Start
Mój profil

Tarot

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
RoksanaTarot
RóżowePolo

Re: Tarot

Post autor: RoksanaTarot »

PEONIA pisze: pn lip 28, 2025 10:21 pm napisałam na insta :)
Hej,
Proponowałam założenia grupę. Mogę być administratorem. Była jeszcze jedna osoba chętna.
U ciebie aktualne?
ZupelnaEgocentryczka
BlondDoczep

Post autor: ZupelnaEgocentryczka »

Czy ktoś zechciałby postawić mi tarot na relację? Ciekawa jestem czy pokryje się z tym co już usłyszałam.
RoksanaTarot
RóżowePolo

takesmillle pisze: pt sie 01, 2025 1:41 pm Spoko, jak coś jestem chętna ✨
Hejo
Podaj numer telefonu to stworze grupe
moonly_cards
GrzaneWino

Post autor: moonly_cards »

odpalskreta pisze: ndz lip 13, 2025 8:32 pm Dziewczyny jakby któraś z was chciała tarota to napiszcie do mnie na instagramie odpalskreta ze jesteście z Wandy i wam postawię za free oczywiście
Nie stawia się tarota za free. Dajesz swoją energię, wkładasz w to coś i coś powinnaś wyciągnąć dla siebie z tego. Przecież to zaburza energetykę.
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Post autor: odpalskreta »

moonly_cards pisze: pn sie 04, 2025 2:45 pm Nie stawia się tarota za free. Dajesz swoją energię, wkładasz w to coś i coś powinnaś wyciągnąć dla siebie z tego. Przecież to zaburza energetykę.
Tarota można stawiać na swoich zasadach. Każdy ma swoje BHP pracy z kartami i myślałam ze ten fakt jest jasny. Oczywiście wiadomo ze najprościej i najfajniej brać za to pieniądze. Ja ich nie potrzebuje, a stawiam tarota z chęci pomocy innym, to też jest korzyść dla mnie żeby sobie jeszcze więcej praktykować, bo nie czuję się aktualnie ekspertem, do tego aby pobierać za to pieniądze. A wymiana energii może nastąpić na różne sposoby nie tylko poprzez pieniądze. Wystarczy chociażby reakcja na wiadomość, to już będzie wymiana energii, bądź intencyjne podziękowanie. Jeśli uważasz ze pieniądze to jedyna droga wymiany to śmiało, twoja sprawa, ale każdy kto stawia tarota z misją niesienia nawet tej niewielkiej pomocy powie ci coś innego. Sama na bieżąco konwersuje z różnymi tarocistami i są tego samego zdania, ze pieniądze to nie jedyny sposób na wymianę.
moonly_cards
GrzaneWino

Post autor: moonly_cards »

odpalskreta pisze: pn sie 04, 2025 5:49 pm Tarota można stawiać na swoich zasadach. Każdy ma swoje BHP pracy z kartami i myślałam ze ten fakt jest jasny. Oczywiście wiadomo ze najprościej i najfajniej brać za to pieniądze. Ja ich nie potrzebuje, a stawiam tarota z chęci pomocy innym, to też jest korzyść dla mnie żeby sobie jeszcze więcej praktykować, bo nie czuję się aktualnie ekspertem, do tego aby pobierać za to pieniądze. A wymiana energii może nastąpić na różne sposoby nie tylko poprzez pieniądze. Wystarczy chociażby reakcja na wiadomość, to już będzie wymiana energii, bądź intencyjne podziękowanie. Jeśli uważasz ze pieniądze to jedyna droga wymiany to śmiało, twoja sprawa, ale każdy kto stawia tarota z misją niesienia nawet tej niewielkiej pomocy powie ci coś innego. Sama na bieżąco konwersuje z różnymi tarocistami i są tego samego zdania, ze pieniądze to nie jedyny sposób na wymianę.
A gdzie w mojej wypowiedzi przeczytałaś, ze chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze? „Za free” to nie tylko pieniądze. „Wymiana energetyczna”. Intencjonalne podziękowanie yo średnia wymiana energetyczna, ale to przecież Twoja sprawa.
ZupelnaEgocentryczka
BlondDoczep

Post autor: ZupelnaEgocentryczka »

Thelea pisze: ndz lip 13, 2025 8:49 pm Tak, dokładnie pamiętam. Spróbuj napisać na priv, o ile będzie widać wiadomość albo mój nr tel jeżeli masz:)
Hej ja również do Ciebie napisałam priv tutaj na Wandzie :)
RoksanaTarot
RóżowePolo

Cześć kochane wiedźmy!
Potrzebuję wsparcia
Czy któraś mi położy tarota na max dwa pytania?
nela1401
RóżowePolo

Post autor: nela1401 »

hejka!! ja również bym chciała tarota
mikitka
Gacie z oceanu

Post autor: mikitka »

RoksanaTarot pisze: czw sie 21, 2025 3:00 pm Cześć kochane wiedźmy!
Potrzebuję wsparcia
Czy któraś mi położy tarota na max dwa pytania?
cześć, chętnie :)
od lat się tym zajmuję, założyłam konto na insta w ostatnim czasie, więc możesz tam napisać.
Awatar użytkownika
ami121
Siatkarka

Post autor: ami121 »

Ja mogę polecić moją sprawdzoną wróżkę - [email protected] . Korzystam z jej umiejętności już tak długo i zawsze mnie zaskakuje trafność jej wróżb :fire: Zrobiłam też u niej dwa rytuały, ale nie wiem czy wierzycie w takie rzeczy xD Przy znajomych się nie przyznaję :')
Nie bój się iść powoli, bój się stać w miejscu.
loumiq
Siatkarka

Post autor: loumiq »

Cześć dziewczyny, również chętnie zrobię rozkład za darmo, a w razie chęci - za symboliczną opłatę. Piszcie, jeśli macie pytania o miłość, pracę czy inne sprawy.
RoksanaTarot
RóżowePolo

ami121 pisze: sob wrz 20, 2025 10:34 am Ja mogę polecić moją sprawdzoną wróżkę - [email protected] . Korzystam z jej umiejętności już tak długo i zawsze mnie zaskakuje trafność jej wróżb :fire: Zrobiłam też u niej dwa rytuały, ale nie wiem czy wierzycie w takie rzeczy xD Przy znajomych się nie przyznaję :')
Cześć
Wierzę w rytuał i energię Tarot.
Napisałam do wróżki.
Zobaczymy
Awatar użytkownika
ami121
Siatkarka

Post autor: ami121 »

RoksanaTarot pisze: wt wrz 23, 2025 10:28 pm Cześć
Wierzę w rytuał i energię Tarot.
Napisałam do wróżki.
Zobaczymy
Trzymam kciuki bardzo mocno! Powodzenia!
Nie bój się iść powoli, bój się stać w miejscu.
aniazzielonymioczami
Channelka

Post autor: aniazzielonymioczami »

Thelea pisze: ndz lip 13, 2025 8:49 pm [quote=odpalskreta post_id=<a href="tel:1910517">1910517</a> time=<a href="tel:1752431572">1752431572</a> user_id=35312]
Zdaje się że stawiałaś mi już tarota ale byłabym chętna na numerologię i ew jedno pytanie do tarota
Tak, dokładnie pamiętam. Spróbuj napisać na priv, o ile będzie widać wiadomość albo mój nr tel jeżeli masz:)
[/quote]
Mogę prosić o tarota?
Merynosica
Gacie z oceanu

Post autor: Merynosica »

Bardzo bardzo chcę się nauczyć Tarota. Czy możecie poradzić od czego zacżąć? Jakie ksiażki? Kanały? Dziękuję.
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Merynosica pisze: pn paź 27, 2025 10:53 am Bardzo bardzo chcę się nauczyć Tarota. Czy możecie poradzić od czego zacżąć? Jakie ksiażki? Kanały? Dziękuję.
Na początek to książka która obrazuje odgórny zarys znaczenia kart, skąd się wywodzą, jaką jest ich historia. Koniec końców, to musisz po prostu karty wyczuć
Merynosica
Gacie z oceanu

Post autor: Merynosica »

Dziękuję, a która wg Ciebie książka najlepsza?
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Merynosica pisze: pn paź 27, 2025 7:44 pm Dziękuję, a która wg Ciebie książka najlepsza?
Ja osobiście mam faworyta, jest bardzo mocno obszerna, ale dostępna tylko po angielsku.
Jak będę w domu to podeślę nazwę
mariaow
GreckieWakacje

Post autor: mariaow »

RoksanaTarot pisze: pn lip 07, 2025 2:13 pm Co sądzicie o stawianiu sobie kart? Ogólnie wie, że jest zakaz lub nie zaleca się.....
Wszystko co mi moja wróżka przepowiedziała się sprawdziło w czasie ( odległość 1 roku )
Jednakże czekam na jeszcze jedno wydarzenie, które nie nadchodzi....położyłam sobie karty i pokazują mi to samo od 2 tygodni lecz się nie spełnia. Jest ktoś z Państwa kto by mógłby mi pomóc to wyjaśnić? porozmawiać?
Dlaczego jest zakaz? Kto tak wymyślił? Czym grozi jego złamanie?
Penance
Milion subskrypcji
Instagram: youwouldliketoknow

Post autor: Penance »

mariaow pisze: śr paź 29, 2025 9:26 am Dlaczego jest zakaz? Kto tak wymyślił? Czym grozi jego złamanie?
Nie, stawianie sobie samemu tarota nie jest złe lub zakazane — o ile robisz to z jasną intencją i świadomością swoich emocji. Więc raczej jak masz już jakieś doświadczenie.

Niekontrolowane emocje podczas tarota mogą zniekształcać przekaz kart, blokować intuicję i prowadzić do obsesyjnego szukania potwierdzenia. Lepiej stawiać karty w stanie skupienia — wtedy tarot działa jak lustro, nie echo lęków.
:fire:
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

Amnesty pisze: śr paź 29, 2025 11:39 am Nie, stawianie sobie samemu tarota nie jest złe lub zakazane — o ile robisz to z jasną intencją i świadomością swoich emocji. Więc raczej jak masz już jakieś doświadczenie.

Niekontrolowane emocje podczas tarota mogą zniekształcać przekaz kart, blokować intuicję i prowadzić do obsesyjnego szukania potwierdzenia. Lepiej stawiać karty w stanie skupienia — wtedy tarot działa jak lustro, nie echo lęków.
Ja bym sobie nie postawiła właśnie z tego powodu - brak obiektywizmu w swojej sprawie....
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

PEONIA pisze: śr paź 29, 2025 11:44 am Ja bym sobie nie postawiła właśnie z tego powodu - brak obiektywizmu w swojej sprawie....
Ja sobie z tego samego powodu nie stawiam właśnie.
mariaow
GreckieWakacje

Post autor: mariaow »

Dzięki za wyjaśnienia, ma to sens. To znowu trochę kojarzy mi się z psychoterapią - przyjaciółka czasem nam nie pomoże bo nie jest obiektywna, szukamy u niej właśnie potwierdzenia czy przytaknięcia, ale obca osoba może pomóc spojrzeć na sprawę pod innym kątem (wiadomo upraszczam tu mocno bo jest jeszcze kwestia narzędzi które oczywiście posiada profesjonalista itd., ale tak z grubsza). W tym sensie tarot może być chyba trochę takim narzędziem self help, co myślicie.
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Postawię tarota jutro jak ktoś chce.