Albo rozwala mnie jak daje przemianę Magdy jak była z brzuchem w ciazy i teraz...przecież logiczne jest ze kobieta w ciazy jest grubsza ...więc darował by sobie to porównanie!
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
No dziś już jest ktora a oni ani jednej relacji bo co by mial powiedzieć ze znów Magda jedzie 

dodal zdjęcie stare chyba jak byli świecić tego alla Baranka kiedyś tak mi sie wydaje ...jedzie na zdjęciach starych caly czas....
Albo rozwala mnie jak daje przemianę Magdy jak była z brzuchem w ciazy i teraz...przecież logiczne jest ze kobieta w ciazy jest grubsza ...więc darował by sobie to porównanie!

A i caly czas mowil ze Nikola zaczyna sie odchudzać itd no nie mogę sie doczekać jak jej idzie na tej tatusiowej diecie ...a po drugie jakieś ponad pół roku temu mowil ze teraz pracuje by Magda miała pośladki 
jakoś to wszystko sie nie sparwdza ...jak mu nie wstyd...myśli ze ludzie nie pamiętają....
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Oni nie byli wtedy świecić, Furiat nie chodzi do kościoła ona również, co by niby mieli poświęcić chyba same jajkaAniaW91 pisze: ↑sob paź 25, 2025 4:23 pm No dziś już jest ktora a oni ani jednej relacji bo co by mial powiedzieć ze znów Magda jedziedodal zdjęcie stare chyba jak byli świecić tego alla Baranka kiedyś tak mi sie wydaje ...jedzie na zdjęciach starych caly czas....
Albo rozwala mnie jak daje przemianę Magdy jak była z brzuchem w ciazy i teraz...przecież logiczne jest ze kobieta w ciazy jest grubsza ...więc darował by sobie to porównanie!![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ma ,bo pani wyżej napisała że jak byli ze święconkom, więc strój również nie taki jaki powinien być do kościoła z wychodząca piersią z boku i dekoltem na dodatek bez stanika, drugie to że wątek jest z kwietnia i wszystko co w nim napisał. Oglądacie go a nie widzicie że ciągle wstawia spamy. I wątek o miłości i zagubieniu co niektórzy już znają.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Albo tylko pisze tak ,tu dowody muszą być, bo to co widzimy to nic nie mówi. Myślę że jakby tak było to powiedzieli by o tym, nie wieże ze by chcieli tak udawać, jeżeli ktoś się rostaje to nie spotyka się, tym bardziej nie sypia że sobą.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Już macał marchewkowego placka
co on ma z tym dotykaniem, on pilnuje jej o tego co ona je ,już to zauważyłem, nawet w sklepie ogląda i maca i nie kładzie jak leży tylko rzuca pojeb.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Bo oszukuje ze wszystkim , masakra dużo jest nie wyjaśnionych spraw na relacjach i dlatego są ucinane.
Boże co za czubki z tym nagraniem nowego chellengu
widac po dolaczeniach ze juz im marnie idzie i znów zrobili z sibie pośmiewisko...tak naprawdę to jak ich oglądam to wstyd mi za nich....on koszula elegancka i spodenki sportowe 
a ona cała na sportowo i zachowują sie jak dzieci...Jezu ile to kg można schudnąć w ciągu tych 10 tyg pobijają wszystkich 

czuć ze z interesem coraz gorzej i szukają dalej naiwnych...
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
No i kolejne 399AniaW91 pisze: ↑ndz paź 26, 2025 9:55 pm Boże co za czubki z tym nagraniem nowego chellenguwidac po dolaczeniach ze juz im marnie idzie i znów zrobili z sibie pośmiewisko...tak naprawdę to jak ich oglądam to wstyd mi za nich....on koszula elegancka i spodenki sportowe
a ona cała na sportowo i zachowują sie jak dzieci...Jezu ile to kg można schudnąć w ciągu tych 10 tyg pobijają wszystkich
czuć ze z interesem coraz gorzej i szukają dalej naiwnych...
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Sam sobie komentuje zjebany filmik , konta sport rap pasja życia, że doloncza do wyzwania 

On ma rozdwojenie?
dawidszulcc pisze: ↑ndz paź 26, 2025 10:39 pm Sam sobie komentuje zjebany filmik , konta sport rap pasja życia, że doloncza do wyzwania![]()
-
tomasz4999
- Modna
Nie bylo mnie wczoraj zbytnio na IG - ominelo mnie cos ciekawego??? 

-
tomasz4999
- Modna
18 osob od piatku (a mamy poniedzialek) x 399zl to wcale tak zle im nie idzie, prosze im nie umniejszac, chcialbym tak zarabiac xD
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Są razem ,tylko nie pokazują aż tego, Magda uśmiechnięta iwg, nie widać aby było coś nie tak.
-
tomasz4999
- Modna
O ja pier*ole xD mowilem wczesniej ze nie bylo mnie dzien caly i dopiero teraz zobaczylem filmik z wczoraj jak tanczy w krotkich spodenkach i koszuli
)))( o ku*wa az sam palilem sie ze wstydu i zazenowania ogladajac jak oni se podskakuja xD aha i widze ze do czelendzu dolaczyl tez Sport Rap Pasja Zycia 

hahahahhahaahahahahhahahaaha o jezu sikam.... kocham ich, przyznaje sie, jestem uzalezniony 

aha a przemiana tej czarnej laski z przed chwili ma dobre 5-6 lat, poprzednia dzisiejsza z reszta tez