By kogos skazac trzeba miec 100% dowodyagave pisze: ↑czw lip 31, 2025 7:00 am Śledziłam tylko pobieżnie tę sprawę, ale przesłuchałam wczoraj podcastu Śledziowej. Przecież tam WSZYSTKO wskazuje na tego wioskowego kretyna i jego latawicę. Nie wiem z czym policja ma problem? Ciała Anny Garskiej też nie mają, a męża-policjanta potrafili skazać.
Psychol zgotował jej przed śmiercią piekło razem z teściami, a potem odebrał matkę dzieciom, które w rodzinnym domu zapewne też przeszły dramat.
Jakim ostatnim skur******* trzeba być? Facet musi mieć jakieś psychopatyczne zaburzenia bo tak płakać na zawołanie jak to robił w programie z chusteczką to tylko tacy potrafią.
Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginiona Beata Klimek
Bierz poprawkę na to, że te wszystkie podkasty powstały z początkowych opowieści rodziny Beaty. Po czasie wyszło, że dużo rzeczy było nieprawdziwych. Np rodzina twierdziła, że Jan bił żonę i dzieci. Teraz już wiemy, że to nieprawda. Sprawa została umorzona, w orzeczeniu sąd wyraźnie mówi że Katarzyna (siostra Beaty) namawiała dzieci do fałszywych zeznań.
https://zapodaj.net/plik-9f4kvU5jmj
zeznania Beaty ze sprawy rozwodowej wskazują na to samo.
https://zapodaj.net/plik-US08ZzO4dP
Nie wiadomo jak wiele rzeczy jest jeszcze przekłamanych. Na pewno dużo skoro Jan jest wolny.
https://zapodaj.net/plik-9f4kvU5jmjzeznania Beaty ze sprawy rozwodowej wskazują na to samo.
https://zapodaj.net/plik-US08ZzO4dPNie wiadomo jak wiele rzeczy jest jeszcze przekłamanych. Na pewno dużo skoro Jan jest wolny.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/spowiedz ... ed&utm_v=2
Co myślicie? Ja w dalszym ciągu nie rozumiem jak nie można znaleźć kobiety z małej wsi. To nie jest jak z Iwoną Wieczorek, duże miasto, kluby, parki, plaża itp. tutaj jest mała wieś i zero śladów? Zero czegokolwiek?
Co myślicie? Ja w dalszym ciągu nie rozumiem jak nie można znaleźć kobiety z małej wsi. To nie jest jak z Iwoną Wieczorek, duże miasto, kluby, parki, plaża itp. tutaj jest mała wieś i zero śladów? Zero czegokolwiek?
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Chyba pani prawnik mu to pisała. :D Szykuje grunt pod proces. Nie w jedo stylu. 180 stopni odwrotu od tego, co paplał do tej pory.Pola86 pisze: ↑śr sie 06, 2025 8:04 am https://www.fakt.pl/wydarzenia/spowiedz ... ed&utm_v=2
- gunernialne
- Szpilson
Beata niespodziewanie pojawi się odmieniona po latach na ślubie Jana z kolejną partnerką i dokona mitycznego przemówienia, gdy ksiądz zapyta czy ktoś zna powód, dla którego narzeczeni nie mogą połączyć się węzłem małżeńskimBuka@ pisze: ↑ndz sie 03, 2025 10:40 pm Chwila czekajcie, on zostawił tą Agnieszkę i już ma inną ? A jak to niby wyszło ? Poinformował media o tym czy sam napisał w necie bo ma się za yyy celebryte ? Co za kobieta chciałaby się z takim ... "Janem" spotykać ? Co tu się nawyprawialoco to za serial brazylijski, gdzie jest Beata ja się pytam ?!
A tak serio to lepiej, żeby odnalazła się szybciej jednak
- berry blast
- Kciuk
Jan chciał mieć rodzinę i dzieci, a teraz siostra Beaty twierdzi, że jak Jan przyjeżdża do Poradza i dzieci są na podwórku to on się nawet koło nich nie zatrzyma żeby pogadać.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Boże zaraz będzie rok jak zniknęła
-
Amparo2025
- GreckieWakacje
No taki jest wstydliwy do kobiet
On nie jest wstydliwy tylko dumny. To kobieta ma za nim latać i pisać. Dlatego nie wierze, że to on poderwał Agę na tik toku. Na pewno ona musiała za nim latać jak cała reszta.
Na ich czacie jest normalna selekcja. Jeszcze jest jeden koleś co nagabuje te dziewczyny.
Na ich czacie jest normalna selekcja. Jeszcze jest jeden koleś co nagabuje te dziewczyny.
Dostępne dla zwykłych ludzi satelity były sprawdzane i nie przelatywały w tym terminie nad wioską
Niebawem minie rok od zaginięcia. I nadal nic nie wiadomo. Panowie z KK jak na początku byli bardzo zaangażowani tak teraz i oni zamikli. Choć tutaj ciekawe czy nie dostali jakiejś reprymendy od policji albo prokuratury, bo za bardzo się mądrzyli. W małej wsi zaginęła kobieta w godzinach porannych, gdzie już prawie wszyscy dookoła byli na nogach. Ciekawe czy jest jeszcze prowadzone jakieś śledztwo czy tylko zawieszone w próżni.
-
PrzerwaNaZycie97
- Ciastko
Postępowania wobec Jana.K umorzone
- Fela_z_Kaniowa
- Willa z basenem
☹
Mam nadzieję, że śledztwa w sprawie zniknięcia Beaty nie zamkną z braku dowodów.
No jest hiper mocna zmowa milczenia miedzyrodzinna, dopoki nie zlapiesz ich za reke to nikt nic nie powie a dowodow w 100% tez niby nie ma czyli zostaje sledztwo poszlakowe ktore w polsce mozna policzyc na palcach jednej reki, zastanawia mnie to jak ci ludzie moga spac z tym ze nic nie mowia policji, jej rodzina sie martwi a tamci wyjebongoPola86 pisze: ↑śr sie 13, 2025 9:31 am Niebawem minie rok od zaginięcia. I nadal nic nie wiadomo. Panowie z KK jak na początku byli bardzo zaangażowani tak teraz i oni zamikli. Choć tutaj ciekawe czy nie dostali jakiejś reprymendy od policji albo prokuratury, bo za bardzo się mądrzyli. W małej wsi zaginęła kobieta w godzinach porannych, gdzie już prawie wszyscy dookoła byli na nogach. Ciekawe czy jest jeszcze prowadzone jakieś śledztwo czy tylko zawieszone w próżni.
-
KasiaBasia56
- Modna
No Agnieszka poszła z tej rodziny ale siedzę cicho,nie wierze że jeśli Janek zrobił Beacie krzywdę i ona by o niczym nawet nie wiedziaładejwor pisze: ↑sob sie 16, 2025 2:01 pm No jest hiper mocna zmowa milczenia miedzyrodzinna, dopoki nie zlapiesz ich za reke to nikt nic nie powie a dowodow w 100% tez niby nie ma czyli zostaje sledztwo poszlakowe ktore w polsce mozna policzyc na palcach jednej reki, zastanawia mnie to jak ci ludzie moga spac z tym ze nic nie mowia policji, jej rodzina sie martwi a tamci wyjebongo
Jak mozesz do tego dojsc jezeli to jest mala wioska i panuie zmowa milczenia + adwokaci ktorzy bronia tych osob?
A do tego dość nieudolne służby, które na początku zapewne olały sprawę. Osoba/osoby chyba są bardzo pewnie że nie zostanie p. Beata odnaleziona bo przez tyle miesięcy coś by się wyklarowała a jak widać nikt portkami nie trzęsie.