Cześć! Nosicie buty typu barefoot? Jakie marki uważacie za najlepsze?
Ostatnio sporo wyświetla mi się reklam mniejszych marek, często lokalnych - Evett, Olivier, Saway- znacie je, polecacie?
Buty typu barefoot
Moderator: verysweetcherryNoszę już od ponad 2 lat. Pozbyłam się wszystkich „normalnych” butów na Vinted bo już nie jestem w stanie w nich chodzić.
Olivier bardzo polecam, mam kilka par a niektóre już 2 lata i dobra jakość, plus skóra. Lepsze niż dwa razy droższe Shapen.
Saway nie miałam jeszcze ale przymierzam się.
Kampol dla mnie były za twarde i odesłałam.
Sandały mam z bokyna i są bardzo fajne i ładne
Olivier bardzo polecam, mam kilka par a niektóre już 2 lata i dobra jakość, plus skóra. Lepsze niż dwa razy droższe Shapen.
Skuszę się w takim razie na te z Olivier, dzięki!Mixavixa pisze: ↑śr kwie 15, 2026 7:58 pm Noszę już od ponad 2 lat. Pozbyłam się wszystkich „normalnych” butów na Vinted bo już nie jestem w stanie w nich chodzić.
-
Madzik-muszyna123
- Siatkarka
Mi podolog na początek poleciła buty sportowe Altra - buty do biegania typu bearfoot. Nigdy nie miałam wygodniejszych adidasów. Polecam zaglądać na zalando lounge bo można trafić na fajne promki.
Na sezon jesień - zima mam koele kupione na minimalstep. Na początku ciężko mi się było przyzwyczaić do ich wyglądu ale wygoda wygrywa
Na sezon jesień - zima mam koele kupione na minimalstep. Na początku ciężko mi się było przyzwyczaić do ich wyglądu ale wygoda wygrywa
- Herbatazmiodem
- MiamiBicz
Od kilku miesięcy noszę Saway. Przejście ze zwykłych adidasków na barefoot było szokiem.
Okazało się, że chodzę nieco wolniej niż w adidasach, ale moja noga się nie męczy.
Robię w nich około 15k kroków i moja noga jest wypoczęta bez względu na dystans, gdy w adidasach marzyłam by je po takim dystansie w końcu zdjąć.
Nie są jakieś super piękne i raczej nie pójdę w nich w góry, ale jako buty miejskie są idealne. Lekkie i wygodne.
Osobiście polecam barefooty. Na pewno kupię jeszcze jedną parę i rozważę wersję zimową barefootów.
Okazało się, że chodzę nieco wolniej niż w adidasach, ale moja noga się nie męczy.
Robię w nich około 15k kroków i moja noga jest wypoczęta bez względu na dystans, gdy w adidasach marzyłam by je po takim dystansie w końcu zdjąć.
Nie są jakieś super piękne i raczej nie pójdę w nich w góry, ale jako buty miejskie są idealne. Lekkie i wygodne.
Osobiście polecam barefooty. Na pewno kupię jeszcze jedną parę i rozważę wersję zimową barefootów.
Właśnie sobie kupiłam pierwsze w życiu Wildling Shoes. Nie wiem czy bym mogła w nich chodzić cały dzień po kostce czy betonie, bo bolą od tego pięty, ale na spacer do lasu czy do ogrodu są idealne, naprawdę nigdy nie miałam takich wygodnych butów
Sorry za brak polskich znakow!