Start
Mój profil

SPF-y

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
jagodowyserek
RoyalBaby

SPF-y

Post autor: jagodowyserek »

Hejka! Czy macie polecajki jeżeli chodzi o jakieś nawilżające, w miarę możliwości niezbyt ciężkie SPF-y dla skóry z tendencją do trądziku? Do tej pory używałam Face Boom Skin Dopamine SPF 50 i mimo że nie był super lekki to całkiem spoko mi się sprawdzał, tak samo ten zielony z Eveline też był oki.
Rikko
Gacie z oceanu

Post autor: Rikko »

jagodowyserek pisze: ndz lut 09, 2025 11:57 am Hejka! Czy macie polecajki jeżeli chodzi o jakieś nawilżające, w miarę możliwości niezbyt ciężkie SPF-y dla skóry z tendencją do trądziku? Do tej pory używałam Face Boom Skin Dopamine SPF 50 i mimo że nie był super lekki to całkiem spoko mi się sprawdzał, tak samo ten zielony z Eveline też był oki.
Nie mam trądziku, ale trochę przetluszczającą się skórę i używam Skin79 Waterproof Sun Gel UV. Jest wydajny, nie za gęsty ani zbyt mocno lejący się. Dodatkowo zazwyczaj pudrowałam go transparentnym ryzonym pudrem. Bardzo spoko się sprawdzał.
Ziemianin
Koczkodan

Post autor: Ziemianin »

Ja bardzo lubię od lat eeny meny
Awatar użytkownika
rozaliew
Tritonotti

Post autor: rozaliew »

Selinze
Gacie z oceanu

Post autor: Selinze »

Ja bardzo lubię sunbrellę ;) nie jest taka tłusta i nie zapycha i bardzo fajnie chroni (osłaniała skórę po poparzeniu II stopnia).
fajnasasiadka
Gacie z oceanu

Post autor: fajnasasiadka »

Wejdź sobie na stronę srokao, ma dosyć duże zestawienie spf`ów. Opis składu i co o nich myśli.