Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

No dziś już jest ktora a oni ani jednej relacji bo co by mial powiedzieć ze znów Magda jedzie 🤣🤣🤣dodal zdjęcie stare chyba jak byli świecić tego alla Baranka kiedyś tak mi sie wydaje ...jedzie na zdjęciach starych caly czas....
Albo rozwala mnie jak daje przemianę Magdy jak była z brzuchem w ciazy i teraz...przecież logiczne jest ze kobieta w ciazy jest grubsza ...więc darował by sobie to porównanie!🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

A i caly czas mowil ze Nikola zaczyna sie odchudzać itd no nie mogę sie doczekać jak jej idzie na tej tatusiowej diecie ...a po drugie jakieś ponad pół roku temu mowil ze teraz pracuje by Magda miała pośladki 🤣🤣jakoś to wszystko sie nie sparwdza ...jak mu nie wstyd...myśli ze ludzie nie pamiętają....
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: sob paź 25, 2025 4:23 pm No dziś już jest ktora a oni ani jednej relacji bo co by mial powiedzieć ze znów Magda jedzie 🤣🤣🤣dodal zdjęcie stare chyba jak byli świecić tego alla Baranka kiedyś tak mi sie wydaje ...jedzie na zdjęciach starych caly czas....
Albo rozwala mnie jak daje przemianę Magdy jak była z brzuchem w ciazy i teraz...przecież logiczne jest ze kobieta w ciazy jest grubsza ...więc darował by sobie to porównanie!🤣🤣🤣
Oni nie byli wtedy świecić, Furiat nie chodzi do kościoła ona również, co by niby mieli poświęcić chyba same jajka 😂 celowo tak zrobili aby nie było że nie chodzą choć raz na mszę jak przystało na polaka,więc to było ugrane, ubrali się odświętnie, dla obserwatorów, to Janek gdzie był? Pewnie spał, bo dziwne że by go nie wzieli, a w ten dzień była u nich jego matka i córka i brat ,więc wstyd że nie poświęcili nawet dla tradycji. Nawet nie pokazane było ani mówione o przygotowaniach do komuni świętej Jaśka zero wspomnienia o tym ,dlatego oni nie są prawdomowcami.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Może Janek nie przystepował do komunii. Nie ma to nic do tego wątku.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: sob paź 25, 2025 5:45 pm Może Janek nie przystepował do komunii. Nie ma to nic do tego wątku.
Ma ,bo pani wyżej napisała że jak byli ze święconkom, więc strój również nie taki jaki powinien być do kościoła z wychodząca piersią z boku i dekoltem na dodatek bez stanika, drugie to że wątek jest z kwietnia i wszystko co w nim napisał. Oglądacie go a nie widzicie że ciągle wstawia spamy. I wątek o miłości i zagubieniu co niektórzy już znają.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Sara345 pisze: sob paź 25, 2025 6:34 pm Mam wrażenie, że ich znasz osobiście :>?
Tez mam wrażenie jakby tu sasiad sie wypowiadał;)
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: sob paź 25, 2025 7:14 pm Tez mam wrażenie jakby tu sasiad sie wypowiadał;)
Sąsiady wszystko wiedzą,o ile to sąsiad, bo może znajomy. Chrztu zapewne też nie było ,I o czym tu mowa swieconka też pusty koszyk,Furiat by się chwalił co włożył, a tu nic nie było mówione i pokazywane.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Sara345 pisze: sob paź 25, 2025 10:19 pm I wiesz na 100%, że się rozstali? I udają dla utrzymania klientów?
Albo tylko pisze tak ,tu dowody muszą być, bo to co widzimy to nic nie mówi. Myślę że jakby tak było to powiedzieli by o tym, nie wieże ze by chcieli tak udawać, jeżeli ktoś się rostaje to nie spotyka się, tym bardziej nie sypia że sobą.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Już macał marchewkowego placka 🤮co on ma z tym dotykaniem, on pilnuje jej o tego co ona je ,już to zauważyłem, nawet w sklepie ogląda i maca i nie kładzie jak leży tylko rzuca pojeb.
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Wczoraj był w rybnym i nagle uciął relacje a później na parkingu wymyśla co chłopaki o nim mówili 🤦
Ciekawe czemu tego nie pokazał na "żywo" skoro wszystko tam nagrywa
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Kwiatomat pisze: ndz paź 26, 2025 7:17 pm Wczoraj był w rybnym i nagle uciął relacje a później na parkingu wymyśla co chłopaki o nim mówili 🤦
Ciekawe czemu tego nie pokazał na "żywo" skoro wszystko tam nagrywa
Bo oszukuje ze wszystkim , masakra dużo jest nie wyjaśnionych spraw na relacjach i dlatego są ucinane.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Boże co za czubki z tym nagraniem nowego chellengu🤣🤣widac po dolaczeniach ze juz im marnie idzie i znów zrobili z sibie pośmiewisko...tak naprawdę to jak ich oglądam to wstyd mi za nich....on koszula elegancka i spodenki sportowe 🤣🤣a ona cała na sportowo i zachowują sie jak dzieci...Jezu ile to kg można schudnąć w ciągu tych 10 tyg pobijają wszystkich 🤣🤣🤣😂😂😂czuć ze z interesem coraz gorzej i szukają dalej naiwnych...
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: ndz paź 26, 2025 9:55 pm Boże co za czubki z tym nagraniem nowego chellengu🤣🤣widac po dolaczeniach ze juz im marnie idzie i znów zrobili z sibie pośmiewisko...tak naprawdę to jak ich oglądam to wstyd mi za nich....on koszula elegancka i spodenki sportowe 🤣🤣a ona cała na sportowo i zachowują sie jak dzieci...Jezu ile to kg można schudnąć w ciągu tych 10 tyg pobijają wszystkich 🤣🤣🤣😂😂😂czuć ze z interesem coraz gorzej i szukają dalej naiwnych...
No i kolejne 399 😂jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś tak pajacowal z dietetyków czy ogólnie trenerów aby coś zarobić, I nie zapominajmy ze ten filmik jest przerobiony, kiedyś też tak wylecieli jak debile właśnie, w tych samych strojach ,ogłaszali chyba petarde 2 bo petarde 1 to w lesie. Oni mają coś z głową, ona w krótkich spodenkach aż dupsko wychodzi, Janek obok ,co to ma być, wstyd robi dzieciakowi nie okiełznana ona.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Sam sobie komentuje zjebany filmik , konta sport rap pasja życia, że doloncza do wyzwania 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

On ma rozdwojenie?
dawidszulcc pisze: ndz paź 26, 2025 10:39 pm Sam sobie komentuje zjebany filmik , konta sport rap pasja życia, że doloncza do wyzwania 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

I tymi paluchami z kurzajkami w tym serze 🤦
ochyda 😝
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Od ogłoszenia wyzwania mają kilkaset dołączeń 🤦
I co mu zrobisz?😉😉😉
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Nie bylo mnie wczoraj zbytnio na IG - ominelo mnie cos ciekawego??? 😅😅😅😅😅🤣🤣🤣😂😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Wieje nudą. Ale mimo to uśmiech na twarz i skaczemy jak małpy.
tomasz4999
Modna

18 osob od piatku (a mamy poniedzialek) x 399zl to wcale tak zle im nie idzie, prosze im nie umniejszac, chcialbym tak zarabiac xD
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

÷ na dwa czy jak tam CF to rozgrywa $$$ i może jakiś podatek jednak odprowadzają. Źle oczywiście nie jest, ale jak trzeba się wyglupić żeby to zarobić 🫢
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Madzia powiedziała że dołączają też wcześniejsze osoby z indywidualnego prowadzenia więc to nie koniecznie są nowe sprzedane petardy
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Widac naprawdę ze jest cos na rzeczy...na dzień jedna dwie relacje razem dla podtrzymania...tak to stare przemiany czy cos...widac ze nie mieszkają razem tak na codzien...Magda ma u sb laptop a on w swoim biurze niby🤣
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: pn paź 27, 2025 8:17 pm Widac naprawdę ze jest cos na rzeczy...na dzień jedna dwie relacje razem dla podtrzymania...tak to stare przemiany czy cos...widac ze nie mieszkają razem tak na codzien...Magda ma u sb laptop a on w swoim biurze niby🤣
Są razem ,tylko nie pokazują aż tego, Magda uśmiechnięta iwg, nie widać aby było coś nie tak.
tomasz4999
Modna

O ja pier*ole xD mowilem wczesniej ze nie bylo mnie dzien caly i dopiero teraz zobaczylem filmik z wczoraj jak tanczy w krotkich spodenkach i koszuli :))))( o ku*wa az sam palilem sie ze wstydu i zazenowania ogladajac jak oni se podskakuja xD aha i widze ze do czelendzu dolaczyl tez Sport Rap Pasja Zycia 🤣🤣😅🤣😂😂🤣😅 hahahahhahaahahahahhahahaaha o jezu sikam.... kocham ich, przyznaje sie, jestem uzalezniony 🤣🤣🤣🤣 aha a przemiana tej czarnej laski z przed chwili ma dobre 5-6 lat, poprzednia dzisiejsza z reszta tez 🤣🤣🤣🤣🤣