Też możesz!
MAŁY PORADNIK W KWESTIACH TECHNICZNYCH
Moderatorzy: blackmolly, damascenka- damascenka
- Administrator
Czyli rozumiem, że te irytujące reklamy nie znikną ;)
-
domsiadomsia
- Ciastko
- damascenka
- Administrator
Będzie nadal nick, tylko na szaro. Możemy zmienić Ci nazwę użytkownika przed usunięciem konta na zanonimizowaną, lub usunąć konto wraz z postami, natomiast wtedy nick pozostaje w ewentualnych cytowaniach.kaszmir_kaszmir pisze: ↑ndz lip 26, 2026 6:46 pm Hej, mam pytanie odnośnie usunięcia konta. Czy jeśli ono zostanie usunięte, to co się będzie wyświetlać przy wątkach, których autorem byłam? Czy będzie dało się jakoś połączyć, że są od tego samego autora? Czy historia moich wpisów dla postronnych użytkowników będzie dalej dostępna?
Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał za złe poruszenie tego tematu, bo jest on mało ważnyUwaloneManolo pisze: ↑pt kwie 16, 2021 1:33 pm PORADNIK JAK WSTAWIĆ AWATAR
1. Kliknij w menu w prawym górnym rogu w "Twoje Konto"
2. Przejdź do zakładki "Profil"
3. Następnie przejdź do zakładki "Awatar"
4. Przygotuj obrazek, który chcesz, żeby był Twoim awatarem. Jeżeli nie jest kwadratowy, zmodyfikuj go do rozmiaru kwadratu na Twoim komputerze, np. korzystając z [prawy klik na zdjęcie na dysku; w Windows] "edytuj w aplikacji zdjęcia" -> współczynnik proporcji kwadrat
5. Otwórz stronę https://resizeimage.net/
6. Wrzuć przycięty w kwadrat obrazek (przycisk upload an image)
7. Zjedź na stronie do punktu "4. Resize your image:" i zmień obecne wymiary obrazka na docelowe:
8. Następnie zjedź do punktu "6. Select the output image format" i wybierz jpg
9. Następnie w punkcie 9 musisz pokombinować suwaczkiem i opcjami kompresji, by jakość obrazka była jak najlepsza, ale mieściła się w 6KB (zdjęcie poniżej)
10. Gdy będziesz zadowolona z efektu, pobierz obrazek na dysk. A następnie przejdź do zakładki Profil->Awatar na stronie forum i załaduj obrazek z dysku standardową metodą (klikając w "Wybierz plik" -> "Wyślij")
Mam nadzieję, że to komuś pomoże![]()
Z czego korzystacie, żeby wasz awatar był wyraźny? Najlepiej na telefonie. Podany link w zacytowanej wiadomości nie działa
𖦹:・゚⋆。°⭒✩・:*:。°.•☆•.°。:*:・✩⭒°。⋆・゚:𖦹
- Lynette_Scavo
- MolieraDress
Czy ktoś też ma taki problem ze go co chwilę wylogowuje? Korzystam z safari. Wejdę w jakiś wątek i dostaję powiadomienie, że dostępny tylko dla zalogowanych. Zaloguję się ponownie, wchodzę np. w youtuberzy, jak mnie nie wyloguje to klikam nazwę wątku i znowu jestem wylogowana. I tak z 5 razy zanim mnie przepuści (╥﹏╥)
Mam ten sam problem dzisiajLynette_Scavo pisze: ↑pn sie 10, 2026 7:37 pm Czy ktoś też ma taki problem ze go co chwilę wylogowuje? Korzystam z safari. Wejdę w jakiś wątek i dostaję powiadomienie, że dostępny tylko dla zalogowanych. Zaloguję się ponownie, wchodzę np. w youtuberzy, jak mnie nie wyloguje to klikam nazwę wątku i znowu jestem wylogowana. I tak z 5 razy zanim mnie przepuści (╥﹏╥)
- Hecklefish
- Moderator
- Instagram: Hecklefish
Tak i dzieje sie to glownie wtedy, jak mam forum otwarte w kilku zakladkach.
Lynette_Scavo pisze: ↑pn sie 10, 2026 7:37 pm Czy ktoś też ma taki problem ze go co chwilę wylogowuje? Korzystam z safari. Wejdę w jakiś wątek i dostaję powiadomienie, że dostępny tylko dla zalogowanych. Zaloguję się ponownie, wchodzę np. w youtuberzy, jak mnie nie wyloguje to klikam nazwę wątku i znowu jestem wylogowana. I tak z 5 razy zanim mnie przepuści (╥﹏╥)

- waywardwitch
- LemonkowaCola
Koniec przeglądania Wandy podczas etaciku 
- Załączniki
-
- fw_1786451131773.jpg (166.07 KiB) Przejrzano 542 razy
pozdro z fartem
- damascenka
- Administrator
Widocznie więcej Was tam w pracy tu siedzi