Start
Mój profil

Wątek dla perfumomaniaczek

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Niemarozybezognia
Channelka

Re: Wątek dla perfumomaniaczek

Post autor: Niemarozybezognia »

Witam. Czy któraś z Was miała perfumy od Skolima? 🫣ciekawi mnie jak to pachnie
Karokarokarokaro
Mokra Włoszka

Post autor: Karokarokarokaro »

Karoryfer pisze: sob sty 10, 2026 3:23 pm Hej! Jak mieszacie zapachy i czy w ogóle mieszacie? 😄 Ostatnio użyłam dwóch zapachów, które miałam pod ręką i doprawiłam mgiełką z VS i dwie osoby pytały czym pachnę 😂
Mieszam, bo mam silną potrzebę znalezienia “ mojego “ zapachu odkąd “ moje “zapachy stały się popularne i podrabiane 😇 i jakoś nic nie znalazłam. Lubie niszowe perfumy, bardziej unisex u pachnące lukusuowo ale nic nie pachnie jak JA 🙃
ja tak robię :) mieszam ulubione perfumy “na oko” i w takich sytuacjach bardzo często jestem pytana czym pachnę. Potem próbuję ustalić, czy osoba wyczuła jedne perfumy, czy mieszankę wszystkich. I nigdy nie jestem w stanie tego uzgodnić 🥲 :D mam przeczucie, że ta „warstwowość” zapachu robi robotę :)

Wydaje mi się, że mieszanie to super sposób na „oryginalny” indywidualny zapach.
Awatar użytkownika
Fjoki
SushiAddict

Post autor: Fjoki »

Rihanna pisze: pt mar 07, 2025 6:14 pm Hej, wie ktos moze jakie perfumy pachna tak swiezo tak jakby mydlo xd przypominaja mi zapach zelu pod prysznic dove, sa takie delikatne, ani nie sa slodkie ani mocne 😆 nie wiem jak je opisac kilka razy czulam od kogos na ulicy podobny zapach, ale nigdy nie znalazlam ich w drogerii
Jak szukasz "mydlanego" zapachu to mega polecam Monotheme Camelia. Uwielbiam go, jest taki delikatny, świeży i uważam, że bardzo kobiecy. I długo się utrzymuje, na ciuchach kilka dni czuć.
Karoryfer
Gacie z oceanu

Post autor: Karoryfer »

Mydlany Jenifer Lopez Glow. Pachnie jak dove 😄 tylko nie wiem czy jeszcze jest dostępny, ja miałam go z 20 lat temu 😄