Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Boże co za czubki z tym nagraniem nowego chellengu
widac po dolaczeniach ze juz im marnie idzie i znów zrobili z sibie pośmiewisko...tak naprawdę to jak ich oglądam to wstyd mi za nich....on koszula elegancka i spodenki sportowe 
a ona cała na sportowo i zachowują sie jak dzieci...Jezu ile to kg można schudnąć w ciągu tych 10 tyg pobijają wszystkich 

czuć ze z interesem coraz gorzej i szukają dalej naiwnych...
-
dawidszulcc
- SushiRoll
No i kolejne 399AniaW91 pisze: ↑ndz paź 26, 2025 9:55 pm Boże co za czubki z tym nagraniem nowego chellenguwidac po dolaczeniach ze juz im marnie idzie i znów zrobili z sibie pośmiewisko...tak naprawdę to jak ich oglądam to wstyd mi za nich....on koszula elegancka i spodenki sportowe
a ona cała na sportowo i zachowują sie jak dzieci...Jezu ile to kg można schudnąć w ciągu tych 10 tyg pobijają wszystkich
czuć ze z interesem coraz gorzej i szukają dalej naiwnych...
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Sam sobie komentuje zjebany filmik , konta sport rap pasja życia, że doloncza do wyzwania 

On ma rozdwojenie?
dawidszulcc pisze: ↑ndz paź 26, 2025 10:39 pm Sam sobie komentuje zjebany filmik , konta sport rap pasja życia, że doloncza do wyzwania![]()
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Nie bylo mnie wczoraj zbytnio na IG - ominelo mnie cos ciekawego??? 

-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
18 osob od piatku (a mamy poniedzialek) x 399zl to wcale tak zle im nie idzie, prosze im nie umniejszac, chcialbym tak zarabiac xD
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Są razem ,tylko nie pokazują aż tego, Magda uśmiechnięta iwg, nie widać aby było coś nie tak.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
O ja pier*ole xD mowilem wczesniej ze nie bylo mnie dzien caly i dopiero teraz zobaczylem filmik z wczoraj jak tanczy w krotkich spodenkach i koszuli
)))( o ku*wa az sam palilem sie ze wstydu i zazenowania ogladajac jak oni se podskakuja xD aha i widze ze do czelendzu dolaczyl tez Sport Rap Pasja Zycia 

hahahahhahaahahahahhahahaaha o jezu sikam.... kocham ich, przyznaje sie, jestem uzalezniony 

aha a przemiana tej czarnej laski z przed chwili ma dobre 5-6 lat, poprzednia dzisiejsza z reszta tez 

-
dawidszulcc
- SushiRoll
Wszystko co pokazują jest spamowane, zero nowych ,a te osoby nawet komentarza nie dadzą, ciekawe co i dlaczego nie skomentują, ogólnie to połowa ludzi komentujących ma max do 10 znajomych i zero postów mi się wydaje że on te konta pozakładał i sam pisze te komentarze, albo płaci komuś drobne kwoty żeby ktoś coś napisał lub polajkował. Już mnie niczym nie zaskoczą.tomasz4999 pisze: ↑pn paź 27, 2025 9:52 pm O ja pier*ole xD mowilem wczesniej ze nie bylo mnie dzien caly i dopiero teraz zobaczylem filmik z wczoraj jak tanczy w krotkich spodenkach i koszuli)))( o ku*wa az sam palilem sie ze wstydu i zazenowania ogladajac jak oni se podskakuja xD aha i widze ze do czelendzu dolaczyl tez Sport Rap Pasja Zycia
hahahahhahaahahahahhahahaaha o jezu sikam.... kocham ich, przyznaje sie, jestem uzalezniony
aha a przemiana tej czarnej laski z przed chwili ma dobre 5-6 lat, poprzednia dzisiejsza z reszta tez
![]()
-
paolina.zet
- RóżowePolo
Noo ogólnie chyba w sobotę dał zdjęcie tej tortilli zawiniętej w papierze a dzisiaj mamy filmik jak Magda przygotowuje te tortille … super 3 dni to robili. Dziwne że relacje są filmikami z paru dni a nie są bieżące.
Raczej nie ma co dywagować bo to że mieszkają osobno jest pewne na 100% nigdy Czarny nie chodził sam po ulicy i nie nagrywał się w ten sposób, poza tym są to miejscówki jego nowego mieszkania.
Uwierzyłabym że nie są razem ale na relacji jak stali przy balkonie jednak ją pocałował z pewnością coś się tam psuje ale chyba jeszcze próbują coś naprawić.
Raczej nie ma co dywagować bo to że mieszkają osobno jest pewne na 100% nigdy Czarny nie chodził sam po ulicy i nie nagrywał się w ten sposób, poza tym są to miejscówki jego nowego mieszkania.
Uwierzyłabym że nie są razem ale na relacji jak stali przy balkonie jednak ją pocałował z pewnością coś się tam psuje ale chyba jeszcze próbują coś naprawić.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Iwe to akurat zdradził z Magdą, ale zgadza się że też ja faworyzował słowami i czym tylko chciał, Iwie to robił zdjęcia jak była w stringach cały tylek na wierzchu i on to wstawił na fb
No ta koszula i spodenki to jest klasa i szyktomasz4999 pisze: ↑pn paź 27, 2025 9:52 pm O ja pier*ole xD mowilem wczesniej ze nie bylo mnie dzien caly i dopiero teraz zobaczylem filmik z wczoraj jak tanczy w krotkich spodenkach i koszuli)))( o ku*wa az sam palilem sie ze wstydu i zazenowania ogladajac jak oni se podskakuja xD aha i widze ze do czelendzu dolaczyl tez Sport Rap Pasja Zycia
![]()
Madzi tez tak robił na początku, ale może dziewczyna nauczyła się na cudzych blędachdawidszulcc pisze: ↑pn paź 27, 2025 10:36 pm Iwe to akurat zdradził z Magdą, ale zgadza się że też ja faworyzował słowami i czym tylko chciał, Iwie to robił zdjęcia jak była w stringach cały tylek na wierzchu i on to wstawił na fbakurat stała tyłem, cuda wyczyniał z nią i upokarzał w perfidny sposób.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Może dopiero otworzyła oczy ,ale wiem jedno ona lubi pokazywać się w takiej wersji i ja to kręci . Tylko żal tego jej syna że ma taką matkę a dla pozorów przed obserwatorami to wszystko jest wstanie zrobić, I udawać kochająca mamusie, straszna ona jest jeszcze jak nagrywa te relacje i się przybliżają to cery mają takie paskudne i te jej oczy ledwo na nie patrzy ,kupa zmarszczek, szprycuje się wszystkim niby dobrze je a i tak wygląda staro.
dawidszulcc pisze: ↑pn paź 27, 2025 11:04 pm Może dopiero otworzyła oczy ,ale wiem jedno ona lubi pokazywać się w takiej wersji i ja to kręci . Tylko żal tego jej syna że ma taką matkę a dla pozorów przed obserwatorami to wszystko jest wstanie zrobić, I udawać kochająca mamusie, straszna ona jest jeszcze jak nagrywa te relacje i się przybliżają to cery mają takie paskudne i te jej oczy ledwo na nie patrzy ,kupa zmarszczek, szprycuje się wszystkim niby dobrze je a i tak wygląda staro.
To prawda nawalone tapety Że aż staro wyglada ,bo to się zbiera w zmarszczkach i je podkreśla i spod tych rzęs,wachlarzy ledwo co te jej oczy widać
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Myśli że jest piękna
Piękno pojęcie względne, nie wszystkim musi się podobać. Ale jak CF mówi że on lubi kobiety naturalne i ze zrobioną laską do łóżka nie pójdzie, a Madzia siedzi obok i słucha z tymi ustami, rzęsami, czołem naciągnietym, wlosami przedłużonymi, protezami piersi, pazurami to jest dopiero jest ironia. I ja rozumiem że ona chce się poprawiać, może takie czasy ale ona to wszytko robi przesadnie, na grubo
a ten lubi naturalne, no cóż...
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Ja tam nie wnikam jak kto wyglada - kwestia gustu i tego kto co lubi, niech kazdy wyglada jak chce i bez obrazania prosze po raz kolejny....
ja skupiam sie na czerpaniu przyjemnosci polaczonej z delikatna nutka żenady zazenowania oraz KRINDŻU sluchajac glownie roberta i jego opowiesci nt. Gromu, 9657 rodzajow diet dla mezczyzn itd.
ja skupiam sie na czerpaniu przyjemnosci polaczonej z delikatna nutka żenady zazenowania oraz KRINDŻU sluchajac glownie roberta i jego opowiesci nt. Gromu, 9657 rodzajow diet dla mezczyzn itd.