Cześć! Nosicie buty typu barefoot? Jakie marki uważacie za najlepsze?
Ostatnio sporo wyświetla mi się reklam mniejszych marek, często lokalnych - Evett, Olivier, Saway- znacie je, polecacie?
Buty typu barefoot
Moderator: verysweetcherryNoszę już od ponad 2 lat. Pozbyłam się wszystkich „normalnych” butów na Vinted bo już nie jestem w stanie w nich chodzić.
Olivier bardzo polecam, mam kilka par a niektóre już 2 lata i dobra jakość, plus skóra. Lepsze niż dwa razy droższe Shapen.
Saway nie miałam jeszcze ale przymierzam się.
Kampol dla mnie były za twarde i odesłałam.
Sandały mam z bokyna i są bardzo fajne i ładne
Olivier bardzo polecam, mam kilka par a niektóre już 2 lata i dobra jakość, plus skóra. Lepsze niż dwa razy droższe Shapen.
Skuszę się w takim razie na te z Olivier, dzięki!Mixavixa pisze: ↑śr kwie 15, 2026 7:58 pm Noszę już od ponad 2 lat. Pozbyłam się wszystkich „normalnych” butów na Vinted bo już nie jestem w stanie w nich chodzić.
-
Madzik-muszyna123
- Siatkarka
Mi podolog na początek poleciła buty sportowe Altra - buty do biegania typu bearfoot. Nigdy nie miałam wygodniejszych adidasów. Polecam zaglądać na zalando lounge bo można trafić na fajne promki.
Na sezon jesień - zima mam koele kupione na minimalstep. Na początku ciężko mi się było przyzwyczaić do ich wyglądu ale wygoda wygrywa
Na sezon jesień - zima mam koele kupione na minimalstep. Na początku ciężko mi się było przyzwyczaić do ich wyglądu ale wygoda wygrywa