Start
Mój profil

MAŁY PORADNIK W KWESTIACH TECHNICZNYCH

Moderatorzy: blackmolly, damascenka
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Re: MAŁY PORADNIK W KWESTIACH TECHNICZNYCH

Post autor: damascenka »

la3 pisze: czw maja 07, 2026 10:08 pmna laptopie?
Też możesz!
la3
GreckieWakacje

Post autor: la3 »

damascenka pisze: czw maja 07, 2026 10:55 pm Też możesz!
Czyli rozumiem, że te irytujące reklamy nie znikną ;)
Awatar użytkownika
Saelith
VlogmasEnjoyer

Post autor: Saelith »

la3 pisze: czw maja 07, 2026 11:02 pm Czyli rozumiem, że te irytujące reklamy nie znikną ;)
Pomarzyć mozna
domsiadomsia
Ciastko

Post autor: domsiadomsia »

kaloem966 pisze: pn lut 09, 2026 10:23 pm Jak przejść do konkretnej strony na forum? Kiedyś działu trzy kropeczki teraz niestety nie
Podbijam, mam do przeczytania ponad 1000 stron wątku i jednocześnie bardzo chcę i nie chce ze względu na przewijanie tych stron 🙈
paniania0
RóżowePolo

Post autor: paniania0 »

Hej! Jak dodać watek do ulubionych? 🫶🏻
Awatar użytkownika
Saelith
VlogmasEnjoyer

Post autor: Saelith »

paniania0 pisze: sob lip 11, 2026 2:35 pm Hej! Jak dodać watek do ulubionych? 🫶🏻
Zjedz na sam dół watku i będzie "dodaj do ulubionych"
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

kaszmir_kaszmir pisze: ndz lip 26, 2026 6:46 pm Hej, mam pytanie odnośnie usunięcia konta. Czy jeśli ono zostanie usunięte, to co się będzie wyświetlać przy wątkach, których autorem byłam? Czy będzie dało się jakoś połączyć, że są od tego samego autora? Czy historia moich wpisów dla postronnych użytkowników będzie dalej dostępna?
Będzie nadal nick, tylko na szaro. Możemy zmienić Ci nazwę użytkownika przed usunięciem konta na zanonimizowaną, lub usunąć konto wraz z postami, natomiast wtedy nick pozostaje w ewentualnych cytowaniach.
Awatar użytkownika
wampiryna
Mokra Włoszka

Post autor: wampiryna »

UwaloneManolo pisze: pt kwie 16, 2021 1:33 pm PORADNIK JAK WSTAWIĆ AWATAR
1. Kliknij w menu w prawym górnym rogu w "Twoje Konto"
2. Przejdź do zakładki "Profil"
3. Następnie przejdź do zakładki "Awatar"
4. Przygotuj obrazek, który chcesz, żeby był Twoim awatarem. Jeżeli nie jest kwadratowy, zmodyfikuj go do rozmiaru kwadratu na Twoim komputerze, np. korzystając z [prawy klik na zdjęcie na dysku; w Windows] "edytuj w aplikacji zdjęcia" -> współczynnik proporcji kwadrat
5. Otwórz stronę https://resizeimage.net/
6. Wrzuć przycięty w kwadrat obrazek (przycisk upload an image)
7. Zjedź na stronie do punktu "4. Resize your image:" i zmień obecne wymiary obrazka na docelowe:
Obrazek
8. Następnie zjedź do punktu "6. Select the output image format" i wybierz jpg
9. Następnie w punkcie 9 musisz pokombinować suwaczkiem i opcjami kompresji, by jakość obrazka była jak najlepsza, ale mieściła się w 6KB (zdjęcie poniżej)
10. Gdy będziesz zadowolona z efektu, pobierz obrazek na dysk. A następnie przejdź do zakładki Profil->Awatar na stronie forum i załaduj obrazek z dysku standardową metodą (klikając w "Wybierz plik" -> "Wyślij")

Mam nadzieję, że to komuś pomoże :)
Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał za złe poruszenie tego tematu, bo jest on mało ważny 🥹 ale:

Z czego korzystacie, żeby wasz awatar był wyraźny? Najlepiej na telefonie. Podany link w zacytowanej wiadomości nie działa 😔 każde zdjęcie jakie ustawiam jest bardzo niewyraźne
𖦹:・゚⋆。°⭒✩・:*:。°.•☆•.°。:*:・✩⭒°。⋆・゚:𖦹
Awatar użytkownika
FigGa
RARY

Post autor: FigGa »

Ja sobie wycinałam naklejki ze zdjęć takie na mesengera i z tego wzięłam 😅
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
Lynette_Scavo
MolieraDress

Post autor: Lynette_Scavo »

Czy ktoś też ma taki problem ze go co chwilę wylogowuje? Korzystam z safari. Wejdę w jakiś wątek i dostaję powiadomienie, że dostępny tylko dla zalogowanych. Zaloguję się ponownie, wchodzę np. w youtuberzy, jak mnie nie wyloguje to klikam nazwę wątku i znowu jestem wylogowana. I tak z 5 razy zanim mnie przepuści (╥﹏╥)
Awatar użytkownika
puppylove
RoyalBaby

Post autor: puppylove »

Lynette_Scavo pisze: pn sie 10, 2026 7:37 pm Czy ktoś też ma taki problem ze go co chwilę wylogowuje? Korzystam z safari. Wejdę w jakiś wątek i dostaję powiadomienie, że dostępny tylko dla zalogowanych. Zaloguję się ponownie, wchodzę np. w youtuberzy, jak mnie nie wyloguje to klikam nazwę wątku i znowu jestem wylogowana. I tak z 5 razy zanim mnie przepuści (╥﹏╥)
Mam ten sam problem dzisiaj :( Korzystam z Chrome
Awatar użytkownika
Hecklefish
Moderator
Instagram: Hecklefish

Post autor: Hecklefish »

Tak i dzieje sie to glownie wtedy, jak mam forum otwarte w kilku zakladkach.
Lynette_Scavo pisze: pn sie 10, 2026 7:37 pm Czy ktoś też ma taki problem ze go co chwilę wylogowuje? Korzystam z safari. Wejdę w jakiś wątek i dostaję powiadomienie, że dostępny tylko dla zalogowanych. Zaloguję się ponownie, wchodzę np. w youtuberzy, jak mnie nie wyloguje to klikam nazwę wątku i znowu jestem wylogowana. I tak z 5 razy zanim mnie przepuści (╥﹏╥)
Obrazek
Awatar użytkownika
waywardwitch
LemonkowaCola

Post autor: waywardwitch »

Koniec przeglądania Wandy podczas etaciku :'(
Załączniki
fw_1786451131773.jpg
fw_1786451131773.jpg (166.07 KiB) Przejrzano 549 razy
pozdro z fartem
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

waywardwitch pisze: wt sie 11, 2026 2:25 pm Koniec przeglądania Wandy podczas etaciku :'(
Widocznie więcej Was tam w pracy tu siedzi 😆