkę z adresem czwartej ofiary. Ja też myślę, że ofiar jest więcej - ale skoro ofiary były typowane po realizacji zleceń jako złota rączka, to pewnie szybko policja ogarnie billingi z telefonów sprawców i ustali dane wszystkich klientów.
Btw. nie ogarniam po co były im były takie rzeczy jak pocztówka... Chyba, że faktycznie ten co mordował jest typowym psychopatą i zabierał trofea na pamiątkę, a nie tylko rzeczy na sprzedaż.
Btw. nie ogarniam po co były im były takie rzeczy jak pocztówka... Chyba, że faktycznie ten co mordował jest typowym psychopatą i zabierał trofea na pamiątkę, a nie tylko rzeczy na sprzedaż.
-
- RoyalBaby
Najsmutniejsze jest to, że zabili dla jakiegoś badziewia i paru groszy. Nie wiem, co mieli w głowie.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
tak samo, jak zabójcy beksińskiego.Rzeka.chaosu pisze: ↑czw lut 27, 2025 5:36 pm Najsmutniejsze jest to, że zabili dla jakiegoś badziewia i paru groszy. Nie wiem, co mieli w głowie.
-
- BlondDoczep
Nie do końca to samo. Zabójcy Beksińskiego targetowali osobę która mogła coś mieć wartościowego w ich mniemaniu, ale nie wiedzieli co. Tutaj jako złote rączki zdążyli się rozejrzeć po mieszkaniu i wiedzieli chyba czy w ogóle opłaca się bawić w kradzieże. Więc to coś innego chyba naprawdę było coś nie tak skoro pobrali dosłownie śmieci
- laura_bunko
- ŚpioszkiKenzo
Dla mnie w ogóle straszne jest, że mordowali te seniorki. Nie mogli zabrać fantów, a te kobiety zostawić..
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
cóż, wszyscy znamy historie staruszek, które upchają po materacach duże kwoty pieniędzy. możliwe, że tym się kierowali sprawcy.PrzemoKondratowicz pisze: ↑czw lut 27, 2025 11:54 pm Nie do końca to samo. Zabójcy Beksińskiego targetowali osobę która mogła coś mieć wartościowego w ich mniemaniu, ale nie wiedzieli co. Tutaj jako złote rączki zdążyli się rozejrzeć po mieszkaniu i wiedzieli chyba czy w ogóle opłaca się bawić w kradzieże. Więc to coś innego chyba naprawdę było coś nie tak skoro pobrali dosłownie śmieci
Kobiety je znały bo oni wykonywali dla nich usługi - bali się, że ich wskażąlaura_bunko pisze: ↑pt lut 28, 2025 12:37 pm Dla mnie w ogóle straszne jest, że mordowali te seniorki. Nie mogli zabrać fantów, a te kobiety zostawić..