Wątek dla perfumomaniaczek
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Niemarozybezognia
- Channelka
Re: Wątek dla perfumomaniaczek
Witam. Czy któraś z Was miała perfumy od Skolima?
ciekawi mnie jak to pachnie
-
Karokarokarokaro
- Mokra Włoszka
ja tak robięKaroryfer pisze: ↑sob sty 10, 2026 3:23 pm Hej! Jak mieszacie zapachy i czy w ogóle mieszacie?Ostatnio użyłam dwóch zapachów, które miałam pod ręką i doprawiłam mgiełką z VS i dwie osoby pytały czym pachnę
![]()
Mieszam, bo mam silną potrzebę znalezienia “ mojego “ zapachu odkąd “ moje “zapachy stały się popularne i podrabianei jakoś nic nie znalazłam. Lubie niszowe perfumy, bardziej unisex u pachnące lukusuowo ale nic nie pachnie jak JA
![]()
Wydaje mi się, że mieszanie to super sposób na „oryginalny” indywidualny zapach.
Jak szukasz "mydlanego" zapachu to mega polecam Monotheme Camelia. Uwielbiam go, jest taki delikatny, świeży i uważam, że bardzo kobiecy. I długo się utrzymuje, na ciuchach kilka dni czuć.Rihanna pisze: ↑pt mar 07, 2025 6:14 pm Hej, wie ktos moze jakie perfumy pachna tak swiezo tak jakby mydlo xd przypominaja mi zapach zelu pod prysznic dove, sa takie delikatne, ani nie sa slodkie ani mocnenie wiem jak je opisac kilka razy czulam od kogos na ulicy podobny zapach, ale nigdy nie znalazlam ich w drogerii