Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
dejwor
Srebrna Kropeczka

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: dejwor »

agave pisze: czw lip 31, 2025 7:00 am Śledziłam tylko pobieżnie tę sprawę, ale przesłuchałam wczoraj podcastu Śledziowej. Przecież tam WSZYSTKO wskazuje na tego wioskowego kretyna i jego latawicę. Nie wiem z czym policja ma problem? Ciała Anny Garskiej też nie mają, a męża-policjanta potrafili skazać.
Psychol zgotował jej przed śmiercią piekło razem z teściami, a potem odebrał matkę dzieciom, które w rodzinnym domu zapewne też przeszły dramat.
Jakim ostatnim skur******* trzeba być? Facet musi mieć jakieś psychopatyczne zaburzenia bo tak płakać na zawołanie jak to robił w programie z chusteczką to tylko tacy potrafią.
By kogos skazac trzeba miec 100% dowody
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

Bierz poprawkę na to, że te wszystkie podkasty powstały z początkowych opowieści rodziny Beaty. Po czasie wyszło, że dużo rzeczy było nieprawdziwych. Np rodzina twierdziła, że Jan bił żonę i dzieci. Teraz już wiemy, że to nieprawda. Sprawa została umorzona, w orzeczeniu sąd wyraźnie mówi że Katarzyna (siostra Beaty) namawiała dzieci do fałszywych zeznań.

Obrazekhttps://zapodaj.net/plik-9f4kvU5jmj

zeznania Beaty ze sprawy rozwodowej wskazują na to samo.

Obrazekhttps://zapodaj.net/plik-US08ZzO4dP

Nie wiadomo jak wiele rzeczy jest jeszcze przekłamanych. Na pewno dużo skoro Jan jest wolny.
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

https://www.fakt.pl/wydarzenia/spowiedz ... ed&utm_v=2

Co myślicie? Ja w dalszym ciągu nie rozumiem jak nie można znaleźć kobiety z małej wsi. To nie jest jak z Iwoną Wieczorek, duże miasto, kluby, parki, plaża itp. tutaj jest mała wieś i zero śladów? Zero czegokolwiek?
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Pola86 pisze: śr sie 06, 2025 8:04 am https://www.fakt.pl/wydarzenia/spowiedz ... ed&utm_v=2

Co myślicie? Ja w dalszym ciągu nie rozumiem jak nie można znaleźć kobiety z małej wsi. To nie jest jak z Iwoną Wieczorek, duże miasto, kluby, parki, plaża itp. tutaj jest mała wieś i zero śladów? Zero czegokolwiek?
Chyba pani prawnik mu to pisała. :D Szykuje grunt pod proces. Nie w jedo stylu. 180 stopni odwrotu od tego, co paplał do tej pory.
Awatar użytkownika
gunernialne
Szpilson

Post autor: gunernialne »

Buka@ pisze: ndz sie 03, 2025 10:40 pm Chwila czekajcie, on zostawił tą Agnieszkę i już ma inną ? A jak to niby wyszło ? Poinformował media o tym czy sam napisał w necie bo ma się za yyy celebryte ? Co za kobieta chciałaby się z takim ... "Janem" spotykać ? Co tu się nawyprawialo 🤣 co to za serial brazylijski, gdzie jest Beata ja się pytam ?!
Beata niespodziewanie pojawi się odmieniona po latach na ślubie Jana z kolejną partnerką i dokona mitycznego przemówienia, gdy ksiądz zapyta czy ktoś zna powód, dla którego narzeczeni nie mogą połączyć się węzłem małżeńskim
A tak serio to lepiej, żeby odnalazła się szybciej jednak
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Jan chciał mieć rodzinę i dzieci, a teraz siostra Beaty twierdzi, że jak Jan przyjeżdża do Poradza i dzieci są na podwórku to on się nawet koło nich nie zatrzyma żeby pogadać.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Boże zaraz będzie rok jak zniknęła
Awatar użytkownika
Chiarra
SushiAddict

Post autor: Chiarra »

Chruma pisze: wt sie 05, 2025 5:05 pm Polajkowała mu profilowe,szukaj M.D.
A on ma normalnie imię i nazwisko? Bo tych Janów tyle jest, że głowa boli :')
marii17

Post autor: marii17 »

Chiarra pisze: ndz sie 10, 2025 10:08 pm A on ma normalnie imię i nazwisko? Bo tych Janów tyle jest, że głowa boli :')
Janek Kl***k ma i całe czarne zdjęcie profilowe. Jak wejdziesz na profil to ma tam też zdjęcie starego, szarego mercedesa.
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Ponoć j. nie ufał Martynce i już nie są razem🤣
Amparo2025
GreckieWakacje

Post autor: Amparo2025 »

Chruma pisze: pn sie 11, 2025 8:47 am Ponoć j. nie ufał Martynce i już nie są razem🤣
W sensie to już kolejną rzucił???? 😳 Wow
kreska133
BagietkaZszarlott

Post autor: kreska133 »

Może to głupie, ale często mnie zastanawia, że w tego typu sprawach nie mozna np korzystać z satelit i sprawdzić gdzie to on jeździł w dniu jej zaginięcia, gdzie np najdłużej się zatrzymał.
Awatar użytkownika
Chruma

Amparo2025 pisze: pn sie 11, 2025 9:02 am W sensie to już kolejną rzucił???? 😳 Wow
No taki jest wstydliwy do kobiet ]:->
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

On nie jest wstydliwy tylko dumny. To kobieta ma za nim latać i pisać. Dlatego nie wierze, że to on poderwał Agę na tik toku. Na pewno ona musiała za nim latać jak cała reszta.
Na ich czacie jest normalna selekcja. Jeszcze jest jeden koleś co nagabuje te dziewczyny.
Awatar użytkownika
Chruma

kreska133 pisze: pn sie 11, 2025 10:34 am Może to głupie, ale często mnie zastanawia, że w tego typu sprawach nie mozna np korzystać z satelit i sprawdzić gdzie to on jeździł w dniu jej zaginięcia, gdzie np najdłużej się zatrzymał.
Dostępne dla zwykłych ludzi satelity były sprawdzane i nie przelatywały w tym terminie nad wioską
Pola86
MiamiBicz

Niebawem minie rok od zaginięcia. I nadal nic nie wiadomo. Panowie z KK jak na początku byli bardzo zaangażowani tak teraz i oni zamikli. Choć tutaj ciekawe czy nie dostali jakiejś reprymendy od policji albo prokuratury, bo za bardzo się mądrzyli. W małej wsi zaginęła kobieta w godzinach porannych, gdzie już prawie wszyscy dookoła byli na nogach. Ciekawe czy jest jeszcze prowadzone jakieś śledztwo czy tylko zawieszone w próżni.
PrzerwaNaZycie97
Ciastko

Post autor: PrzerwaNaZycie97 »

Postępowania wobec Jana.K umorzone
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
Willa z basenem

Post autor: Fela_z_Kaniowa »

PrzerwaNaZycie97 pisze: śr sie 13, 2025 1:09 pm Postępowania wobec Jana.K umorzone

Mam nadzieję, że śledztwa w sprawie zniknięcia Beaty nie zamkną z braku dowodów.
karolajn9
Koczkodan

Post autor: karolajn9 »

marii17 pisze: ndz sie 03, 2025 12:27 pm Ma cały czas. Na profilowym u niego teraz jakiś stary, szary mercedes.
Jak ma nazwę? J.K standardowo?
marii17

Post autor: marii17 »

karolajn9 pisze: sob sie 16, 2025 8:53 am Jak ma nazwę? J.K standardowo?
Janek, nazwisko normalnie
dejwor
Srebrna Kropeczka

Pola86 pisze: śr sie 13, 2025 9:31 am Niebawem minie rok od zaginięcia. I nadal nic nie wiadomo. Panowie z KK jak na początku byli bardzo zaangażowani tak teraz i oni zamikli. Choć tutaj ciekawe czy nie dostali jakiejś reprymendy od policji albo prokuratury, bo za bardzo się mądrzyli. W małej wsi zaginęła kobieta w godzinach porannych, gdzie już prawie wszyscy dookoła byli na nogach. Ciekawe czy jest jeszcze prowadzone jakieś śledztwo czy tylko zawieszone w próżni.
No jest hiper mocna zmowa milczenia miedzyrodzinna, dopoki nie zlapiesz ich za reke to nikt nic nie powie a dowodow w 100% tez niby nie ma czyli zostaje sledztwo poszlakowe ktore w polsce mozna policzyc na palcach jednej reki, zastanawia mnie to jak ci ludzie moga spac z tym ze nic nie mowia policji, jej rodzina sie martwi a tamci wyjebongo
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

dejwor pisze: sob sie 16, 2025 2:01 pm No jest hiper mocna zmowa milczenia miedzyrodzinna, dopoki nie zlapiesz ich za reke to nikt nic nie powie a dowodow w 100% tez niby nie ma czyli zostaje sledztwo poszlakowe ktore w polsce mozna policzyc na palcach jednej reki, zastanawia mnie to jak ci ludzie moga spac z tym ze nic nie mowia policji, jej rodzina sie martwi a tamci wyjebongo
No Agnieszka poszła z tej rodziny ale siedzę cicho,nie wierze że jeśli Janek zrobił Beacie krzywdę i ona by o niczym nawet nie wiedziała
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

To żenujące i jednocześnie przerażające, że w tym kraju człowiek, w tym wypadku kobieta, matka dwójki dzieci może zniknąć i... nikt nie jest w stanie dojść do tego, jak to się stało i kto za tym stoi 💀
dejwor
Srebrna Kropeczka

marley71 pisze: ndz sie 17, 2025 4:35 pm To żenujące i jednocześnie przerażające, że w tym kraju człowiek, w tym wypadku kobieta, matka dwójki dzieci może zniknąć i... nikt nie jest w stanie dojść do tego, jak to się stało i kto za tym stoi 💀
Jak mozesz do tego dojsc jezeli to jest mala wioska i panuie zmowa milczenia + adwokaci ktorzy bronia tych osob?
Pola86
MiamiBicz

A do tego dość nieudolne służby, które na początku zapewne olały sprawę. Osoba/osoby chyba są bardzo pewnie że nie zostanie p. Beata odnaleziona bo przez tyle miesięcy coś by się wyklarowała a jak widać nikt portkami nie trzęsie.