Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Krzysiek90
Koczkodan

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Krzysiek90 »

Chruma pisze: śr lip 30, 2025 9:25 am A to oni prowadzą śledztwo czy prokurator?
prokurator. I jaki ma to z tym zwiazek? Ja oceniam tutaj ich jako youtuberów.

Szczegolnie szef tego kanalu sie dziwnie zachowuje. Chyba chce sprawiac wrazenie, ze wie wszystko o tej sprawie i jest kilka krokow przed innymi, a praktyka pokazuje co innego.

Jeszcze kilka miesiecy temu robil takie dziwne aluzje, ze inni korzystają z jego pracy i tak trochę szydził z tych kanalow bazujacych na AI (ogolnie zgadzam sie, ze te kanaly nie wnoszą nic pozytywnego). Tak jakby chlop chcial miec monopol na tę sprawę na polskim yt.

Jakos ten szef mi nie przypadl do gustu i bardziej darzę sympatią jego stonowanego brata
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

Krzysiek90 pisze: śr lip 30, 2025 10:15 am

Jakos ten szef mi nie przypadl do gustu i bardziej darzę sympatią jego stonowanego brata
Kolejny z wybujałym ego. W tej sprawie już znamy podobnych - Ewelina, szeptuś. Jakby wszystkie rozumy pozjadali a tak naprawdę zajmują się tylko plotami i nabijaniem wyświetleń.
agave
GreckieWakacje

Post autor: agave »

Śledziłam tylko pobieżnie tę sprawę, ale przesłuchałam wczoraj podcastu Śledziowej. Przecież tam WSZYSTKO wskazuje na tego wioskowego kretyna i jego latawicę. Nie wiem z czym policja ma problem? Ciała Anny Garskiej też nie mają, a męża-policjanta potrafili skazać.
Psychol zgotował jej przed śmiercią piekło razem z teściami, a potem odebrał matkę dzieciom, które w rodzinnym domu zapewne też przeszły dramat.
Jakim ostatnim skur******* trzeba być? Facet musi mieć jakieś psychopatyczne zaburzenia bo tak płakać na zawołanie jak to robił w programie z chusteczką to tylko tacy potrafią.
Jasimalgosia
LouiBag

Post autor: Jasimalgosia »

Gdzie zobaczę nowa laske naszego erotomana z Poradza?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Jasimalgosia pisze: czw lip 31, 2025 10:47 am Gdzie zobaczę nowa laske naszego erotomana z Poradza?
też bym chciała zobaczyć, ponoć zadbana elegancka kobieta, pewnie dostrzegła w Janku jakiś wewnętrzny blask niewidoczny gołym okiem 👀
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

agave pisze: czw lip 31, 2025 7:00 am Śledziłam tylko pobieżnie tę sprawę, ale przesłuchałam wczoraj podcastu Śledziowej. Przecież tam WSZYSTKO wskazuje na tego wioskowego kretyna i jego latawicę. Nie wiem z czym policja ma problem? Ciała Anny Garskiej też nie mają, a męża-policjanta potrafili skazać.
Psychol zgotował jej przed śmiercią piekło razem z teściami, a potem odebrał matkę dzieciom, które w rodzinnym domu zapewne też przeszły dramat.
Jakim ostatnim skur******* trzeba być? Facet musi mieć jakieś psychopatyczne zaburzenia bo tak płakać na zawołanie jak to robił w programie z chusteczką to tylko tacy potrafią.

W przypadku Anny Garskiej było dużo więcej dowodów obciążających czego niestety nie ma w Poradzu :(
Zoja83
GreckieWakacje

Post autor: Zoja83 »

Ja to się zastanawiam, czy to teściu jej nie kropnął...nawet nie celowo tylko w jakiejś awanturze czy coś.
aqeb22
ŚpioszkiKenzo

Post autor: aqeb22 »

Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

no mi to niewiele mówi. oczywiście ciekawe są takie analizy mowy ciała ale często z rękami coś "trzeba robić" ja na przykład często krzyżuję ręce ale z perspektywy czasu widzę, że nie w opozycji do rozmówcy tylko do tematu. Bawię się też włosami jak mam rozpuszczone i to podobno objaw kokieterii ale ja tak mam w różnych sytuacjach. Ręce w kieszeni trzymam bo lubię, niby to oznaka niepewności siebie, u mnie wręcz przeciwnie. Jak sobie analizuję te postawy obronne to wszystkie są takie same - ręce skrzyżowane, w kieszeni, za sobą - to się wyklucza. Najlepiej to trzymać w ręce jakiś kieliszek z w...odą to nikt nie będzie deliberował na ten temat 🍷
Jasimalgosia
LouiBag

Post autor: Jasimalgosia »

Czy Januchta usunal Facebooka?
marii17

Post autor: marii17 »

Jasimalgosia pisze: ndz sie 03, 2025 9:32 am Czy Januchta usunal Facebooka?
Ma cały czas. Na profilowym u niego teraz jakiś stary, szary mercedes.
Amparo2025
GreckieWakacje

Post autor: Amparo2025 »

Osobiście jestem w szoku całą tą sprawą. Znika kobieta w biały dzień, pomimo kilku osób w domu ona znika.
Były mąż ją oczernia od początku z kochanką.
Po kilku miesiącach od zniknięcia kochanka zostaje porzucona przez ex męża.
Ex mąż ma nową kochankę. Wyrzuca byłą kochankę, oczernia.

Gdyby to nie było na faktach w realu, pomyślałabym że to jakaś telenowela.

Zgubiłam się i szczerze mówiąc nie wiem już nic.
Buka@
MiamiBicz

Post autor: Buka@ »

Chwila czekajcie, on zostawił tą Agnieszkę i już ma inną ? A jak to niby wyszło ? Poinformował media o tym czy sam napisał w necie bo ma się za yyy celebryte ? Co za kobieta chciałaby się z takim ... "Janem" spotykać ? Co tu się nawyprawialo 🤣 co to za serial brazylijski, gdzie jest Beata ja się pytam ?!
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Buka@ pisze: ndz sie 03, 2025 10:40 pm Chwila czekajcie, on zostawił tą Agnieszkę i już ma inną ? A jak to niby wyszło ? Poinformował media o tym czy sam napisał w necie bo ma się za yyy celebryte ? Co za kobieta chciałaby się z takim ... "Janem" spotykać ? Co tu się nawyprawialo 🤣 co to za serial brazylijski, gdzie jest Beata ja się pytam ?!
to Agnieszka pierwsza udzieliła wywiadu dziennikarzowi Kanału Kryminalnego Extra. Opowiadała że już nie jest taka pewna, że już nie da sobie za Janka ręki uciąć. Potem on, oczywiście w rozmowie z faktem, opowiadał że wyprowadził Agnieszkę ze swojego domu i odwiózł do Włocławka. I że teraz, gdy ma nową elegancką przyjaciółkę, to Agnieszka się mści i takie rzeczy gada. Janek nie wie dlaczego, ale może z zazdrości, bo ta "nowa przyjaciółka jest od niej młodsza, może lepiej wygląda" LOL ten to ma tupet
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

berry blast pisze: ndz sie 03, 2025 10:51 pm to Agnieszka pierwsza udzieliła wywiadu dziennikarzowi Kanału Kryminalnego Extra. Opowiadała że już nie jest taka pewna, że już nie da sobie za Janka ręki uciąć. Potem on, oczywiście w rozmowie z faktem, opowiadał że wyprowadził Agnieszkę ze swojego domu i odwiózł do Włocławka. I że teraz, gdy ma nową elegancką przyjaciółkę, to Agnieszka się mści i takie rzeczy gada. Janek nie wie dlaczego, ale może z zazdrości, bo ta "nowa przyjaciółka jest od niej młodsza, może lepiej wygląda" LOL ten to ma tupet
Czyli faktycznie ona może nie brała w tym udziału tak by siedziała cicho.. Może to rodzice faktycznie pomogli i działali we trójkę.. Fakt od łączenia kamery przemawia o tym że planowali jej coś zrobić... A może faktycznie miała dość i uciekła a ta siostra ja kryje.. Nie wiem już mam taki mętlik
Awatar użytkownika
Wiedzmaspodlasu
Mokra Włoszka

Post autor: Wiedzmaspodlasu »

Ta nowa to chyba podstawiona jest. Ciężko mi uwierzyć, że jakaś kobieta może się nim zainteresować po tym wszystkim.
Jeśli rzeczywiście jest elegancka i młodsza😂
Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

Post autor: kvsiv17 »

Wiedzmaspodlasu pisze: pn sie 04, 2025 9:04 am Ta nowa to chyba podstawiona jest. Ciężko mi uwierzyć, że jakaś kobieta może się nim zainteresować po tym wszystkim.
Niestety nie zrozumiesz ludzkich zachowan, skoro zainteresowanie mial nawet trynkiewicz…
Hunde
SushiRoll

Post autor: Hunde »

Martwię się, żeby ze sprawy Beaty nie zrobiła się druga sprawa Iwony Wieczorek. Teoretycznie zaginięcie bardzo medialne, jest dużo informacji, ale nadal żadnych konkretów i nic nie wiadomo na 100% ☹️. Gdy sprawy są mocno medialne narasta wokół nich dużo teorii i jest szum informacyjny. Tutaj dodatkowo mamy "celebrytów" Jana i Agę.
Wydawałoby się, że z racji medialności będzie dążenie policji do jak najszybszego rozwiązania obu spraw . Niestety, obie kobiety jak kamień w wodę..
Amparo2025
GreckieWakacje

Post autor: Amparo2025 »

Wiedzmaspodlasu pisze: pn sie 04, 2025 9:04 am Ta nowa to chyba podstawiona jest. Ciężko mi uwierzyć, że jakaś kobieta może się nim zainteresować po tym wszystkim.
Patrząc na grupę zaginięcia czy jakoś tak i to ile on ma tam fanek, które chciałyby aby je zauważył to jestem w stanie uwierzyć, że ma nową kochankę 🤦🏻‍♀️😅
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

kvsiv17 pisze: pn sie 04, 2025 9:19 am Niestety nie zrozumiesz ludzkich zachowan, skoro zainteresowanie mial nawet trynkiewicz…
dokładnie, trynkiewicz znalazł żonę siedząc w więzieniu, ona była szalenie dumna że jest żoną "Mariuszka". Z kolei do Breivika, który na Utoyi i w siedzibie premiera Norwegii zastrzelił 77 osób, przychodziły tysiące listów od zakochanych fanek, część pewnie zafascynowana ideologią jaka nim kierowała, a część zauroczona blond kawalerem.
Także tak - nasz adonis Janek z Poradza też mógł znaleźć swoją Agę, a potem młodszą i bardziej elegancką Martynę.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Amparo2025 pisze: pn sie 04, 2025 9:28 pm Patrząc na grupę zaginięcia czy jakoś tak i to ile on ma tam fanek, które chciałyby aby je zauważył to jestem w stanie uwierzyć, że ma nową kochankę 🤦🏻‍♀️😅
On z wieloma flirtuje ;P
Każda wyczekuje na swoją kolejkę
Minimonimini123
Jesa

Post autor: Minimonimini123 »

No byłby niezły zwrot akcji. B)
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Jasimalgosia pisze: czw lip 31, 2025 10:47 am Gdzie zobaczę nowa laske naszego erotomana z Poradza?
Polajkowała mu profilowe,szukaj M.D.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Nawet mu dała serduszko <3
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

florella pisze: śr sie 06, 2025 12:03 am Nawet mu dała serduszko <3
Słodziaki <3