Hej,
Proponowałam założenia grupę. Mogę być administratorem. Była jeszcze jedna osoba chętna.
U ciebie aktualne?
Hejo
Nie stawia się tarota za free. Dajesz swoją energię, wkładasz w to coś i coś powinnaś wyciągnąć dla siebie z tego. Przecież to zaburza energetykę.odpalskreta pisze: ↑ndz lip 13, 2025 8:32 pm Dziewczyny jakby któraś z was chciała tarota to napiszcie do mnie na instagramie odpalskreta ze jesteście z Wandy i wam postawię za free oczywiście
Tarota można stawiać na swoich zasadach. Każdy ma swoje BHP pracy z kartami i myślałam ze ten fakt jest jasny. Oczywiście wiadomo ze najprościej i najfajniej brać za to pieniądze. Ja ich nie potrzebuje, a stawiam tarota z chęci pomocy innym, to też jest korzyść dla mnie żeby sobie jeszcze więcej praktykować, bo nie czuję się aktualnie ekspertem, do tego aby pobierać za to pieniądze. A wymiana energii może nastąpić na różne sposoby nie tylko poprzez pieniądze. Wystarczy chociażby reakcja na wiadomość, to już będzie wymiana energii, bądź intencyjne podziękowanie. Jeśli uważasz ze pieniądze to jedyna droga wymiany to śmiało, twoja sprawa, ale każdy kto stawia tarota z misją niesienia nawet tej niewielkiej pomocy powie ci coś innego. Sama na bieżąco konwersuje z różnymi tarocistami i są tego samego zdania, ze pieniądze to nie jedyny sposób na wymianę.moonly_cards pisze: ↑pn sie 04, 2025 2:45 pm Nie stawia się tarota za free. Dajesz swoją energię, wkładasz w to coś i coś powinnaś wyciągnąć dla siebie z tego. Przecież to zaburza energetykę.
A gdzie w mojej wypowiedzi przeczytałaś, ze chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze? „Za free” to nie tylko pieniądze. „Wymiana energetyczna”. Intencjonalne podziękowanie yo średnia wymiana energetyczna, ale to przecież Twoja sprawa.odpalskreta pisze: ↑pn sie 04, 2025 5:49 pm Tarota można stawiać na swoich zasadach. Każdy ma swoje BHP pracy z kartami i myślałam ze ten fakt jest jasny. Oczywiście wiadomo ze najprościej i najfajniej brać za to pieniądze. Ja ich nie potrzebuje, a stawiam tarota z chęci pomocy innym, to też jest korzyść dla mnie żeby sobie jeszcze więcej praktykować, bo nie czuję się aktualnie ekspertem, do tego aby pobierać za to pieniądze. A wymiana energii może nastąpić na różne sposoby nie tylko poprzez pieniądze. Wystarczy chociażby reakcja na wiadomość, to już będzie wymiana energii, bądź intencyjne podziękowanie. Jeśli uważasz ze pieniądze to jedyna droga wymiany to śmiało, twoja sprawa, ale każdy kto stawia tarota z misją niesienia nawet tej niewielkiej pomocy powie ci coś innego. Sama na bieżąco konwersuje z różnymi tarocistami i są tego samego zdania, ze pieniądze to nie jedyny sposób na wymianę.
cześć, chętnieRoksanaTarot pisze: ↑czw sie 21, 2025 3:00 pm Cześć kochane wiedźmy!
Potrzebuję wsparcia
Czy któraś mi położy tarota na max dwa pytania?
Cześćami121 pisze: ↑sob wrz 20, 2025 10:34 am Ja mogę polecić moją sprawdzoną wróżkę - [email protected] . Korzystam z jej umiejętności już tak długo i zawsze mnie zaskakuje trafność jej wróżbZrobiłam też u niej dwa rytuały, ale nie wiem czy wierzycie w takie rzeczy xD Przy znajomych się nie przyznaję
![]()
Trzymam kciuki bardzo mocno! Powodzenia!RoksanaTarot pisze: ↑wt wrz 23, 2025 10:28 pm Cześć
Wierzę w rytuał i energię Tarot.
Napisałam do wróżki.
Zobaczymy
Tak, dokładnie pamiętam. Spróbuj napisać na priv, o ile będzie widać wiadomość albo mój nr tel jeżeli masz:)
Na początek to książka która obrazuje odgórny zarys znaczenia kart, skąd się wywodzą, jaką jest ich historia. Koniec końców, to musisz po prostu karty wyczućMerynosica pisze: ↑pn paź 27, 2025 10:53 am Bardzo bardzo chcę się nauczyć Tarota. Czy możecie poradzić od czego zacżąć? Jakie ksiażki? Kanały? Dziękuję.
Ja osobiście mam faworyta, jest bardzo mocno obszerna, ale dostępna tylko po angielsku.
Dlaczego jest zakaz? Kto tak wymyślił? Czym grozi jego złamanie?RoksanaTarot pisze: ↑pn lip 07, 2025 2:13 pm Co sądzicie o stawianiu sobie kart? Ogólnie wie, że jest zakaz lub nie zaleca się.....
Wszystko co mi moja wróżka przepowiedziała się sprawdziło w czasie ( odległość 1 roku )
Jednakże czekam na jeszcze jedno wydarzenie, które nie nadchodzi....położyłam sobie karty i pokazują mi to samo od 2 tygodni lecz się nie spełnia. Jest ktoś z Państwa kto by mógłby mi pomóc to wyjaśnić? porozmawiać?
Nie, stawianie sobie samemu tarota nie jest złe lub zakazane — o ile robisz to z jasną intencją i świadomością swoich emocji. Więc raczej jak masz już jakieś doświadczenie.
Ja bym sobie nie postawiła właśnie z tego powodu - brak obiektywizmu w swojej sprawie....Amnesty pisze: ↑śr paź 29, 2025 11:39 am Nie, stawianie sobie samemu tarota nie jest złe lub zakazane — o ile robisz to z jasną intencją i świadomością swoich emocji. Więc raczej jak masz już jakieś doświadczenie.
Niekontrolowane emocje podczas tarota mogą zniekształcać przekaz kart, blokować intuicję i prowadzić do obsesyjnego szukania potwierdzenia. Lepiej stawiać karty w stanie skupienia — wtedy tarot działa jak lustro, nie echo lęków.