Od 7 lat robisz stymulatory?Dokarina pisze: ↑czw kwie 16, 2026 5:19 pm Ja korzystam od 7 lat regularnie wg planu lekarza (nie kosmetyczki) i to działa - ale trzeba regularnie i pod okiem dobrego specjalisty. Dwa efekty widać w dłuższym czasie, skóra owal itd moja a moich koleżanek które nie stosują zabiegów różni się.
Pytanie jaki efekt chcesz uzyskać? Wg mnie stymulatory mają zapobiegać i spowalniac procesy starzenia, ujędrniać, delikatnie odmładza a nie „naprawić” to czego już nie da się naprawić bo wtedy w grę mogą wejść już tylko interwencje chirurga.
Stymulatory tkankowe
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Stymulatory tkankowe
Nie wiem. Są dni, kiedy czuję się lepiej. Ale więcej takich, kiedy nie widzę efektu. Ciągle czekam...
Robiłam ostatnio stymulator skinvive, ponoć wystarczy jedna seria i można powtórzyć za 9 msc. Wrażenia pozytywne, skóra znieczulona a po samym zabiegu ani pół siniaka. Jedynie przez kilka dni lekkie grudki po igle, ale już zniknęły. Dodatkowo zdecydowałam się na botox na Kurze łapki. Jeśli chodzi o laser to za msc mogę zrobić co2. Ale zdecydowanie najlepsza kolejność wg Pani Doktor - stymulator a potem laser. Robiłam w Krakowie